QUOTE(klaudi @ 2012 10 25, 14:47)
As skalbiu Surcare, jis yra bekvapis, skirtas alergiskiems zmonems. Perku Maksimoje, mums lyg tinka
man surcare seniau labai patiko, juos tik ir pirkdavau, bet dabar kazkas jiems atsitiko - kai sudedi skalbinius i dziovykle, tai tuose surinktuose pukeliuose buna kruva tokio ala smelio. Vadinsasi, kazkas juose neistirpsta, nes net kai dziaunu slapius rubus ir purtau kiekviena pries padziovima, paskui ant grindu perdbraukus ranka gali jausti irgi ta pati smeliuka .... nepastebejot?
QUOTE(Amelita @ 2012 10 25, 16:33)
Tokiu atveju padeda tik generalinis remontas.

geriau nereik........
QUOTE(laurriukas @ 2012 10 26, 17:17)
Mano mažyliui (1 mėn) išbėrė žandukus. Hipoalerginės dietos laikausi, bet visko išgaudyti nepavyksta. Gal yra koks "nekaltas" tepaliukas ar aliejukas, kad geičiau tie spuogeliai gytų? Nes laikosi kokias 2 savaites, labai sunku suprast ar najų atsirado ar vis tie patys. Oda lyg ir nesausėja. Iki šiol kartais patepdavau migdolų aliejum.
1) o negali buti hormoninis berimas?
2) kaip tik siandien su kolegem diskutavom, kad visi natur produktai kartais taip kerta savo naturalumu, kad pareini prie visu parabenu-benu ir t.t.... Migdolas kaip ir lakysius ar ramuneles gali alergizuoti

Dabar tikrai yra visokiu kremuku. ir linkiu kantrybes - nes kai man paciai su 28 metu AD praktika isbere dukryte 1 menesio tai irgi sedejau panikoj, nes nei vienam leliukeliui as to brudo nelinkiu.
p.s. na as pati sianakt taip viena ranka "nuakejau" kad darbe sedejau su balta medvilnine pirstine, nes tarpupirsciai ir pirstai visi nuarti buvo iki limfos tekejimo.....