Mūsų geriausių troškimų neišsipildymo priežastis yra mūsų kvailumas.
Nikolajus Gogolis
Laikas - tai Visatos būdas patikrinti mūsų norus. Turbūt todėl mes beveik nieko ir niekuomet negaunam iškart.
Kad uždegtum, visų pirma pats turi degti tuo jausmu. Kad pravirkdytum, visų pirma ašaros turi tekėti pačiam. Kad įtikintum, visų pirma pats turi tikėti.
-- Vinstonas Čerčilis
-- Vinstonas Čerčilis
Pats geriausias darbas - tai dosniai apmokamas hobis.
[Henris Fordas]
[Henris Fordas]
Jei tau teks rinktis tarp manęs ir kitos moters rinkis ją. Nes jei mane mylėtum rinktis nereikėtų - nebūtų iš ko.
... Tikiu žmonėmis, tikiu jų gerumu... Tegul būna palaimintas kiekvienas, kuris dalina gėrį..Tik iš dulkės galima padaryti akmenį, ir iš akmens padaryti plunksną....
... Laimingos nakties JUMS...
Net jei aš kiek ir skundžiuosi, sako širdis, tai tik todėl, kad esu žmogaus širdis, o žmonių širdys tokios. Jos bijosi įgyvendinti didžiausias savo svajones, nes mano, kad nėra jų vertos arba kad nesugebės jų realizuoti.
Paulo Coelho
Paulo Coelho
QUOTE(lavega @ 2012 12 11, 21:09)
Jei tau teks rinktis tarp manęs ir kitos moters rinkis ją. Nes jei mane mylėtum rinktis nereikėtų - nebūtų iš ko.

Kai moteris kažko klausia - geriau sakyti tiesą, nes yra labai didelė tikimybė, kad ji jau žino atsakymą.

Kai ima atrodyti, kad tau niekas nesiseka, kad tu beveik žlugęs, atsigręžk į savo mirtį ir paklausk ar tai tiesa. Ir mirtis pasakys, kad tu klysti, kad viskas yra niekai išskyrus jos prisilietimą.
K. Kastaneda.
K. Kastaneda.
Bučinys, tai gamtos sukurtas triukas, skirtas sustabdyti bereikalingus žodžius.
Ingrid Bergmen
Ingrid Bergmen
"Net jei aš kiek ir skundžiuosi," sako širdis, "tai tik todėl, kad esu žmogaus širdis, o žmonių širdys tokios. Jos bijosi įgyvendinti didžiausias savo svajones, nes mano, kad nėra jų vertos arba... kad nesugebės jų realizuoti."
/Paulo Coelho/
/Paulo Coelho/