Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, Tema Nr. XLVI

o as nerandu to smelio..sad.gif buvau senukuose, bet buvo tik ryskiu spalvu, zalia tamsi bordo, geltona, o norisi man pagal vestuviu tema, spalva ..reikia balto ir violetinio..balto ir melyno..man rodos, kad teks daryti su kvarciniu smeliuku, jis tokiais mazais mazais kristaliukais, stikliukais tarsi

nes mano ideja tokia, jog jie sujungtu savo vieninguma, nauja pamata seimos igytu ir tt. nesigilinu i spalvas, o ir zodzius sakysiu ne apie spalvas, o siaip grazius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 18 sausio 2013 - 19:47
o iš kokio jūs miesto? aš vakar Kėdainiuose, Jurastoj, kur prekiaujama biuro reikmenimis radau, kokiu tik nori spalvu. siaip yra ju internetinis psl. http://www.jurasta.l...tas-smelis-85gr paziurekit,tikrai didelis spalvu pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(Sandrėja @ 2013 01 18, 19:12)

kad rašo, jog puslapis nerastas sad.gif
Atsakyti
aciu, lobis jus 4u.gif ax.gif bandysiu uzsisakyti

tik labai mazais kiekiais, kokiu 500 gr reikia tikriausiai, kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 18 sausio 2013 - 20:51
QUOTE(giengiux @ 2013 01 18, 21:14)
kad rašo, jog puslapis nerastas sad.gif

Rimtai doh.gif

Ne tą nuorodą įkėliau
doh.gif
Čia gera http://vimeo.com/3452200
Atsakyti
aga biggrin.gif bet as linkus prie tokiu zaidimu, kurie butu linksmi, bet nebutu vulgarus, gindie, jokiu buteliu kaisiojimu tarp koju ir panasiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o tokiu , kokiu reikia, dar saraso nepasidariau ax.gif

uzklausiau del smelio tos parduotuves..
Atsakyti
QUOTE(Sandrėja @ 2013 01 18, 18:07)
Dėl smėlio spalvų reikšmių kažkuri klausėte, tai žemiau, senam poste - parašytos reikšmės  mirksiukas.gif
Nežinau ar smėlio spalvų reikšmės tos pačios, bet ten buvo kalbama apie kaspinus, kurie rišami jauniesiems ant rankų šokant pirmąjį šokį ax.gif
Pasakysiu iš savo patirties, kad reikia stengtis kuo mažiau kalbėti, nes svečiams atsibosta klausyti, per daug informacijos juos išblaško. Geriau daugiau veiksmo, mažiau kalbų. T.y. pasakysit apie smėlį kam jis čia, kodėl ar pan. ir nebūtina aiškinti ką reiškia ta kiekviena spalva. Manau niekas neatsimins, ką ten kokia spalva reiškia. Atsimins tik patį veiksmą smile.gif
Atsakyti
Kalbėjot apie saldainių popierėlius su jaunųjų foto,tai aš šito atsisakiau. Manau,kad tie popierėliai greit suglamžyti atsidurs kišenėse arba mėtysis su šiukšlėm. Man tai nepriimtina, atrodo,kaip nepagarba jauniesiems rolleyes.gif
Atsiprašau tų,kurios šia idėja naudojasi... Čia tik mano nuomonė, o kiekvienam rinktis kokiom idėjom naudotis, kokiom ne 4u.gif

Gal dar kuriai pravers 4u.gif
http://beta.lt/kauna...is-copy1-tinklo
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 01 18, 21:47)
aciu, lobis jus 4u.gif  ax.gif bandysiu uzsisakyti

tik labai mazais kiekiais, kokiu 500 gr reikia tikriausiai, kaip manot?

tenai tuose maišeliuose po 85 g visai nemažai to smėliuko būna. aš planuoju po du maišelius pirkti vienos spalvos, manau tikrai užteks. o šiaip čia kontaktų sąrašas, kur dar prekiaujama smėliu Lietuvoje:
PARDUOTUVĖ JURASTA KĖDAINIUOSE:
Ramybės skv. 3, Kėdainiai, Tel./Fax. +370 347 51123

PARDUOTUVĖ JURASTA KAUNE:
Vilniaus g. 27, Kaunas, Tel./Fax. +370 37 206151

Parduotuvė ''MIN-MAX'' KLAIPĖDOJE:
J.Janonio g. 4, Klaipėda, Tel./faks. 846493561

UAB Mokyklinė knyga VILNIUJE:
Kauno g. 28, Vilnius LT-03202, Tel.

UAB Pionierius VILNIUJE:
Metalo g. 6A, Vilnius ir www.zylutės.lt, Tel. +370 652 39753

R. Jokubienės individuali įmonė MAŽEIKIAI:
Naftininkų g. 22-31, Mažeikiai, Tel./faks. 8 443 70401

Atsakyti
sakote uztenka po pora maiseliu, as uzklausiau del 6 vnt vienos spalvos, ir 6 kitos biggrin.gif , paskaiciavau, akd apie kg butu, nes jei indas liks pustustis supylus ta smeliuka - tai ir gi kazkaip nelabai, aisku, ziurint kiek turi smelio - tada galima ir indus ieskoti, manau

aciu labai, laukiu ziniu is ju

vakar pasnekejau su antrais jaunaisiais, tai mano akimis bus lengvas burdakelis, pulke daaaaaug zmoniu, is paskos vazuos kas nores..ju poziuris ir gi siek tiek skiriasi nuo manojo, nieko nereikia, nieko nereikia biggrin.gif bet pakalbet reikia... doh.gif o ka?jei nieko kito nereikia?eiliu neskaitysiu atsistojus prie stalo, o kraicio nereikia, is tradiciju - beveik nieko nereikia biggrin.gif
sunku si sitais biggrin.gif su pirmais - viskas aisku, grazios, tradicines- siuolaikines vestuves, o sitie - nori gero baliuko, bet su vestuviu prierasu, kaip sunku islaviruot..visos grazios mintys atkrenta, nes nelabai ko nori jie, na , pagrindianiai dalykai kaip grizimas, islydejimas bus, o ka toliau sugalvot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 19 sausio 2013 - 09:58
mano atveju panašiai doh.gif . besituokiantiems, tai antoroji santuoka, tai jie irgi tai to nenorim, tai to nereikia schmoll.gif , bet aš vistiek planuoju išlydėjimą, širdžių spyneles, akmenukus, šeimos židinį, smėlio ceremoniją ir dar keletą atrakcijų tongue.gif . o dėl smėlio, tai , mano atveju, man jauniesiems kiekvienam, manau, užteks po 2 maišelius, bet planuoju, kad į tą indą smėlį pils ir jų vaikai iš pirmųjų santuokų, taip, kad pas mane irgi gausis nemažai to smėlio. iš viso 10 maišelių smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2013 01 19, 01:18)

Labai ačiū thumbup.gif gal kuri užsakinėsite??? Man patinka tos dvi baltos mažos su porele wub.gif

Išleisti planuoju apie 2000 lt, įskaičiuojant aprangą g.gif
Atsakyti
grazios labai pagalveles, imciau, jei nebuciau susitarus su siuveja, pasius man nedideles su inicialais

uzsisakiau to smeliuko, aciu, mergaites, akd delinates idejomis, labai labai pravercia..
imetu nuoroda stoveliu - lekstems
rasite, kur patogiausia ir pigiausia jums 4u.gif
https://www.google.l...t...366&bih=596
Atsakyti