Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar paveldejo vaikas liga? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mamos, ar važiavote kuri nors su mažučiais į sanatoriją? Ar pritaiko maitinimą vaikučiams.
Labai norėčiau važiuoti, bet stabdo klausimas dėl maitinimo, nes iš tiesų nedaug ką galime valgyti, juolab, kad maitinu MP, tai abu valgom tą patį maistą.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 04, 19:27)
Mamos, ar važiavote kuri nors su mažučiais į sanatoriją? Ar pritaiko maitinimą vaikučiams.
Labai norėčiau važiuoti, bet stabdo klausimas dėl maitinimo, nes iš tiesų nedaug ką galime valgyti, juolab, kad maitinu MP, tai abu valgom tą patį maistą.

Mes vazinejome i "pusyna", tai maitinimas ten primityvus kiek maciau, bet siaip aisku galima pakalbeti, gal pagamintu atskirai, bet tik tiek kad gali netureti visu jusu valgomu produktu
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 04, 20:27)

Pasiskambink i sanatorija. Manau suteiks tokia info.
Atsakyti
O ar verta važiuoti su tokiu mažiuku? Norėčiau į Palangą. Vis bent Jodo prisikvėpuotų. Nes dabar iš po to ligų maratono visai išsekom...Ir kokios procedūros naudingos mūsų vaikučiams? g.gif
Dėl maitinimo, tai yra ten kambarių su virtuvėlėmis, tai manau paprasčiau būtų patiems maistą pasigaminti.
Atsakyti
O kokiom salygom raso siuntima i sanatorija? Ar skiria AD sergantiems ir nuo kiek metu, ir kokiose sanatorijose priima su AD? man sake, kad lygtai Palangos "Gintare" su AD lyg ir nera priimami, ar klystu? Jei jau per savo sunku AD negautumem, tai turim ir BA, bet negi turim trecia karta per metus susirgti plauciu uzdegimu, kad duotu siuntima i sanatorija (pirma karta kai sirgom, jau buvo zadeje parasyt, bet ligoninej prie to pacio pagavom roto virusa, tai nebegalejo parasyt siuntimo, o antra karta kai sirgom, tai buvo vejaraupiu pasekme)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NaujokeBN: 04 spalio 2012 - 21:51
GAL KAM PRAVERS SI INFO mirksiukas.gif

norime Jus pakviesti į 2 išskirtines paskaitas, kurias skaitys kviestiniai lektoriai:

· 2012 m. spalio 11 d. 15 val. – Maisto alergija: ar sunku įtarti, diagnozuoti, gydyti?

Paskaitą skaitys doc. dr. Odilija Rudzevičienė (vaikų ligų gydytoja, vaikų alergologė).

Paskaita bus įdomi tiems kuriems yra įtariama ar nustatyta alergija maistui. Gydytoja mielai atsakys į Jums iškilusius klausimus, paaiškins alerginių testų atlikimo metodikas, rezultatus ir maitinimosi rekomendacijas.

· 2012 m. spalio 18 d. 15 val. – Kaip padėti sau pačiam?

Paskaitą skaitys gyd. Aušra Dovydaitytė (vaikų ir paauglių gydytoja psichiatrė).

Gydytoja papasakos apie iškylančius sunkumus sergant lėtinėmis (ilgai trunkančiomsi) odos ligomis ir kaip su jais kovoti, bei mielai atsakys į Jūsų klausimus.

Paskaitos vyks Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Dermatovenerologijos centro Salėje (1 aukštas, adr.: Kairiūkščio g. 2, Vilnius).

Atsakyti
QUOTE(NaujokeBN @ 2012 10 04, 21:50)
O kokiom salygom raso siuntima i sanatorija? Ar skiria AD sergantiems ir nuo kiek metu, ir kokiose sanatorijose priima su AD? man sake, kad lygtai Palangos "Gintare" su AD lyg ir nera priimami, ar klystu? Jei jau per savo sunku AD negautumem, tai turim ir BA, bet negi turim trecia karta per metus susirgti plauciu uzdegimu, kad duotu siuntima i sanatorija (pirma karta kai sirgom, jau buvo zadeje parasyt, bet ligoninej prie to pacio pagavom roto virusa, tai nebegalejo parasyt siuntimo, o antra karta kai sirgom, tai buvo vejaraupiu pasekme)?

na sąlygos paprastos nuneši vokelį šeimos gydytojai ir 21 ar tai 22 dienos palangoje.. jūsų pasirinktu laiku + pastoviai reikia lankytis pas gydytoją ir pirkti vaistus kaip paskirta... (čia mano bendradarbė turi vaiką su BA, kurį jau kaip ir išaugęs, tik peršalimo ligos dar labai dažnos tai vis laikosi dar) o ten procedūrų nemažai yra, žinau kad visda ima druskų kambarį, o paskui yra kažkoks kompleksas... kurį paskiria pagal būklę.
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 10 05, 09:18)
na sąlygos paprastos nuneši vokelį šeimos gydytojai ir 21 ar tai 22 dienos palangoje.. jūsų pasirinktu laiku + pastoviai reikia lankytis pas gydytoją ir pirkti vaistus kaip paskirta... (čia mano bendradarbė turi vaiką su BA, kurį jau kaip ir išaugęs, tik peršalimo ligos dar labai dažnos tai vis laikosi dar) o ten procedūrų nemažai yra, žinau kad visda ima druskų kambarį, o paskui yra kažkoks kompleksas... kurį paskiria pagal būklę.

Jo jo sita zinau biggrin.gif , bet erzina, kai pati gydytoja sako, kad tokio ligoniuko (is AD srities) nera turejus, tai negi gaila paciai siulyt, turi pirkti g.gif Tai va, idomu, ko reikia, kad galeciau priminti prasyma ir neturetu kaip atsakyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NaujokeBN: 05 spalio 2012 - 08:46
Mano vaikas jau du vakarus kvepavimo su inhaliatorium, pyliau issigazavusi Borjomi. Nezinau ar sutapimas, bet sloga praejo... Ir siaip jam labai patiko, galvojau bijos, bet dabar vis praso dar pakvepuot, net sokinet is dziaugsmo pradeda, kai istraukiu inhaliatoriu biggrin.gif

QUOTE(carramele @ 2012 10 03, 18:34)
Tai dabar namie jokių vaistų nevartojat? Ar Flixotidą paliko kuriam laikui?

Nieko, Hedelixa tik geria.

Atsakyti
QUOTE(NaujokeBN @ 2012 10 04, 22:50)

Mano sunelis turi sunku AD, tai musu gydytoja sake, kad su tokia diagnoze karta per metus priklauso sanatorinis gydymas. Mums pasake, kad su AD priima tik Vilniaus Pusyno kelias arba prie Kauno, man atrodo, Kacergineje esanti sanatorija. O siaip gavom mes ta kelialapi be jokiu vokeliu...
Atsakyti
sveikos,
kalbate apie inhalacijas. niekas nebande tokio daikto - kaip AMOL? cia toks zoleliu uzpilas - mes ji naudojome inhaliacijoms - aisku jeigu jusu vaikai nealergiski eukaliptui - nes ten i sudeti ieina eukaliptas. jo pas mus nera , mes ji is Lenkijos vezames.
http://www.amol.pl/

mano seima ji naudoja nuo visu negalavimu - o as pagrinde inhalacijoms ir jeigu kur skauda - tai itrinu ta vieta ir kaip ranka nuima skausma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beatka1983: 05 spalio 2012 - 15:31
Sveikos mamos. atėjau šiandien pasiguosti ... mano mąžąją paskutinėm dienom labai išbėrė, ypač veiduką. vargšiukė atrodo baisiai. Negana to didžioji atnešė nupiešus piešinį. nupieštos dvi mergaitės su suknytėm. viena mergaitė gražiu veiduku, o kita nupiesta visas veidukas taškeliais... ir sako man - čia mergaitė su suknyte, o šita mergaitė serga, ją išbėrė ... verysad.gif
negaliu, apsiverkiau .... cry.gif
Atsakyti