Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

"Niekas visiškai niekas neturi teisės kitam žmogui tvirtinti, kad jis negali gyventi geriau. Ir niekas neturi to sakyti pats sau." (Bodo Schafer "Nugalėtojų principai")

Atsakyti
Jis padovanojo Jai 21ą rožę iš kuriu 20imt buvo tikrų ir 1a dirbtinė. Jas dovanodamas Jis tarė ''Aš Tave mylėsiu tol, kol nuvys paskutinioji ''
Atsakyti
Meilė yra vienintelis būdas suprasti slapčiausią kito žmogaus esmę. Visiškai įsisąmoninti tai, kas glūdi kito žmogaus asmenybės branduolyje, įmanoma tik jį mylint. Meilės dėka žmogus gali pamatyti esminius mylimo asmens bruožus ir savybes; negana to, mylėdamas kitą, žmogus atskleidžia jo potencialias galimybes, dar neįgyvendintas, tačiau kurias derėtų įgyvendinti. Be to, mylintis žmogus suteikia galimybę kitam žmogui tas galimybes įgyvendinti. Padėdamas jam įsisąmoninti, kuo jis gali būti ir kuo turėtų tapti, jis padeda šioms potencijoms išsipildyti.

[Frankl V. E. Žmogus ieško prasmės]
Atsakyti
Žinok, kad ir kas nutiks, išlik savimi.. Tai tavo geriausias ginklas..
Atsakyti
Tai, ko mums reikia, arba nieko nekainuoja, arba labai pigiai: prigimtis reikalauja tik duonos ir vandens.

[Seneka]
Atsakyti
[QUOTE][quote=Ramunita,2012 11 27, 12:24]Laimė,net jei ji trunka tik vieną dieną,vistiek yra laimė.
[/quote]
thumbup.gif

[quote=Adèlè,2012 11 27, 15:35]Myliu jį ne todėl, kad nuo jo šviesu, o todėl, kad su juo šviesos nė nereikia.
[/quote]
wub.gif

25 įpročiai kurių verta atsisakyti

1. Kęsti tai, kas tau nepatinka.
2. Bendrauti su žmonėmis kurie niokoja tavo savivertę.
3. Galvoti apie tai, ką pasakys kiti.
4. Plaukti pasroviui ir rinktis mažiausio pasipriešinimo kelią.
5. Savo nuomonę ir jausmus laikyti tik savyje.
6. Vengti rizikos.
7. Stengtis visiems patikti.
8. Pamiršti artimuosius ir tėvus.
9. Visą laisvalaikį praleisti tarp keturių sienų.
10. Nuolat skubėti.
11. Teisti save.
12. Bijoti klysti.
13. Sakyti sau „aš negaliu“ ir nuteikinėti save nesėkmei.
14. Lyginti save su kitais.
15. Gyventi praeities atsiminimais.
16. Galvoti tik apie ateitį.
17. Skųstis gyvenimu.
18. Nešioti savyje nuoskaudą.
19. Pirkti ir kaupti nereikalingus daiktus.
20. Nuolat perkelti atsakomybę kitiems.
21. Duoti pažadus, kurių negalėsi išpildyti.
22. Galvoti apie tai kas blogai.
23. Gėdytis.
24. Pavydėti.
25. Raukytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavega: 28 lapkričio 2012 - 22:16
16 paprastų taisyklių greitam proveržiui bet kurioje srityje
1. Nežiūrėkite televizoriaus. Niekada.
2. Yra toks dalykas kaip “Judėti pirmyn, kad ir kas be nutiktų“. Išmėginkit, padeda.
3. Kilo mintis? Užsirašykite.
4. Vėluojate? Raskite būdą apie tai įspėti.
5. Nesijuokit iš svetimų svajonių.
6. Negrįžkite pas žmones kurie jus išdavė. Jie nesikeičia.
7. Praleiskite daugiau laiko su tėvais – akimirka, kai jų neteksite, visada ištinka netikėtai.
8. Mandagumas nieko nekainuoja. Bet daug perka. Naudokitės dažniau.
9. Mokėkite pripažinti savo klaidas.
10. Atsisakykite įpročio nuolat teisintis. Niekam neįdomios svetimos problemos.
11. Neskleiskit apkalbų.
12. Neaiškiose situacijose eikite miegoti. Be to, visose situacijose verta prisiminti, kad „ir tai praeis“.
13. Net ir rimtai dėl kažko susikivirčiję nemėginkite žmogaus įskaudinti ar įžeisti… Ginčas išsispręs (greičiausiai), o pikti žodžiai įsimins ilgam…
14. Sakykite tiesą, tada nereikės nieko įsimindinėti.
15. Dieną pradėkite nuo paties sunkiausio ir nemaloniausio reikalo. Kai jį atliksite – likusi dienos dalis nebebus temdoma neramių minčių.
16. NIEKAS niekam nieko neprivalo. Pamirškite žodį „turi“ ar „privalo“. Išmeskite iš savo žodyno. Kitaip rizikuojate paskęsti vien tik materialinėse bei moralinėse prievolėse.
Atsakyti
Jei man reikėtų rinktis - kvėpuoti ar mylėti tave, aš išnaudočiau paskutinį savo oro gurkšnį, kad pasakyčiau tau 'Myliu'..[♥]

Mokėk mylėti taip, kad Tavo antroji pusė mylėtų labiau. Mokėk įskaudinti taip, kad tas, kuris Tave įskaudino norėtų mirti.

Aš nekenčiu, kai man būna liūdna, kai neatrašo, kai būna sunku, kai sako ir nedasako, kai būna šalta, kai meluoja į akis, kai noriu ir negaunu, kai išeina neatsisveikinęs, kai ant manęs rėkia ir neišklauso.
Atsakyti
Daugelis žmonių panašūs į kiaušinį; jie per daug kupini savęs, kad tilptų dar kas nors.
Atsakyti
Kai atsuks į tave ginklą, nusišypsok ir tark : "Kaip miela. Tai man?

Būna taip, užklumpa jausmų audra. Viską apmąstai, apagalvoji, jei būtų kitaip, jei būtų kiti draugai, bet tik pamastai, niekada nenorėčiau, kad būtų kitaip...

Jeigu tu paklaustum, kiek kartų tu buvai mano mintyse , aš atsakyčiau, kad tik vieną, nes niekada iš jų ir nedingai.
Atsakyti
Svajonės – tai kai galvoji, kad bus geriau nei bus.
Nostalgija - kai galvoji, kad buvo geriau nei buvo.
Realybė – kai yra, kas yra.
O laimė – kai nebegalvoji kas yra, kas buvo ar kas bus.
Atsakyti
Skriauda,skausmas,nusivylimai
kartais palaužia net patį stipriausia. Ir mokėk pakilti iš naujo, ir įrodyk visiems, jog tu net sunkiausiomis minutėmis sugebi išlikti žmogumi.

Skype užmuštas pokalbiais, už duru geles, telefonas sprogsta nuo vaikinu, o tau durnei reikalingas tas kuriam ant taves nusispjaut. biggrin.gif

Prastai išauklėto žmogaus drąsa virsta šiurkštumu, mokytumas - pedantiškumu, sąmojingumas - juokdaryste, paprastumas - nekultūringumu, geranoriškumas - meilikavimu..
Atsakyti