Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(rimkka @ 2012 09 26, 09:21)
ir čia ne savo noru tas pasavimas. tiesiog renkiesi ar linksmintis, ar išgyventi ir tiek...

viskas suprantama... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 26, 11:03)
viskas suprantama... 4u.gif

aš šiandien esu piktas keksas!!! nervina viskas... tikiuosi nuotaika atsiras iki darbo pabaigos...
Atsakyti

Rimkka visoms buna... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip matau smagiai gyvenat pupos-uogos... po kelis pasimatymus jos sau planuoja. Aš negalėčiau būti toliau nuo pasimatymų. Vakar gulėjau lovoje, nes labai blogai jaučiausi ir dar dirbti reikėjo, bet kas man buvo taip ir nesupratau. Ar gali nuo skrandžio užkilti temperatūra? Nes po pietų kažkaip skrandis sustojęs buvo, o vakare šaltis pradėjo krėsti. Šiandien jaučiuosi normaliai, tik jaučiu, kad skrandis dar jautrus.

DF manau dėl šeštadienio galim tartis.
Atsakyti
Sveikos, grįžau į Lietuvą. Baigėsi mano šių metų kelionės, labas studijos... cool.gif Kaip gera sugrįžti į namus, nori rėkti laisvėėė, laisvėėėė... Palikau besikankinantį vaikinuką. sad.gif Bet kiek aš dėl visų prasikankinus, tai niekuo negaliu pagelbėt, per prievartą mielas nebūsi tongue.gif doh.gif Ir kiek kartų dar jūsų klausiau, kaži kodėl vaikinai dingsta nieko dorai nepaaiškinę... Tai žinokit pavyzdžiui dabar aš, tikrai mažų mažiausiai noriu kažką jam aiškinti. Atrodo nebendrausiu ir tiek. Tai va, lazda turi du galus. Galėsiu sau daugiau tokių klausimų neuždavinėti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 26 rugsėjo 2012 - 11:48
QUOTE(rimkka @ 2012 09 26, 12:06)
aš šiandien esu piktas keksas!!! nervina viskas... tikiuosi nuotaika atsiras iki darbo pabaigos...

Mano nuotaika būtų kur kas geresnė, jeigu dabar galėčiau būti lauke smile.gif Šiandien taip šilta, gražu, rudeniška wub.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 09 26, 12:21)
Aš negalėčiau būti toliau nuo pasimatymų. Vakar gulėjau lovoje, nes labai blogai jaučiausi ir dar dirbti reikėjo, bet kas man buvo taip ir nesupratau. Ar gali nuo skrandžio užkilti temperatūra?

Mano vienai draugei užkyla temperatūra dėl skrandžio neveiksnumo kartais. Bet taip nedaug. Na, ji įsitikinus, kad skrandis kaltas. Tai gal gali ir tau dėl to 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meyle @ 2012 09 26, 13:46)
Bet kiek aš dėl visų prasikankinus, tai niekuo negaliu pagelbėt, per prievartą mielas nebūsi tongue.gif doh.gif

Kaip tau pritariu drinks_cheers.gif O su tuo vaikinuku šiaip bendrausit? tik draugiškai? ar jau visai ryšius nutrauksit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 09 26, 12:46)
Sveikos, grįžau į Lietuvą. Baigėsi mano šių metų kelionės, labas studijos... cool.gif Kaip gera sugrįžti į namus, nori rėkti laisvėėė, laisvėėėė... Palikau besikankinantį vaikinuką. sad.gif Bet kiek aš dėl visų prasikankinus, tai niekuo negaliu pagelbėt, per prievartą mielas nebūsi tongue.gif doh.gif Ir kiek kartų dar jūsų klausiau, kaži kodėl vaikinai dingsta nieko dorai nepaaiškinę... Tai žinokit pavyzdžiui dabar aš, tikrai mažų mažiausiai noriu kažką jam aiškinti. Atrodo nebendrausiu ir tiek. Tai va, lazda turi du galus. Galėsiu sau daugiau tokių klausimų neuždavinėti biggrin.gif  blush2.gif

Sveika sugrizus 4u.gif ...manau is tavo elgesio vaikinukas pats suprato ir aiskinti tau nieko neprireiks ... jei man kas nepatinka, as irgi nelinkusi nieko aiskinti, bet ir nebuna taip, kaip vyrai daznai elgiasi, kad viena diena sakau, koks tu nuostabus, o po to dingstu, o po kazkiek laiko man jis vel tampa nuostabus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 26, 11:49)
Kaip tau pritariu drinks_cheers.gif O su tuo vaikinuku šiaip bendrausit? tik draugiškai? ar jau visai ryšius nutrauksit? 4u.gif

Manau, kad nebebendrausim išvis.

QUOTE(monkey @ 2012 09 26, 12:34)
Sveika sugrizus  4u.gif ...manau is tavo elgesio vaikinukas pats suprato ir aiskinti tau nieko neprireiks ... jei man kas nepatinka, as irgi nelinkusi nieko aiskinti, bet ir nebuna taip, kaip vyrai daznai elgiasi, kad viena diena sakau, koks tu nuostabus, o po to dingstu, o po kazkiek laiko man jis vel tampa nuostabus  biggrin.gif

Būtent drinks_cheers.gif Jie matyt mėgsta vadovautis tuo ''atsarginis variantas'' planu unsure.gif Net nupurto pagalvojus, kad tokia galima būti. O kas jiems, LT merginų nors vežimu vežk, renkasi gudruoliai cool.gif

Anglijoj buvom klube su draugėm, tai mano akys ant kaktos šokinėjo... Per visą naktį mačiau max 20-30 merginų. O šiaip vien vaikinai, vaikinai, vaikinai... Tuoj pradėsiu keisti mąstymą ir žavėtis ne tik lietuviais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 26 rugsėjo 2012 - 12:39
Meyle,liaaaabaaa... bigsmile.gif friends.gif

Tu labai teisingai pasakei,per prievarta mielas nebusi,as taip irgi visada sakau. Ir nieko cia nepadarysi.Kazkas mus iskaudina,kazka mes...Kad ir kaip tai bjauru deja taip yra...Mes kenciam kai kazkas neatsako i musu didele simpatija... Kazkas del musu...***** koks ziaurus tas gyvenimas! doh.gif

Mano simpatija vakar pasakojo,jog jau susideliojo kitai savaitei darbinius susitikimus ir atvaziuos pas mane savaitgaliui...Net issiziojau! bigsmile.gif dar neatejo sis savaitgalis,o jis jau kita planuoja... rolleyes.gif blush2.gif gal ir nieko,man patinka... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 26 rugsėjo 2012 - 13:02
QUOTE(Seila @ 2012 09 26, 14:01)

Mano simpatija vakar pasakojo,jog jau susideliojo kitai savaitei darbinius susitikimus ir atvaziuos pas mane savaitgaliui...Net issiziojau! bigsmile.gif dar neatejo sis savaitgalis,o jis jau kita planuoja... rolleyes.gif  blush2.gif gal ir nieko,man patinka... wub.gif

wub.gif miela... Dabar pats fainiausias laikas, mėgaukis juo... wub.gif
Atsakyti

beja,mergytes...Cia gal daugiau klausimas Lauritai ir Lairai del iphone telefono. Ar Jums gerai girsisi kitas zmogus kai kalbate?nu man kazkaip karatis idomiai... g.gif karatis puikiausiai,o kartais girdziu na bet ne aiskiai suprantu ka kalba,kazkokia nesamone... doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

meyle, sveika pargrizus 4u.gif

seila, uj, kaip faina wub.gif wub.gif va cia tikrai matosi, kad patinki vaikinui thumbup.gif
Atsakyti