Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 06, 12:07)
DF kaip pasimatymas?  smile.gif

Labas rytas biggrin.gif
Kavalieriu isleidau pro duris gal pries koki 15 min blush2.gif biggrin.gif Buvo tobula gulėti jo glėbyje, kai už lango tokie vėjai siautė wub.gif

Rimkka, čia tas, kur pavasarį buvo dar.. vienas kaimynas ir dar kitas 4u.gif tai čia tas kitas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aš irgi nuo 9 val pabudusi biggrin.gif pažiūrėjau vakarykštį filmą iki galo, suvalgiau keptą duoną smile.gif ką veikti dabar? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 06, 11:16)
Labas rytas  biggrin.gif 
Kavalieriu isleidau pro duris gal pries koki 15 min  blush2.gif  biggrin.gif  Buvo tobula gulėti jo glėbyje, kai už lango tokie vėjai siautė  wub.gif

Rimkka, čia tas, kur pavasarį buvo dar.. vienas kaimynas ir dar kitas  4u.gif  tai čia tas kitas  rolleyes.gif

Kaip faina wub.gif
Atsakyti
Labas rytas  biggrin.gif 
Kavalieriu isleidau pro duris gal pries koki 15 min  blush2.gif  biggrin.gif  Buvo tobula gulėti jo glėbyje, kai už lango tokie vėjai siautė  wub.gif

Na kaip faina... vakar matyt buvo gerų pasimatymų diena. Tai jau rimtėja jūsų santykiai, jei jau ir glėbesčiuojatės biggrin.gif Na ką, man belieka tik pavydėti visoms... Bet DF pažadėk, kad šokti tai dar eisim lotuliukas.gif mūsų šokiai nerealūs būna lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2012 10 06, 11:19)
Labas rytas,
aš irgi nuo 9 val pabudusi  biggrin.gif pažiūrėjau vakarykštį filmą iki galo, suvalgiau keptą duoną smile.gif ką veikti dabar? g.gif
Papildyta:

Kaip faina  wub.gif

Aš ir vakar išsikepiau duonos... bet beveik nevalgiau. Esu praradusi apetitą... nenoriu valgyti, nenoriu miegoti, noriu tik Joooo lotuliukas.gif panos, man rimtai protas pasimaišęs, net pačiai žvengas ima, dabar sėdžiu prie kompo ir žvengiu iš savęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 06, 11:35)

Aš ir vakar išsikepiau duonos... bet beveik nevalgiau. Esu praradusi apetitą... nenoriu valgyti, nenoriu miegoti, noriu tik Joooo  lotuliukas.gif panos, man rimtai protas pasimaišęs, net pačiai žvengas ima, dabar sėdžiu prie kompo ir žvengiu iš savęs  lotuliukas.gif

Tau paranoja... hihihi.gif užsiimk kuo kitu, nereikės apie jį galvoti.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 06, 12:35)
Na kaip faina... vakar matyt buvo gerų pasimatymų diena. Tai jau rimtėja jūsų santykiai, jei jau ir glėbesčiuojatės  biggrin.gif Na ką, man belieka tik pavydėti visoms... Bet DF pažadėk, kad šokti tai dar eisim  lotuliukas.gif  mūsų šokiai nerealūs būna  lotuliukas.gif
Papildyta:

Aš ir vakar išsikepiau duonos... bet beveik nevalgiau. Esu praradusi apetitą... nenoriu valgyti, nenoriu miegoti, noriu tik Joooo  lotuliukas.gif panos, man rimtai protas pasimaišęs, net pačiai žvengas ima, dabar sėdžiu prie kompo ir žvengiu iš savęs  lotuliukas.gif

Eisim eisim! drinks_cheers.gif biggrin.gif

Oj, norėčiau pamatyt koks ten Ponas Šaunusis taip apsuko mūsų Belle'i galvą bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 06, 11:45)
Eisim eisim!  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Oj, norėčiau pamatyt koks ten Ponas Šaunusis taip apsuko mūsų Belle'i galvą  bigsmile.gif  biggrin.gif

DF, aš tau net negaliu pasakyti kodėl, tiesiog visuma mane sužavėjo... gal kitai visai nepatiktų. Bet iš mano perspektyvos jam nieko netrūksta.

Qwertama, būtent paranoja... bet aš tokia esu, emocijos kunkuliuoja biggrin.gif Ech... panos skraidyčiau padebesiais, kaip man taip seniai buvo, aš jau galvojau gyvenime taip nebebus, kad ex'as sukniso mane galutinai, pasirodo ne biggrin.gif tik gaila, kad čia vienpusis jausmas verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas  biggrin.gif 

Rimkka, čia tas, kur pavasarį buvo dar.. vienas kaimynas ir dar kitas  4u.gif  tai čia tas kitas  rolleyes.gif

fainai wub.gif wub.gif svarbu, kad buvo tobula naktelė lotuliukas.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 10 06, 11:45)
Tau paranoja... hihihi.gif užsiimk kuo kitu, nereikės apie jį galvoti.

drinks_cheers.gif pritariu

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 06, 11:45)
Oj, norėčiau pamatyt koks ten Ponas Šaunusis taip apsuko mūsų Belle'i galvą  bigsmile.gif  biggrin.gif

ir man jau smalsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 06, 13:02)
fainai  wub.gif  wub.gif svarbu, kad buvo tobula naktelė lotuliukas.gif

s nebuvo tongue.gif o daugiau viskas buvo tobulai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 06, 12:02)
ir man jau smalsu biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei Dievulis bus man maloningas ir duos man jį matyti, tai ir jums galėsiu parodyti biggrin.gif Jau ir taip žmogui kaist ausys turėtų, kiek čia apie jį galiu svaigti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 10 06, 12:11)
s nebuvo tongue.gif o daugiau viskas buvo tobulai  wub.gif

svarbu, kad tobula wub.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 06, 12:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Jei Dievulis bus man maloningas ir duos man jį matyti, tai ir jums galėsiu parodyti  biggrin.gif Jau ir taip žmogui kaist ausys turėtų, kiek čia apie jį galiu svaigti...  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jau lauksim lauksim tokios galimybės smile.gif
Atsakyti
reik bandyt ropštis iš lovos, tvarkytis, kept sausainius monkey, kuriai pažadėjau ir laukt svečių lotuliukas.gif šiandien vėl nusimato tūsas lotuliukas.gif kas nors kartu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 06, 12:40)
reik bandyt ropštis iš lovos, tvarkytis, kept sausainius monkey, kuriai pažadėjau ir laukt svečių  lotuliukas.gif šiandien vėl nusimato tūsas  lotuliukas.gif  kas nors kartu?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kur šį kartą varysit?
Atsakyti