Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

„Labiausiai siekiantis tikslo žmogus yra tas, kuris labai nori į tualetą. Visos kliūtys tuomet atrodo absoliučiai nereikšmingos. Sutikit, kad tokiu momentu nei vienam nešauna į galvą panašios mintys:

“Aš privariau į kelnes, nes:
- neturėjau laiko nubėgti į tualetą;
- aš buvau pernelyg pavargęs;
- praradau viltį ir netikėjau, kad man pavyks nubėgti;
- na žinoma, jis tai nubėgo, jo kojos štai kokios ilgos, o mano...;
- aš per kvailas, kad tai padaryčiau;
- aš jau penkis kartus privariau į kelnes ir žinau, kad man niekada nepavyks laiku nubėgti;
- tai tikrai skirta ne man;
- aš pasibeldžiau, bet man niekas neatidarė durų;
- man neužteko motyvacijos;
- man depresija;
- neturiu pinigų ir negaliu sau to leisti;
- nusprendžiau nueiti rytoj.”

Ar dažnai tikslo siekiate taip lyg bėgtumėt į tualetą?“
Atsakyti
Laimė – tai vis dar geisti to, ką jau turi… smile.gif
Atsakyti
Nėra prasmės ieškoti vietos, kur jums bus gerai. Yra prasmė mokytis kurti tą "gerai" ten kur dabar esate.
Atsakyti
Nereikia man draugo, kuris keičiasi kartu su manimi ir kartoja kiekvieną mano linktelėjimą. Juk tai geriau daro mano šešėlis.
Plutarchas
Atsakyti
Net jei esi angelas - visada atsiras kažkas, kam nepatiks tavo sparnų šažėjimas.
Atsakyti
Visi vyrai nori merginos, kuri būtų graži, bet nenaudotų kosmetikos, protinga, bet visada pripažintų, kad vyras teisus, visada gražiai apsirengusi būtų, bet neprašytų iš vyro pinigų, būtų fantastiška lovoje, bet kad jis jai būtų pirmasis, turėtų gyvenimiškos patirties, bet būtų ne vyresnė, nei 25-erių metų.
Ir dar sako, kad čia moterims su logika ne kas!!! doh.gif
Atsakyti
„Šypsena yra elegantiškiausias būdas parodyti priešininkui dantis.“
(Werner Finck)

Atsakyti
Norint išlaikyti dvasios stiprybę, reikia rūpintis kūno tvirtumu. V.Hugo
Atsakyti
Šūkaukite, žaiskite, mylėkite - tiesiog dabar ir visada! (Annie Dillard)
Atsakyti
Likimas gali mus sutriuškinti dviem būdais: neišpildydamas mūsų troškimų.... ir juos išpildydamas.
Henri Frederick Amiel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspiratative: 03 spalio 2012 - 10:32
Если человек тебе сделал ЗЛО - ты дай ему конфетку, он тебе ЗЛО - ты ему конфетку… И так до тех пор, пока у этой твари не разовьётся сахарный диабет.
Фаина Раневская

Vertimas:
Jeigu žmogus tau padarė blogą - tu jam saldainį duok, vėlpadarė tau blogą- tu jam vėl saldainį... Ir taip kas kart kol.... jam bjaurybei neišsivystys cukrinis diabetas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 03 spalio 2012 - 12:36
"Laikas yra tikrasis šeimininkas, žmogus - tik svečias" (Kinų patarlė).
Atsakyti