Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

QUOTE(Kuzia @ 2008 05 07, 17:54)
Bet ratukai neįleisti, todėl bent jau didžiausiojo skečiasi doh.gif . Vidutinis labai didis.gif . Mano toks cool.gif . O vyro didijį pavogė gun_bandana.gif

Maniškis vidutinio dydžio - ratukams viskas ok, tikrai jokių problemų niekad neturėjau ok.gif O jau prisikraut daiktų esu tikrai mėgėja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 05 08, 16:01)
Maniškis vidutinio dydžio - ratukams viskas ok, tikrai jokių problemų niekad neturėjau ok.gif O jau prisikraut daiktų esu tikrai mėgėja hihihi.gif

Nu maniškis tai irgi vidutinio dudžio ir viskas thumbup.gif . Kalbėjau apie didijį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 05 07, 16:54)
Bet ratukai neįleisti, todėl bent jau didžiausiojo skečiasi doh.gif . Vidutinis labai didis.gif . Mano toks cool.gif . O vyro didijį pavogė gun_bandana.gif

Gal kas galit ideti foto, kaip atrodo ileisti ratukai? blush2.gif

Jau daugiau kaip metai perku lagamina. biggrin.gif Anksciau issiversdavau su kuprine.
Gal apziurejote sios savaites maximinius akcijinius lagaminus?
Man atrodo, ju ratukai taip pat neileisti? g.gif
Nelabai man ju isvaizda patiko... Planavau lagamina pirkti iki 200lt, bet pagalvojau, gal del 1-2 kelioniu per metus verta surizikuoti su sitais maximiniais? Kad ir nelabai grazus - gi ne ziureti i juos perku. Bet jei ir visiski beverciai jie yra, tada - stop. Zinoves, gal patarsit? 4u.gif
Atsakyti
Man irgi reikia lagamino.... Nes tas, kurį iš tetos skolinausi, yra labai mažiukas, į ilgą kelionę netiks man blush-anim-cl.gif
Tie maximiniai visai gražūs, bet ar patvarūs doh.gif Kokybė iškart matosi, kai patrauki už rankenos - jei gerai slysta, niekur nestringa, nekliūna, tai bus geras smile.gif

Jei ratukai važiuojant nebarška , irgi geras smile.gif

Ir jei užtrauktukai gerai užsisega, niekur nestringa, tai tokį pirkčiau tiesiu taikymu ax.gif
Atsakyti
Buvau pasiskolinusi samsonite - tikrai geras smile.gif Po to reikėjo žūt būt nusipirkt, tai nusipirkau kažkokį, nebepamenu firmos, bet iš verus parduotuvės. Per porą pasitrankymų po oro uostus nulūžo užtrauktukai, o visa kita lyg ir nieko smile.gif O maximiniai manau nepatvarūs unsure.gif
Atsakyti
kažkada pirkau Rimi, na, manau, kad tas pats lyg pirktum maksimoje lagaminą už 50 berods, o gal mažiau LT, man reikėjo tokio vidutinio ne didžiojo ir ne tokio mažiuko, nes mažiuką turiu, mažiukas gerai vasarinėms kelionėms, o va kai ruduo, žiema, nebetelpa niekas, sumeti dvi poras batų ir du trečdaliai lagamino užimti, tai va, atlaikė kokias ketuas keliones, būtų ir daugiau atlaikęs gal, bet brolis po Bolonijos senamiestį patampė, tai ratukai išsiskėtė
pirkom kitą, Jisk, už 39 litus, tai ką, pirmoje savo kelionėje ant pirmo Venecijos tiltelio paliko savo rankeną lotuliukas.gif (nes Venecijoje keliavimo būda sunkus - tempi, neši per tiltelį, tempi - neši, tempi - neši ir t.t.t.t.t.)
tai va, o bendrakeleiviai į Romą vežėsi kelišimtinį lagaminą tai jo ratukai išsiskėtė neatlaikę neilgos kelionės nuo stoties iki visai netolimo apartamento
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 05 12, 21:14)
kažkada pirkau Rimi, na, manau, kad tas pats lyg pirktum maksimoje lagaminą už 50 berods, o gal mažiau LT, man reikėjo tokio vidutinio ne didžiojo ir ne tokio mažiuko, nes mažiuką turiu, mažiukas gerai vasarinėms kelionėms, o va kai ruduo, žiema, nebetelpa niekas, sumeti dvi poras batų ir du trečdaliai lagamino užimti, tai va, atlaikė kokias ketuas keliones, būtų ir daugiau atlaikęs gal, bet brolis po Bolonijos senamiestį patampė, tai ratukai išsiskėtė
tai va, o bendrakeleiviai į Romą vežėsi kelišimtinį lagaminą tai jo ratukai išsiskėtė neatlaikę neilgos kelionės nuo stoties iki visai netolimo apartamento

O kas būna, kai tie ratukai išsiskėčia? Priglunda prie šono ir nevažiuoja, o tįsiasi?
Tpfu tpfu tpfu, tiek svorio dar neapturėjau, kad išsiskėstų, juolab ne mano lagaminas.

O taip norisi savojo, tokio nedidelio, vidutinio dydžio tarp mažo ir vidutinio g.gif Nes vidutinis jau per didelis griozdas man būtų tampyt. Sutalpinčiau viską į mažą, bet va reiks vežtis ir miegmaišį, tai vien jis pusę lagamino užima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 12, 19:50)
O maximiniai bent jau su garantija?

Man rods, su 14 dienų g.gif
Atsakyti
Mano Caterpillar lagaminas turi 2 metų garantiją.
Tik nelabai įsivaizduoju, ką ta garantija gero gali duoti, jei kas nutiks ax.gif Sakys, pati kalta - prisikrovei, kad vargšas išsiskėtė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2008 05 13, 10:45)
Mano Caterpillar lagaminas turi 2 metų garantiją.
Tik nelabai įsivaizduoju, ką ta garantija gero gali duoti, jei kas nutiks ax.gif Sakys, pati kalta - prisikrovei, kad vargšas išsiskėtė  lotuliukas.gif

Turėtų taisyt g.gif
Atsakyti
Jei nulus ratukas uzdes kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 05 13, 17:23)
Turėtų taisyt g.gif

QUOTE(PopieziausAnuke @ 2008 05 13, 18:29)
Jei nulus ratukas uzdes kita  biggrin.gif

Tikrai? g.gif Ot, įdomu...o kur reiktų kreiptis, jei kažkas nutiktų? nejaugi į ta pačią parduotuvę? Nes ten jokių adresų nenurodyta... g.gif
Atsakyti