Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja vestuvinių žiedų gaminimas

QUOTE(Latte @ 2006 06 08, 09:05)
Man sakė, kad baltą aukstą daro primaišnt į geltoną auksą kažkokių chemikalų ir jie iš esmės nera tokie jau labai balti g.gif Tai čia visi taip juvelyrai daro? g.gif Aš noriu "tikro" balto aukso žiedelius pasigaminti 4u.gif Gal kas žino kur galima ir pačiam dalyvauti žiedelio liejime?Aš esu skaičiusi kažkuriame žurnale? rolleyes.gif

Nu, kad chemikalus primaišo, tai pirmą kartą girdžiu g.gif unsure.gif Priemaišas į metalą, žinoma, kad daro, nedadeda vario ar kokio kitokio metalo. Lygtais paladį primaišo (bet negarantuoju, nes tikrai neįsidemėjau, kai juvelyras mums sakė, ką jis į auksą deda, kad jis būtų baltas). Bet tikrai ne chemikalai dedami (nes jie dar su vandeniu ir išsiplaus paskui mirksiukas.gif ). Spalva gaunasi šviesi, panašiai, kaip ir sidarbo, tik tiek, kad netemsta paskui bigsmile.gif
Atsakyti
na gal netiksliai parasiau, nes labai jau mandras tas ju pavadinimas
Papildyta:
atsiprasau as cia naujoke tai netucia issiunciau nebaigus minties smile.gif
tai va del ziedu gaminimo cia yra tos imones internetinis puslapis: http://www.artogeiab...m/lt/catalogue/

P.S. nemoku ikelti, kad atsakineju i Latte klausima smile.gif
Atsakyti
mums siek tiek pazystamas juvelyras uz 300 lt padaro. Klaipedoje Kuliu vartuose.
Atsakyti
QUOTE(magelena @ 2006 06 12, 08:31)
na gal netiksliai parasiau, nes labai jau mandras tas ju pavadinimas
Papildyta:
atsiprasau as cia naujoke tai netucia issiunciau nebaigus minties smile.gif
tai va del ziedu gaminimo cia yra tos imones internetinis puslapis: http://www.artogeiab...m/lt/catalogue/

P.S. nemoku ikelti, kad atsakineju i Latte klausima smile.gif

Labai dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 06 12, 12:14)
Labai dėkui už informaciją 4u.gif

nėra už ką. jei iškils daugiau klausimų klausk, pabandysiu atsakyt kol pačios įspūdžiai dar neišblėsę smile.gif
Atsakyti
Kekvienas gudresnis juvelyras-sumeluoja, kad galetu nugvelpti geresnio aukso, nes is jo gali padaryti daug daugiau nei atnesat. Pats geriausias auksas, tai musu mociuciu tas rusiskas, nes jis yra gryniausias. Spalva kaip ir girdejau is jusu komentavusiu, kad jie gali laisvai padaryti is priemaisu, jie maiso gryna su kazkokiais metalais specialeis...... Tai gryniausiais yra rusiskas-raudonas....
Kazkada to nezinojau ir atnesiau gero rusisko aukso is kurio dariausi sau ziedeli kasdienini, buvau jam nunesusi nemazai geru auksiniu papuosaliuku, na bet ju nebenesiojau, o kai atejau pasiimti ziedelio, vietoj mano likusio aukso, jis man dave kazkokias nesamones ( pajuodusias juosteles astriais kampais) paklausiau ka cia dave per sss... jis pasake, kad cia neapdorotas auksas, o savo papuosalu likusiu taip ir neatgavau.... tai vat, neskubekit nesdamos daryti paupsalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magelena @ 2006 06 12, 13:22)
nėra už ką. jei iškils daugiau klausimų klausk, pabandysiu atsakyt kol pačios įspūdžiai dar neišblėsę smile.gif

o kiek jum kainuos pasidaryt ziedus? ar darot is savo aukso?
Atsakyti
Nebloga kaina uz auksa duoda "Ziedu valdovai" Zveryne.
Mums padare uz 650lt (darbas, 6 deimantukai, graviravimas)
Tikrai nemazas ziedu pasirinkimas. Pagamina ivairiu dydziu ir norimos spalvos.
O klasikinius platesnius ziedus padaro uz 200lt. Is pradziu tokius ir norejau darytis, bet paskui pamaciau savuosius, 2 savaites galvojau, ir uzsisakem tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 12 birželio 2006 - 21:47
QUOTE(remi5590 @ 2006 06 12, 22:22)
o kiek jum kainuos pasidaryt ziedus? ar darot is savo aukso?

ne mes darom is jų aukso. o kaina tai priklauso nuo pačių žiedų. Mūsų susigalvotas valriantas kainuos 2000 Lt. Jie balto aukso, gano platūs ir moteriškas žiedas su gana nemažu deimančiuku. Gal ir daug, bet mums jei labai patiko - pačių sukurti ir dalinai pagaminti smile.gif
Beje, kiek ausko gramas pas juos kainuoja tai net nepaklausiau, bet jei turi savo tai turbūt daug labiau apsimoka.
Atsakyti
mums tokio zieduko padarymas kainavo 150Lt, auksas buvo musu, ziedu plotis 6mm, nezinau ar cia normaliai matosi, tiesa jau apsibruzino ... cia baltas su raudonu auksu... Darem Siauliuose...
Atsakyti
labai grazus ziedukas bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vakar atsiemem savo ziedukus wub.gif galutine kaina 1050 lt mirksiukas.gif (svoris apie 15 g, baltas auksas, praba 750, plotis 5,5 mm)
Atsakyti