Labas rytas,
kaip gyvenat? visos nutilusios

matyt nauji metai apvertė naujais darbais

Norėčiau padiskutuoti viena darželio tema.
Istorija tokia: jau nuo lopšelio laikų dičkės grupėje yra švelniai tariant padykusi mergaitė. 1-ais ir 2-ais lankymo metais kandžiodavo vaikus. Rusnė n kartų grįžo jos paženklita. Labiausiai siutas ėmė kai įkando visai arti akies. Nuo jos kentėjo ne tik mano bet ir kiti vaikai. Sakiau ir mamai, ir direktorei. mama nelabai reagavo. Direktorė ir klausiamai pasakė, o ką su ja daryt? Tai prašėm, kad bent ji su tėvais griežčiau pašnekėtų. maniau, kad bėda išsisprendė, o pasirodo ši situacija tik nutilo, o iš tikro ji kaip buvo agresyvi taip ir liko. Aš manydavau, kad Rusnė perdeda, kai gryžusi saydavo,jog ją Luka mušė, gnaibė, per galvą davė. bet penktadienį auklytė patvirtino. Pasirodo, tai mergaitei vis užeina bangos pykčio, ji tiesiog kaip iš giedro dangaus prieina prie vaikų ir duoda tarkim su kaladėle per galvą. Gerai, kad kolkas smūgis gal nėra stiprus, bet mano manymu, tai yra grupės problema.
Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę: ar reikia imtis kažkokių veiksmų, ar aš čia perdedu ir ji kaip visi, tik padykęs vaikas, kuris ir toliau lai taip elgiasi?
Šnd pasakė, auklėtojai, sakė pašnekės su mama, bet pasako jos, ji nelabai reaguoja.