Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja vestuvinių žiedų gaminimas

QUOTE(Tila @ 2007 05 28, 10:45)
Juvelyrų dirbtuvėse, Pylimo g.

parodyk ir mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 05 28, 10:49)
parodyk ir mums 4u.gif

Neturiu nuotraukytės ax.gif Bet kažkas panašaus http://www.weddingvo..._flat6white.jpg
Mano žiedelis su mažučiu deimančiuku ax.gif
Atsakyti
Mes tai is savo aukso daremes,tai juvelyrui sumokejom 200Lt.Jis mums ir vardus bei data isgraviravo biggrin.gif
Atsakyti
o koks mazdaug gali buti ziedo svoris jei jis bus 6 mm plocio??? aplamai koks buna vestuvinio ziedo svoris vidutiniskai...kazkaip visiskai tame nesigaudau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mancika @ 2007 05 28, 11:22)
o koks mazdaug gali buti ziedo svoris jei jis bus 6 mm plocio??? aplamai koks buna vestuvinio ziedo svoris vidutiniskai...kazkaip visiskai tame nesigaudau... g.gif

Mūsų žiedams pagaminti reikėjo ~ 14 g. aukso. Žiedų plotis taip pat 6 mm. Klasikinių žiedų plotis drįstu spėti ~4 mm.
Atsakyti
aciuks biggrin.gif
Atsakyti
uzsisakem ziedukus, kuriu plotis bus 4,5 cm. ziedukai bus balto ir geltono aukso, ir i mano desis trys briliantukai, tai uz visa darba sumokesim 980lt. auksas musu. tai itariu siek tiek brangokai sumokesim? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 07 01, 00:19)
uzsisakem ziedukus, kuriu plotis bus 4,5 cm. ziedukai bus balto ir geltono aukso, ir i mano desis trys briliantukai, tai uz visa darba sumokesim 980lt. auksas musu. tai itariu siek tiek brangokai sumokesim?  unsure.gif

Plotis gal 4,5 mm mirksiukas.gif . Man atrodo čia dar normali kaina, nes merginos iš forumo rašė, kad ir po 1500Lt moka už žiedus
Atsakyti
Nuosirdziai patariu, pries atsiimant ziedukus, vietoje kruopsciai juos apziurekit, ypac jei ziedeliai su kokiais rastais, nes gali atsitikti kaip man. verysad.gif
Pasiemem ir mes savo ziedelius is laimes gerai neapsiziurejom, tik bevaziuojant namo, masinoj pastebejau, kad mano ziedukas vienoj vietoj, kazkoks "apsineses" ar kazkokios raudonos medziagos primaisytas, pagalvojom, kad atsisviecia nuo raudonos dezutes..
Namie dar karta gerai apziurejom, tikrai kazkoks brokuotas, bandziau pasveisti, lyg ir nusitryne, bet po menesiuko pasiziuriu, vel toj pacioj vietoj pajuodaves.. verysad.gif
Nuvezem atgal, tai liepe kreiptis i probavimo centra - nustatyti kieno kalte, nes gal nuo mano blogos sveikatos, tas ziedukas pajuodavo doh.gif ne nu sakes.. Pasakiau, kad musu kaltes net negali buti, ziedukai visa ta laika pragulejo dezutej, nes vestuves tik rugpjuty, tai apsieme patvarkyti, nuslifuoti ar bala zino ka jam ten padaryti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2007 05 28, 09:54)
Neturiu nuotraukytės  ax.gif  Bet kažkas panašaus http://www.weddingvo..._flat6white.jpg
Mano žiedelis su mažučiu deimančiuku  ax.gif

O ar jie patogus? Man tokie storoki lyg ir atrodo ax.gif
Atsakyti
Man viena pažįstama pasakojo, jog su būsimu vyru užsisakė žiedus Klaipėdoje, kad jiems padarytų, ir mokės 1600Lt...
Atsakyti
kaune uz ziedukus sumokejom 1275, darbas 500, deimanciukai du 250, ir visa kita suma-auksas 4u.gif
Atsakyti