Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

Skaitinėjuos senas temas ir plaukai šiaušiasi. Tai nuo kada piršlio pareigos yra supirkti pusę rakandų vestuvėms? Spynos, taurės, šeimos židinys, visokie kitokie menkniekiai, bet visgi ne už dyką blink.gif klausiu savo jaunųjų, ar jie tikis, kad gal jiems ir stalo korteles padarysiu, tai patys nežino ko nori blink.gif nu atsiprašau, kur aš papuoliau? doh.gif biggrin.gif suprantu, kad galiu suorganizuoti žiedlapius su tutkelėm prie bažnyčios, pravesti vakarą, palaikyti gėles ir kt. dovanas prie CMS, gamtoj žaidimų suorganizuoti, nu bet padengti vos ne trečdalį vestuvių išlaidų?.. Gal tikrai pati nesuprantu į ką veliuos unsure.gif Dabar tik neapmėtykit pomidorais, bet man kažkaip nepriimtina schmoll.gif o tai dar kaip suprantu, dovanėlė jauniesiems nuo piršlių irgi atskira priklauso. Tai kiek pinigėlių taupyti? g.gif

Ech, aš kai mūsų su V vestuvėms viską nuo A iki Z pati pasidariau, tai dabar pykčio priepuolis ištiko, kad kažkas, kieno šventė, tikisi, jog sėdės prie tv, kol aš visiu saldainių kasas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuatra @ 2012 11 26, 00:36)
Skaitinėjuos senas temas ir plaukai šiaušiasi. Tai nuo kada piršlio pareigos yra supirkti pusę rakandų vestuvėms? Spynos, taurės, šeimos židinys, visokie kitokie menkniekiai, bet visgi ne už dyką blink.gif klausiu savo jaunųjų, ar jie tikis, kad gal jiems ir stalo korteles padarysiu, tai patys nežino ko nori blink.gif nu atsiprašau, kur aš papuoliau? doh.gif  biggrin.gif suprantu, kad galiu suorganizuoti žiedlapius su tutkelėm prie bažnyčios, pravesti vakarą, palaikyti gėles ir kt. dovanas prie CMS, gamtoj žaidimų suorganizuoti, nu bet padengti vos ne trečdalį vestuvių išlaidų?.. Gal tikrai pati nesuprantu į ką veliuos unsure.gif Dabar tik neapmėtykit pomidorais, bet man kažkaip nepriimtina schmoll.gif o tai dar kaip suprantu, dovanėlė jauniesiems nuo piršlių irgi atskira priklauso. Tai kiek pinigėlių taupyti? g.gif

Ech, aš kai mūsų su V vestuvėms viską nuo A iki Z pati pasidariau, tai dabar pykčio priepuolis ištiko, kad kažkas, kieno šventė, tikisi, jog sėdės prie tv, kol aš visiu saldainių kasas doh.gif

tai juk susitarimo reikalas. vieniems pirsliams principo reikalas padengti visas pirkiniu islaidas, kiti dalinasi su jaunaisiais (nes juk suvenyrai, tai ne nuo pirsliu, o jaunuju sventes akcentas), treti visai nieko nedaro.
as negaleciau ramiai buti tiesiog dovanu palaikytoja smile.gif Mes susitarem, islaidu dalybas ir nematau cia nieko blogo. Daug dalyku darysiu pati vien del to, kad speiclaizuotose parduotuvese kainos kosmines, o ziuret nera i ka schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote, kodel keliu sios vasaros temu negaliu atsekti? doh.gif jau visur isieskojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2012 11 26, 09:30)
Merginos, gal zinote, kodel keliu sios vasaros temu negaliu atsekti?  doh.gif jau visur isieskojau  blush2.gif

gal pabandykit per google ieskot "Svočių nameliai", nes tikrai kazkodel nuorodu i ankstesnes temas neatidaro...
Atsakyti
na islaidu kieki ir kas uz ka moka tai jau jaunuju ir pirsliu susitarimo reikalas, ir aisku kokie santykiai tarpusavio, na tarkik jei eini pirslaiuti savo sesei, broliui, ar kokiam labai artimam zmogui tai ir negaila koki suvenira ar dovanele pirkti, bet jei eini i seip daraugu.... tai jhau visai kas kita, na mano nuomone, dabar seis laiakais visis viska skaiciuoja, ir eidami pirsliai ar pamerges jau islaidas dalinasi arba nesa dovaneles arba opadeda vestuvems ruostis.

QUOTE(tuatra @ 2012 11 26, 01:36)
Skaitinėjuos senas temas ir plaukai šiaušiasi. Tai nuo kada piršlio pareigos yra supirkti pusę rakandų vestuvėms? Spynos, taurės, šeimos židinys, visokie kitokie menkniekiai, bet visgi ne už dyką blink.gif klausiu savo jaunųjų, ar jie tikis, kad gal jiems ir stalo korteles padarysiu, tai patys nežino ko nori blink.gif nu atsiprašau, kur aš papuoliau? doh.gif  biggrin.gif suprantu, kad galiu suorganizuoti žiedlapius su tutkelėm prie bažnyčios, pravesti vakarą, palaikyti gėles ir kt. dovanas prie CMS, gamtoj žaidimų suorganizuoti, nu bet padengti vos ne trečdalį vestuvių išlaidų?.. Gal tikrai pati nesuprantu į ką veliuos unsure.gif Dabar tik neapmėtykit pomidorais, bet man kažkaip nepriimtina schmoll.gif o tai dar kaip suprantu, dovanėlė jauniesiems nuo piršlių irgi atskira priklauso. Tai kiek pinigėlių taupyti? g.gif

Atsakyti
Joo, kaip ir sakiau, pykčio priepuolis buvo užėjęs unsure.gif reikia tartis su jaunaisiai, gal per daug aš čia padauginau g.gif
Atsakyti
na, as daug pati pirksiu darysiu, nes musu jaunieji ir nezino ko nori, bet pasakiau, jau jaunajai, kad dovaneles pulkui - tegul galvojasi patys ir perkasi, man uzteks ka as pripirksiu jiems, kraitis, kraicio skrynia, visokie ziedlapiai ir panasiai
Atsakyti
as irgi ka imanoma is sugalvotu reikalu, darysiuos pati, originaliau ir pigiau 4u.gif
Atsakyti
Jaunieji retai kada žino ko norėti. Dažniausiai, ir šiam forume kiek skaičiau, parašus padėkit na ir gal dar truputį... O tas truputis tai mums ir prasideda! Mes su jaunaisiais sutarėme, kad su piršliu ateinam tuščiomis rankomis pas jaunuosius, t.y. be dovanų, gėlių, butelių. Bet ko reikia piršliams tam vakarui jie ir negali žinoti, niekas už mus geriau nežino ko reikia šitam vakarui. Mes pasiskaičiavom savo biudžetą, pvz. einam į vestuves visa šeima ir dovanotume tarkim 500 Lt + gėlės+ porą butelių, butelius išnaudojom ant tilto, kelio ir stalo išpirkai, o visą kitą ir sunaudojom židinio, balionų su heliu(mums reikėjo) iki tualetinio popieriaus rulonėlių. Kitiems, žinau, jaunieji duoda pinigų sumą, kiti čekius renka po to atgauna. Viskas turi būti daroma tarpusavio sutarimu.
Atsakyti
Oi, teisios jūs, moterys, teisios. Ramune, manau ir aš taip darysiu. Tikiuosi supras jaunieji, kad pinigų medžio neturim smile.gif
Atsakyti
jap, siandien pradziugino dar viena zinia mus...dar vienos vestuves per vasara biggrin.gif birzeli ir rugpjuti biggrin.gif jooo, turesiu ka veikt ir kur pinigelius det biggrin.gif
Papildyta:
uzmirsau prisijungima 4u.gif imeskit i az 4u.gif nepadariau, akd atsimintu, o vedu visaip ir neprisijungiu
Atsakyti
gal kas galite rekomenduoti muzikantus siauliuose?
Atsakyti