Įkraunama...
Įkraunama...

2008 Klaipėdos mažieji žmogiukai ir jų draugai,57

Sveikos su Naujais metais visoms linkiuu sveikatos. mazuliukams linkiu irgi sveikatos ir kad augtu dideli dideles sveiki bei sveikos smile.gif

na o mes jau esame 4 smile.gif va stai ir pasigirsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonija145: 08 sausio 2013 - 22:41
QUOTE(Sonija145 @ 2013 01 08, 22:39)
Sveikos su Naujais metais  visoms linkiuu sveikatos. mazuliukams linkiu irgi sveikatos ir  kad augtu dideli dideles  sveiki bei sveikos smile.gif
na o mes jau esame  4 smile.gif va stai ir pasigirsiu smile.gif

Su naujais!

Isigijot suniuka? smile.gif

Gal yra norinciu jungtis prie vokieciu vaistines? www.aposparer.de blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 01 09, 09:41)
Su naujais!

Isigijot suniuka? smile.gif

Gal yra norinciu jungtis prie vokieciu vaistines? www.aposparer.de  blush2.gif 4u.gif

taip isigijom. tai gediminui laimes dbr ir verkimo:D
Atsakyti
Labas...
O tai kodėl verkia dėl to šuniuko?...

Mums naujieji prasidėjo nekaip...palaidojom vyro mamą...Elzė nebeturi vienos močiutės...
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2013 01 09, 10:35)
Labas...

Mums naujieji prasidėjo nekaip...palaidojom vyro mamą...Elzė nebeturi vienos močiutės...

Sveikos...Su naujais visas...sveikatos, ramybės ir geros nuotaikos...

Užuojauta, Edita, tikrai skaudi netektis...Mes Kalėdom vyro tetą palaidojom...netikėta, skaudu, bet gyvenimas neklausia verysad.gif
Sonia, su pirkiniu...pas mus toks šeimos narys jau 7 metai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guotė: 09 sausio 2013 - 09:45
QUOTE(Guotė @ 2013 01 09, 10:44)
Sveikos...Su naujais visas...sveikatos, ramybės ir geros nuotaikos...

Užuojauta, Edita, tikrai skaudi netektis...Mes Kalėdom vyro tetą palaidojom...netikėta, skaudu, bet gyvenimas neklausia  verysad.gif
Sonia, su pirkiniu...pas mus toks šeimos narys jau 7 metai...

Ačiū...ir tau užuojauta dėl vyro tetos...

Mes katinuką jau 7 metus turim...tai būna visko su Elze,ilgai aiškinam,kad į į lovytę Pukė nesiguls,kad gyvunėlį versti kažką daryti negalima...
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2013 01 09, 13:48)
Ačiū...ir tau užuojauta dėl vyro tetos...

Mes katinuką jau 7 metus turim...tai būna visko su Elze,ilgai aiškinam,kad į į lovytę Pukė nesiguls,kad gyvunėlį versti kažką daryti negalima...

Užuojauta netekus artimų žmonių. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mūsų katukui 14 metų jau,tai jis kaip tik nori pas Martyną i lovą,o tas nenori. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2013 01 09, 10:35)
Labas...

verkia todel kad pasakau kad cia ir mano suniukas tai deda i asaras. verkia kad nezaidzia kartais suniukas su juo:-D:-D:-D zodziu beprasmiai verkimai.

uzuojauta kurias mamytes paliko artimieji..
Atsakyti
Labas rytas,

kaip gyvenat? visos nutilusios smile.gif matyt nauji metai apvertė naujais darbais smile.gif

Norėčiau padiskutuoti viena darželio tema.
Istorija tokia: jau nuo lopšelio laikų dičkės grupėje yra švelniai tariant padykusi mergaitė. 1-ais ir 2-ais lankymo metais kandžiodavo vaikus. Rusnė n kartų grįžo jos paženklita. Labiausiai siutas ėmė kai įkando visai arti akies. Nuo jos kentėjo ne tik mano bet ir kiti vaikai. Sakiau ir mamai, ir direktorei. mama nelabai reagavo. Direktorė ir klausiamai pasakė, o ką su ja daryt? Tai prašėm, kad bent ji su tėvais griežčiau pašnekėtų. maniau, kad bėda išsisprendė, o pasirodo ši situacija tik nutilo, o iš tikro ji kaip buvo agresyvi taip ir liko. Aš manydavau, kad Rusnė perdeda, kai gryžusi saydavo,jog ją Luka mušė, gnaibė, per galvą davė. bet penktadienį auklytė patvirtino. Pasirodo, tai mergaitei vis užeina bangos pykčio, ji tiesiog kaip iš giedro dangaus prieina prie vaikų ir duoda tarkim su kaladėle per galvą. Gerai, kad kolkas smūgis gal nėra stiprus, bet mano manymu, tai yra grupės problema.
Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę: ar reikia imtis kažkokių veiksmų, ar aš čia perdedu ir ji kaip visi, tik padykęs vaikas, kuris ir toliau lai taip elgiasi?
Šnd pasakė, auklėtojai, sakė pašnekės su mama, bet pasako jos, ji nelabai reaguoja.
Atsakyti
uz tai,kad mama nereaguoja ji taip elgiasi. Bando mamos demesi atkreipt. Cia jau rimto pokalbio reik.
Atsakyti
Sveikos,
aš manau,kad auklėtojos turi reaguoti tuoj pat ,kai įvyksta tokie pykčio protrūkiai,kai po kiek laiko tėvai ir kalbės apie tai su vaiku,ką tas vaikas beprisimins ir akcentuosis,kada ir ką konkrečiai aš čia mušiau,jei tai buvo ne kartą ir ne du...aišku tėvų auklėjimo reikia ir daug...mūsų grupėj yra bausmės kėdutė,pasodina prasikaltusį vaiką,manau kad padėda...
Atsakyti
Sveikutės
Sutinku su Edita. Auklėtojos turi reaguoti iš karto ir sugalvoti kokią bausmę tai mergaitei, nes kitaip niekas nepasikeis.
Atsakyti