Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja vestuvinių žiedų gaminimas

Na va galit pažiūrėti blush2.gif Fotkinau pati, apšvietimas prastas, tai nelabai matosi , kad dviejų spalvų.

Mūsų žiedeliai
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 04 13, 13:40)
Na va galit pažiūrėti  blush2.gif Fotkinau pati, apšvietimas prastas, tai nelabai matosi , kad dviejų spalvų.

Mūsų žiedeliai

labai grazus ziedeliai thumbup.gif
mes siandien po darbo vaz. i pylimo gatve, susitarti, kad ir mum padarytu ziedelius.
o kiek pylimo gatvej juvelyru dirba?
Atsakyti
mano ziedelyje yra 8 brilijantai (kaip parasyta ant etiketes) tai jie kainavo po 30lt, nu bet labai jau mazuliukai smile.gif bet grazus wub.gif
[/quote]

niekaip nesuprantu, kaip brilianciukai gali kainuoti 30lt? g.gif mes irgi gaminsimes ziedukus is balto ir geltono aukso, t.y. pas mane daugiau geltono ir siaura juostele balto, o pas MB atvirksciai. Kazkur cia maciau foto,kazkuri buvo idejusi, bet dar negaliu ideti parodyt. O pas mane dar bus kvadratinis briliantukas. Taigi Siauliuose pas pazystama su nuolaida uz darba paimtu 300lt su musu geltonu auksu. Kadangi jis briliantu neturi,reikia patiems nusipirkti. Tai kiek ieskojau- apvaliu briliantuku kaina, 2-2,5 mm dydzio (mano akimis maziukas) - apie 300-400lt, o kvadratinio dar bent pora simtu brangiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 13, 14:09)
niekaip nesuprantu, kaip brilianciukai gali kainuoti 30lt?  g.gif  mes irgi gaminsimes ziedukus is balto ir geltono aukso, t.y. pas mane daugiau geltono ir siaura juostele balto, o pas MB atvirksciai. Kazkur cia maciau foto,kazkuri buvo idejusi, bet dar negaliu ideti parodyt. O pas mane dar bus kvadratinis briliantukas. Taigi Siauliuose pas pazystama su nuolaida uz darba paimtu 300lt su musu geltonu auksu. Kadangi jis briliantu neturi,reikia patiems nusipirkti. Tai kiek ieskojau- apvaliu briliantuku kaina, 2-2,5 mm dydzio (mano akimis maziukas) - apie 300-400lt, o kvadratinio dar bent pora simtu brangiau...  g.gif

Taip, ir aš sutinku, kad labai jau per maža kaina brilijantuko g.gif
Kai aš teiravausi, man pasakė 0,02 karato apvalaus kaina yra 80 Lt. Kvadratinio neturėjo, tačiau paminėjo, jog jo kaina būtų žymiai aukštesnė dėl apdirbimo sunkumo ar kaip ten tiksliai neprisimenu...
O padaryti, kad apvalus deimantukas atrodytų kaip kvadratinis yra vieni juokai thumbup.gif , o ypač kai jis yra sodinamas į baltą auksą. mirksiukas.gif
Čia taip pat ir apie dydį tą patį galima pasakyti. Aišku, jeigu yra noras ir galimybės dėtis didesnį deimantuką, tai tada gerai mirksiukas.gif . Tačiau ir labai mažiukas, mano aprašytasis 0,02 karato deimančiukas gali atrodyti žiedelyje daug didesnis nei natūroje, juvelyrai tai moka padaryti. ax.gif
Atsakyti
Va nuorodele jums 4u.gif

akmenuku kainos
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 04 13, 14:43)
Va nuorodele jums  4u.gif

akmenuku kainos

tai cia dar pigiau, nes pvz. as vieno juvelyro klausiau, kiek kainuoja 0.01 karato deimantukas, tai sake 50lt., o cia raso 15lt., nesuprantu g.gif
Atsakyti
jooo... idomiai... man irgi nesuprantama kolkas kodel vienur vienokios kainos ,kitur kitokios ir toookiais ryskiais skirtumais. Gal mes konors nezinom apie pati briliantuka, nuo ko ta kaina priklauso...
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 13, 15:02)
jooo... idomiai... man irgi nesuprantama kolkas kodel vienur vienokios kainos ,kitur kitokios ir toookiais ryskiais skirtumais. Gal mes konors nezinom apie pati briliantuka, nuo ko ta kaina priklauso...

na, siandien vaz.pas kita juvelyra, paklausiu briliantu kainu..smile.gif
Atsakyti
Kaina dar priklauso nuo akmenuko švarumo. Toje nuorodoje lentelėje jos taip ir surašytos.
Atsakyti
Va dar pasižiūrėkit, tik čia kainų nėra. Ir kiek aš daviau jiems užsakymus, norėdama kainas sužinoti, tai dar nei karto neatsakė... g.gif
http://www.diamonds....amp;pg=diamonds
Pagal šituos paaiškinimus galima suprasti, kokios kokybės deimantukai Fabrikante. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas žinote, kiek kainuoja į žiedą įdėti savo deimantuką ar kelis?
Atsakyti
o dar, gal ir kvailokas klausimas, bet kaip buti tikrai kad atnesus savo briliantuka meistrui, jis neapkeis ir vietoj jo ides koki cirkoni ar kita.. blush2.gif
Atsakyti