Įkraunama...
Įkraunama...

Lagaminai

QUOTE(Rimaz @ 2008 06 12, 23:03)
O KOKIA šių lagaminų silpna vieta..???  ax.gif

Naujausių kolekcijų ratukai įleisti/paslšėpti (t.y. gerai apsaugoti nuo "išsiskėtimo" ir nukritimo). Minusas - nėra išorinių kišenių ir tos ryškios dalys (kombinuojamos su juoda spalva) turėtų būti teplios?

Kalbame apie Caterpillar? g.gif
Pirmiausia dėl spalvų - juk yra ir visiškai juodų, dar mačiau netgi kamufliažinių (kareiviškų dengiamųjų) spalvų biggrin.gif Jei manote, kad gali ta geltona arba oranžinė išsitepti, rinkitės visiškai juodą. O juodi apdulka biggrin.gif bet lengvai su kempine po kelionės viskas nusivalo... Jūsų teisė rinktis rolleyes.gif

Caterpillar lagaminų pakietinimas, manau, nėra minusas. Va, mano Carlton lagamino dangtis minkštokas - man tai didesnis minusas doh.gif bet nėra gyvybiškai svarbus dalykas - tik atidžiau pakuotis daiktus reikia ax.gif

Delsey - turiu kelioninę tašę (atsiprašau už nelietuvišką žodį blush2.gif biggrin.gif ). Lengva, labai patogi ir kokybiška. Bet mano nuomone, šios firmos produkcijos kainos nesvietiškos doh.gif

Dar renkantis lagaminą žiūrėk ne tik į ratukus - atkreipk dėmesį ir į išsitraukiančią rankeną. Atidaryk lagamino dangtį, atitrauk vidinio pamušalo užtrauktuką - pamatysi rankenos sutvirtinimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 13 birželio 2008 - 09:12
QUOTE(Rimaz @ 2008 06 12, 22:03)
O KOKIA šių lagaminų silpna vieta..???  ax.gif

Lyg ir buvo kalbėta ax.gif

Sudomino Catepillar tašė g.gif . Gal kas galit ką gero/blogo pasakyt?

Nors dar visai neblogai atrodo idėja gariūninę tašę apsukus celofanais keliaut rolleyes.gif biggrin.gif . Lengva, pigi, tik tiek kad be ratukų rolleyes.gif
Atsakyti
Na, lagaminai jau pas mane smile.gif
Šiaip ne taip išsirinkau Carlton (va tokius http://www.carltontr.../range/dash.asp, tik juodus). Visai patiko dizainas, jie tokie lyg ir kompaktiškesni vizualiai atrodė už kitus analogiško dydžio. Nugalėjo visgi kaina (už abu - netoli 400 Lt) biggrin.gif , nes Delsey ir Roncato - aukštesnės klasės, tai automatiškai ir brangesni.

Bendri pastebėjimai: jei nebūtų gaila pinigų, rinkčiausi Samsonite, Delsey arba Roncato (čia prioritetine tvarka ax.gif ). Kokybė apžiūrinėjant visgi jaučiasi - tai ir ištraukiamos rankenos stabilumas, medžiagos jų visų dažniausiai impregnuotos ir, aišku, dizainas, patogumas viduje - ivairios kišenės, dirželiai - taip pat gerokai patogesni pakuojantis daiktus (nors tai gal aktauliai labai dažnai keliaujantiems).

O pagal kainą (planavau 2 lagaminus nusipirkti iki 500 Lt) - lyginčiau Carlton ir Caterpillar . Kokybė man pasirodė labai panaši, abeji neperkrauti detalėmis, kišenėmis ir pan. (Carlton - priklauso nuo konkrečios serijos dizaino). Pagrindinis skirtumas tarp mano pasirinktų Carlton Dash ir Caterpillar - Caterpillar'ai labiau sukietinti is visų pusių, gal taip daiktai labiau apsaugoti būna, bet man asmeniškai labiau prie širdies minkštesni, tokie kaip manieji Carlton>

Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 06 12, 10:29)
O gal reik kol akcija dar ir maximinį kokį prigriebt, gi tikrai negaila bus už 50 litų kad ir 1 kelionei g.gif

Turejau nediduka Maximini - atlaike tikrai ne viena ir ne dvi keliones. smile.gif galu gale pradejo "musti" vienas ratukas, tai nurasiau.. Bet kai uz 40Lt pirktas buvo, tai ne trupucio nebuvo gaila. Savo tikrai saziningai atitarnavo wink.gif

QUOTE(bala_nemate @ 2008 06 12, 17:17)
biggrin.gif Turiu visų išvardintų firmų gaminių. Negaliu nei vieno blogo žodžio pasakyti. Tiesa, vienas skirtumas toks, kad Roncato lagamine viduje bagažui prilaikyti yra susegamos gumos, o kituose tokie nesitampantys dirželiai. Na, man asmeniškai labiau/saugiau/geriau/patogiau gumos atrodo. Iš po dirželių atvykus į vietą, visados randu daiktus išsibaisčiusius po lagaminą, jei nebūna pilnutėlis...

Maximos lagaminuose taip pat gumeles biggrin.gif
O dirzelius jei gerai susegi ir uzverzi, tai dar geriau nei gumeles laiko wink.gif Tikrai is patirties sakau.
Dabar sau nusipirkau 2 Caterpillar lagaminus, is pakietintos serijos, esu patenkinta thumbup.gif
Labai brangaus lagamino nepirkciau, nes kadangi daug tenka keliauti, tai maciau ir Samsonite, ir Delsey sulauzytu ir iskilusiu labai daug... Tai kad kazkaip man pinigu gaila. Caterpillar pasirode paciupinejus ne ka maziau patvarus nei Samsonite, o kaina keturgubai mazesne. JAV Samsonite nekainuoja tiek, kiek pas mus, nezinau, is kur musu parduotuves tokias kosmines kainas traukia dry.gif
Atsakyti
o aš turiu iš JYSKo lagaminą, super laiko per keliones, va kątik grįžau iš vienos, poryt vėl išskrendu, tai super duper rami esu:)

nefaina tik tas, kad dabar kai skridau į tunisą, tai gal penki šeši tokie pat lagaminai biggrin.gif tai pora kart ne tą prigriebiau;]]
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 15, 15:12)
o aš turiu iš JYSKo lagaminą, super laiko per keliones, va kątik grįžau iš vienos, poryt vėl išskrendu, tai super duper rami esu:)

nefaina tik tas, kad dabar kai skridau į tunisą, tai gal penki šeši tokie pat lagaminai biggrin.gif tai pora kart ne tą prigriebiau;]]

uzsirisk koki rysku kaspina ant jo, ir neber problemos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pirkau York didijį lagaminą,tai labai nusivyliau...Atlaikė tik vieną kelionę ,nes plyšo dugnas...Daiktų daug nebuvo,nes keliavom dviese.Be to,didieji lagaminai labai nepraktiški,nes patys turi svorio,o dar daiktai...Tai grįžtant iš kelionės,teko daiktelius į draugų lagaminus talpinti,nes viršsvorio rodė ojojoi....Draugai keliavo keturiese su dviem vidutinio dydžio Caterpilar lagaminais,tai liko patenkinti,nes tilpo ir lauktuvės ir vaikų žaislai ir t.t.Šiemet ieškom ir mes Caterpilar vid.lagaminų,tik bėda,kad nerandam jų nusipirkti,nes kur randam,tai būna koks vienas,o mus reikia dviejų arba tik oranžiniai su pilka...Mes ieškom tamsesnių...
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 06 12, 10:29)
Tikiuosi, ir mes problemų neturėsim cool.gif
O gal reik kol akcija dar ir maximinį kokį prigriebt, gi tikrai negaila bus už 50 litų kad ir 1 kelionei g.gif
Sakykit, o jūs kai atostogaut važiuojat ar kiekvienam šeimos nariui imat po lagaminą, ar susitalpinat, tarkim trise į 2 lagaminus? Kažkaip apsikraut daiktais nemėgstu, bet vistiek, papildoma avalynė, grįžtant lauktuvės ir t.t., neįsivaizduoju į kiek tilpsim g.gif

as pabandymui por maximiniu nusipirkau, nes po blatu gavau biggrin.gif bet kaip jie laikys velnias zino g.gif turiu viena gera, kuris atlaike jau 8 keliones ir nei 0plysta nei ka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2008 06 16, 11:55)
as pabandymui por maximiniu nusipirkau, nes po blatu gavau  biggrin.gif  bet kaip jie laikys velnias zino  g.gif  turiu viena gera, kuris atlaike jau 8 keliones ir nei 0plysta nei ka  thumbup.gif

na zinai, ne nuo lagamino daugiau deja priklauso... Turejau labai gera, gal 5 metus kokius tikriausiai atlaike, o vat nuskridau viena karta, o lagaminas suduzes... visas sonas parejes. Gavau kompensacija, ejau pirkt naujo.. Kazkaip gaila labai buvo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 16, 00:47)
jo, kaspinas tikrai sekancia kelione bus ant lagamino;}}}

Kaspinas tai jau tikrai butinas, ypac jei lagaminas juodas ir niekuo neissiskiriantis.

Pries pora menesiu buvo labai geras straipsnis Versus zurnale lagaminu ir bagazo pradingimo tema. Pasirodo, "dinge" lagaminai visai legaliai parduodavinejami Alabamoje (lyg tai), o oro uostuose isvystytos puikiai veikiancios vagysciu sistemos, i kurias isipainioje ir apsaugos darbuotojai. Galesiu kada susirast ir pacituoti keleta patarimu, kaip saugoti savo turta kelionese.

Vienas punktas buvo tikrai super protingas, apie tai anksciau net nesusimasciau. Pasirodo, jokiu budu negalima korteleje ant lagamino uzrasyti savo adreso. Rasykit varda, pavarde, tel, skrydzio nr. Galima valstybe ir miesta nurodyti, kad lengviau skrydi atsekti butu. Parasytas namo numeris lagamino dingimo atveju nieko neduotu, nes aviakompanijos paklydusio lagamino veliau i namus, ji atveza i stoti ar i koki kita siuntu pristatymo punkta, o tada skambina, kad atsiimtum. O svarbiausia, kad prie oro uosto gali darbuotis koks vyrukas, kuris tiesiog nurasys adresa nuo atostogauti isvykstancios seimynos lagaminu, ir gales ju namuose "darbuotis" ramiai visa savaite, kol seimynele megausis Turkijos saulute. Sito "metodo" deka uzpraeitais metais Anglijoje simtai seimu susigadino savo poatostogines nuotaikas. Lauksim, kol sita "mada" pasieks ir Lietuva.
Atsakyti
hm, aš tai kiek rašydavau, tai visada rašydavau tos vietos, į kurią skrendu adresą, tarkime miestą ir viešbučio pavadinimą...
o ne tos, iš kurios skrendu

nusipirkau vidutinio dydžio maksiminį, žiūrėsim
šlykščiai rudai oranžinis, bet jų buvo mažiausiai išpirkta lotuliukas.gif
bent jau ne nykiai vienodai pilkas, kokių šimtai būna
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...1...repŔys.htm smile.gif
Atsakyti