Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Ar paveldejo vaikas liga? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(linulka @ 2012 10 19, 21:30)
aciu, tikrai palengveja, nes buvo labai labai sunku, bet juk negalima pasiduoti, viskas vaikucio labui wub.gif

beje mamytes kas ilgai gerete neocate, ar nuo metuku gerete neocate active ar ta pati kaip iki metuku neocate lcp? mes vis gerem ta kur iki metuku, bet dabar baigesi, tai viena mamyte turejo kelis pakelius neocate active nuo metuku, bet ligonineje greit sugerem, negavom niekur duagiau, tai teko pirkti is vaistines uz 161 lita doh.gif , badar juk negalim nieko kaitalioti po opeacijos, nenorim ekspermentuoti. gal kas siuntesi neocate active ir is kur? dabar nezinau ka daryti, koki duoti gerti, gal geriau skirta nuo metuku, jik mes jau dideli g.gif

gerem ir viresniems neocate man labaiu patiko iki metuku neocate jis daugiau vertingesnis uz ta kur po metu domejausi labai duag siuo atveju tad gali pilnai duoti kur iki metuku todel kad nuo metuku ir iki metuku skiriasi tik tuo kad nuo metuku yra maziau vitaminu ir visokiu gelezies na visko yra maziau negu iki metuku,nes didesnis vaikas valgo labai daug ka ir jam uztenka maziau visokiu vitaminu baltimu ir pan mes gerem neocate dabar tiksliai ir net nepamenu na po metuku dar gavom daug kilogramu neocate isgereme ir pirkame dabar 3 metuku geria aptamil alegy digestive care 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2012 10 19, 21:26)
laikykites ir bukit stiprus bei aukit dideli ir sveiki! issiliek jei reikia, mes iprate, gal musu vargeliai ir ne tokie rimti, bet... isklausysim ir bent jau mintyse palinkesim stiprybes  4u.gif

aciu ,visu cia vargeliai dideli, bet mes juk stiprios! gyvenimas mane labai uzgrudino gimus musu antrajam suneliui, per tuos metus ir devynius menesius tiek musu maziukui visko teko, sunkus ad, isvarzos operacija, sirdutes operacija, bet dabar jau galima atsikvepti:)

Papildyta:
QUOTE(sirdukele @ 2012 10 19, 21:42)
gerem ir viresniems neocate man labaiu patiko iki metuku neocate jis daugiau vertingesnis uz ta kur po metu domejausi labai duag siuo atveju tad gali pilnai duoti kur iki metuku todel kad nuo metuku ir iki metuku skiriasi tik tuo kad nuo metuku yra maziau vitaminu ir visokiu gelezies na visko yra maziau negu iki metuku,nes didesnis vaikas valgo labai daug ka  ir jam uztenka maziau visokiu vitaminu baltimu ir pan mes gerem neocate dabar tiksliai ir net nepamenu na po metuku dar gavom daug kilogramu neocate isgereme ir pirkame dabar 3 metuku geria aptamil alegy digestive care 4u.gif

aciu , labai man vertinga informacija suteikei, as jau pergyvenau,kad reikia butinai gerti nuo metuku, nes net nesusimasciau, vis gerem ta iki metuku ir dar aisku geriam, to virs metuku isgerem tik 4 pokiukus po 63 gramus. kai atsigausim po operacijos ir sustipresim ir jei odele nebloges gal ir mes isbandysim aptamil, gal tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 10 19, 18:11)
musu juodas periodas niekaip nepalieka...4-ta diena temp. Man nekrenta zemiau 39. Pasirodo stiprus plauciu uzdegimas. Siandien ir kvepuoti sunku, visur skauda. Daug esu sirgus, bet sitaip dar niekad nesijauciau. Nakti kliedejau, kad noooriu mamos ir tikrai paskutinioji atejo...
Blogiausia, kad reikia stipriu antibijotiku. Bet as maitinu MP, ir daaaug maitinu. Bet gydyti reikia. Bloviau pas gyd. Nesavom asarom. Ilgai svarstem su gyd. Ka daryti. Nes va diena be MP labai pasistenge issivertem, o nakti - be sansu, nes nuolat kaba ant krutines. Toks sokas istiko, kai pasake gyd., kad reiktu nutraukti maitinima...misinukai maniskiui jokie netinka, neocate jis negeria, o ir jis gi su ryziais, o sitie netinka. Reikia man ilsetis, bet koks poilsis jei vaikas klyks visa nakti, trauma ir man ir jam. Taigi nusprendem, kad maitinsiu, nes zinnat gi skiria ir kudikiams. Tik stengsimes kuo reciau ir stebeti ar neberia mazylio, ar nealergizuoja. Laikykit kumscius, kad nebertu jo. Nors maza vilties, nes beria ir nuo mano geriamo ibumetino.

Kalbat apie inhaliatorius, gal ir man pasiinhaliuoti, gal kvepuoti lengviau bus? Bet nuo salto garo gerkles neskaudes dar labiau?

Vargsiuke. Nusilpai tu pati. Sveiki ir stipreki, laikykis kiek tik gali. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Vis apie tave pagalvoju.
As pati irgi geriu arkliska doze antiku. Bet jauciuos jau labai gerai.

QUOTE(linulka @ 2012 10 19, 20:45)
sveikos mamytes 4u.gif
siandien vakare grizom is ligonines po sirdutes operacijos, kaip bebutu kiesta, bet odele labai grazi, neaisku kaip bus namie, pries operacija ir po jos gavo leidziamu hormonu, o po to vakarais po ketvirti tabletytes tavegylio. labai baisu dabar ,kad  neblogetu oda nustojus vartoti vaistukus, nes neaisku kaip baigtusi mum tada,juk didelis pjuvis per visa krutine verysad.gif aisku buvo komplikaciju, kaupesi skysciai aplink sirdute, gavo dideles dozes ivairiausiu vaistu, antradieni vaziuosim tikrintis ar visiskai pasisalino skysciai. odeles visai net nereikejo tepti niekuom, nes nebuvo net sausa, vis pasvajoju,kad padarius sirdutes opercija digs ir odos bedos. nors kai pries pora men. operavo isvarza trecia diena po operacijos buvo labai didelis pablogejimas, bet tada ir jokiu antialerginiu negavo.
ech kaip palengvejo abiem su vyru, juk tiek bedu buvo, o va dabar baisiausia jau praeiti, taip tikiuosi... gal pagaliau prades musu berniukas augti, nes dabar budamas metu ir devyniu menesiu pries operacija sirdutes svere tik 8,3 kg doh.gif
na ir pasipasakojau...

Tokia operacija labai rimta. Aciu D, kad siuo metu viskas gerai. Sveikit ir jus. Atsigaukit. Ir aukit, aukit. 4u.gif 4u.gif O pasiguost tikrai galima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 10 19, 20:30)

beje mamytes kas ilgai gerete neocate, ar nuo metuku gerete neocate active ar ta pati kaip iki metuku neocate lcp? mes vis gerem ta kur iki metuku, bet dabar baigesi, tai viena mamyte turejo kelis pakelius neocate active nuo metuku, bet ligonineje greit sugerem, negavom niekur duagiau, tai teko pirkti is vaistines uz 161 lita doh.gif , badar juk negalim nieko kaitalioti po opeacijos, nenorim ekspermentuoti. gal kas siuntesi neocate active ir is kur? dabar nezinau ka daryti, koki duoti gerti, gal geriau skirta nuo metuku, jik mes jau dideli g.gif

Sveikateles jums 4u.gif
Siaip pagal vertinguma eina Neocate paprastas, paskui nuo metu Advanced ( panasus kaip iki metuku bet tinka kaip pagrindinis maisto saltinis), bei Active (kuris tik truputi papildo, o pagrindras turi buti maistas), dar yra Junior (jis daugiau prie virskinimo problemu), Gerem visus, bjauriausio skonio junior smile.gif
O del siuntimosi, pagrinde anksciau is ebay siunciausi, bet kad nebera sian paziurejau, reiskia gal nebeleidzia pardavineti. O uzsienio vaistinese kaina ta pati kaip ir pas mus. Nebent kas per skelbima parduoda.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 10 20, 08:47)
Sveikateles jums  4u.gif
Siaip pagal vertinguma eina Neocate paprastas, paskui nuo metu Advanced ( panasus kaip iki metuku bet tinka kaip pagrindinis maisto saltinis), bei Active (kuris tik truputi papildo, o pagrindras turi buti maistas), dar yra Junior (jis daugiau prie virskinimo problemu), Gerem visus, bjauriausio skonio junior smile.gif
O del siuntimosi, pagrinde anksciau is ebay siunciausi, bet kad nebera sian paziurejau, reiskia gal nebeleidzia pardavineti. O uzsienio vaistinese kaina ta pati kaip ir pas mus. Nebent kas per skelbima parduoda.

tai va tame ir beda,kad per skelbimus neberandam, teko jau pirkti uz pilna kaina is vaistines. ziuresim kaip cia bus,siandien pirma diena bus be jokiu antialerginiu, bus matyt ar lys berimai ar ne. jei nebers gal pabandysim veliau ir aptamilio.
Atsakyti
dabar jau aprimau, kazkaip nebesijaudinu taip del tu antibijotiku. Skaiciau Vitkauskas (man jis autoritetas, nes tik jo knygos ir straipsniu deka sitaip ilgai maitinu, tik jo deka issikapsciau is n kartu turetu guzu, mastitu ir pan., nes daugiau niekas pagalbos nesuteike. Pora kartu teko vaziuoti i priimamaji del mastito su 40 temperatura. Pirma karta, kai maziui menuo buvo. Hormonai ir taip siauteja, o man priimamajam patare nutraukt laktacija, kam kankintis. Gi ir is misiniais maitinti vaikai profesoriais uzauga...gaila, kad kvalifikuota pagalba zindymo klausimais nesuteikiama gydymo istaigose.) tai vat sis gyd. Raso, kad geriant zinnat, jo i piena patenka zymiai mazesne doze, nei kad skiriama leliukams. Taigi nurimau.
Gerasias bakterijas geriu ir pati ir maziukui padidinta doze duodu.
O nuo kosulio kazkokius paprastus flavomed atrodo vadinasi.
Atsakyti
Pasiskaitymui:

http://www.tikraibe....itu-sergantiems
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: vaistų/papildų/mišinėlių, etc. pardavimas/dalinimasis/dovanojimas forume griežtai draudžiamas.
Atsakyti
mamytes ar vit d duodat vyresniems vaikuciams, kureims virs metuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulka: 21 spalio 2012 - 20:44
QUOTE(linulka @ 2012 10 21, 21:43)

As savo sunui davinejau gal iki 1,5m. saziningai, o dabar vel kartais po koki lasiuka duodu, kai pamato, kad ir sesei duodu smile.gif

Mazoji mano paberta kaip reikiant sad.gif Paskutini karta kai daviau triusienos, uzraudo, sakiau vsio, mesos nebebus. Tada nupirkau tu uzpilamu kosiu, tai matyt nuo ju nepraeina... O taip skaniai ji jas valge... Bandysiu nebeduoti ir situ, kad isgytu, nes bijau, kad neisivaziuotu tie berimai. Patepu bepantenu, iki siol tai jis mums labai padedavo, dabar matysim.

O savaitgali isbandem kokosu piena! Kepiau moliugu apkepa su kokosu pienu. Tai patiko ir man, ir dickiui! smile.gif Bijojau as ji bandyti, bet sunui jokios reakcijos nuo jo nebuvo, o man pabere veida sad.gif Gal ir sesei trputi sureagavo, net nezinau, kai ji ir taip paberta. Bet kartais tikrai bus galima sau leisti. Tik va jo nemazai, 400g skardine, tai puse dar liko, nezinau kur kitur panaudoti, gal kas koki savo receptuka imesit? Gal kokiu sausainiu gaminat?
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2012 10 21, 21:43)

Neduodu.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2012 10 22, 08:39)
O savaitgali isbandem kokosu piena! Kepiau moliugu apkepa su kokosu pienu.

Parasykite receptuka bigsmile.gif

AS su kokosu pienu uzbalinu trinta moliugu sriuba, labai skanu thumbup.gif (bulves, moliugas, druska arba prieskoniai kuriuos galite. Kai isverda sublenderiuoju ir ipilu kokosu pieno).
Arba sausainukus kepu (persijoti kukuruzu miltai, bananas arba obuoliai, fruktoze arba cukrus, kokosu pienas ir vos vandens. Jei turiu mazai kokosu pieno ir tesla gaunasi per tirsta, tada pilu daugiau vandens.)
Atsakyti