Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 27, 13:45)

O tai šiandien gal Jomayo?!! Ar rytoj?  g.gif

siandien

QUOTE(Seila @ 2012 09 27, 13:45)
Mergytes,ieskau keleiviu i vilniu rytojui.Facebook'e pasiskelbiau tuose forumuose kur veza,vaziuoja... Viena jau radau,bet iki Kauno.Kiti du praso nuo Kauno,kazin koki mokesti imti nuo Kauno iki Vilniaus?nelabai zinau...o klausia kiek noriu uz du zmogiukus?gal orientuojates? blush2.gif  g.gif

nu tarkime nuo kauno iki vilniaus traukiniu apie 18 lt, autiku 20 wink.gif orientuokis kiek pigiau sakysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 27, 13:45)
Mergytes,ieskau keleiviu i vilniu rytojui.Facebook'e pasiskelbiau tuose forumuose kur veza,vaziuoja... Viena jau radau,bet iki Kauno.Kiti du praso nuo Kauno,kazin koki mokesti imti nuo Kauno iki Vilniaus?nelabai zinau...o klausia kiek noriu uz du zmogiukus?gal orientuojates? blush2.gif  g.gif

skaičiau, kad kiti ima 10 lt nuo kauno į vilnių.
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 27, 12:47)
nu tarkime nuo kauno iki vilniaus traukiniu apie 18 lt, autiku 20 wink.gif orientuokis kiek pigiau sakysi wink.gif

Na tarkim stafke is Klp i Vln 30 (jei gale ne 2,o 3 po 25), i Kauna 20 rodos...tai ka zinau,10lt lievai prasyti,nesinori prasauti... blush2.gif kazkaip tikejausi lengviau rasiu norinciu vaziuoti,man cia su tokiais suds gaunas...bet geriau nei nieko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 27, 13:50)
Na tarkim stafke is Klp i Vln 30 (jei gale ne 2,o 3 po 25), i Kauna 20 rodos...tai ka zinau,10lt lievai prasyti,nesinori prasauti... blush2.gif kazkaip tikejausi lengviau rasiu norinciu vaziuoti,man cia su tokiais suds gaunas...bet geriau nei nieko... doh.gif

10 lt pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 09 27, 12:55)
10 lt pats tas  ax.gif

gal tada dar neatrasysiu,druk atsiras vaziuojanciu tiesiai su manim i sosotine,man tokie naudingiau.
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 27, 14:21)
Cherry, kita savaitę einam kavos?  mirksiukas.gif

Einam mirksiukas.gif Aš irgi jau galvojau tau rašyt ta tema, bet nespėjau biggrin.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 27, 14:45)
Gali būt, kad ir aš keliausiu į kiną šiandien.. 4u.gif
Truputi apsišopinau, nusipirkau batelius tolius ale  biggrin.gif  ir rankinę dar nugriebiau  ax.gif  biggrin.gif
O jau lauke kokia Bobų vasara  wub.gif  rolleyes.gif  wub.gif  cool.gif

Su kuo jau keliausi? rolleyes.gif Tiksliau, su kuriuo? biggrin.gif
Aš ir labai noriu kokios rankinės ax.gif Juodos, gražios ir talpios ax.gif Kokią tu pirkai?Kokių dabar yra?

QUOTE(Seila @ 2012 09 27, 14:56)
gal tada dar neatrasysiu,druk atsiras vaziuojanciu tiesiai su manim i sosotine,man tokie naudingiau.

Aišku, palauk truputį, nes gal atsiras tau tiesioginių pakeleivių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 27, 13:02)
Aišku, palauk truputį, nes gal atsiras tau tiesioginių pakeleivių mirksiukas.gif

bet zinai kaip buna,po to gali likti be nieko visai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 09 27, 13:38)
o kada tau kelione i Ibiza lyyg sakei,ane? blush2.gif  4u.gif

oi dar toli biggrin.gif kylam 10-16, grįžtam atgal 10-23 per Milaną - tai visą dieną ten turėsim iki valios pasivaikščioti, nes skrydis 24 d. anksti ryte doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Laurita o kaip pilvukas? nestuke.gif Jau pastebi kas? Kaip man gražu tie pūpsintis leliukų namučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 27, 12:20)
Aš tai ne taip kaip dauguma šiandien- į jokį filmą neisiu biggrin.gif  Užtat namuose tinginį gaminsiu bigsmile.gif

as irgi neeinu i kina sian ax.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 09 27, 13:45)
O jau lauke kokia Bobų vasara  wub.gif  rolleyes.gif  wub.gif  cool.gif

neilgam... ryt jau lygtais salciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 09 27, 15:02)
Einam mirksiukas.gif  Aš irgi jau galvojau tau rašyt ta tema, bet nespėjau biggrin.gif
Su kuo jau keliausi? rolleyes.gif Tiksliau, su kuriuo? biggrin.gif
Aš ir labai noriu kokios rankinės ax.gif Juodos, gražios ir talpios ax.gif Kokią tu pirkai?Kokių dabar yra?

Su tuo, kur rašiau, kad kvietė susitikt ax.gif Nr.2 lotuliukas.gif

Nusipirkau tokia nedidelę, kad piniginė tilptų ir reikalingiausi daiktai smile.gif Tokios tamsiai rudos-kaštoninės spalvos biggrin.gif Buvau toje Batų kalnas parduotuvėje, tai už 100 lt ir batai išėjo ir rankinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 09 27, 13:19)
Laurita o kaip pilvukas?  nestuke.gif  Jau pastebi kas? Kaip man gražu tie pūpsintis leliukų namučiai  wub.gif

Agaa,man irgi beproto grazu besilaukiancios jaunos mamytes... wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 09 27, 13:23)
neilgam... ryt jau lygtais salciau  unsure.gif

kiek tas salciau? g.gif
Atsakyti