Aš turiu labai didelį lagaminą "Carlton" firmos ir šiek tiek mažesnį "York" firmos. Kol kas abu labai gerai tarnauja ir jokių nusiskundimų neturiu. O svarbiausia, kad ir kaina gal prieinama buvo ir labai nesikandžiojo.

as turiu samsonite melyna plastikini lagamina,patvarus jie labai,bet jau po pirmo skrydzio atrode,kaip metu naudojimo,visas apibraizytas(nuo grazaus metymo).
Vyras irgi turi samsonite plastikini lagamina,klasikini juodos spalvos
Mano dukryte turi irgi samsonite lagamina,jis aisku medziaginis ir niekad nera patekes i lektuvu bagaza,visados pasiimam kartu i lektuva,tai ir atrodo iki siol kaip naujas

Mama turi be galo grazu raudona medziagini samsonite lagamina Sahora serijos,tikras saldainiukas,bet aisku po kiekvieno skrydzio tenka ji gerai apvalyti,paskutini karta,tai jai smarkiai sona nubrauke.Atsimenu juokinga atveji,laukiam su mama lagaminu ir ziuriu ateina jos lagaminas,o ji stovi ir net nekrusteli,as jos klausiu,tai ko neimi lagamino,ji sako,cia ne mano,mano toks murzinas nebuvo.Na teko man ji paciupti ir mamai vos soko nebuvo,kad cia jos is tikruju lagaminas.
Vyras irgi turi samsonite plastikini lagamina,klasikini juodos spalvos
Mano dukryte turi irgi samsonite lagamina,jis aisku medziaginis ir niekad nera patekes i lektuvu bagaza,visados pasiimam kartu i lektuva,tai ir atrodo iki siol kaip naujas

Mama turi be galo grazu raudona medziagini samsonite lagamina Sahora serijos,tikras saldainiukas,bet aisku po kiekvieno skrydzio tenka ji gerai apvalyti,paskutini karta,tai jai smarkiai sona nubrauke.Atsimenu juokinga atveji,laukiam su mama lagaminu ir ziuriu ateina jos lagaminas,o ji stovi ir net nekrusteli,as jos klausiu,tai ko neimi lagamino,ji sako,cia ne mano,mano toks murzinas nebuvo.Na teko man ji paciupti ir mamai vos soko nebuvo,kad cia jos is tikruju lagaminas.
QUOTE(Ingeb @ 2006 07 19, 14:58)
Ai, tas Samsonite puslapis kažkoks truputi trenktas, aš tai dėjau nuorodą į lagaminą, bet jis kažkodėl atsidaro pradinis. Šiaip ir dar daugiau su juo problemų buvo norėjai įdėt linką į tašiuką, tai, nors linkai ir skirtingi, jis atidarydavo per abu arba lagaminą arba tašiuką. Tai va, jei vis dėlto smalsu kokį įsigyjau, tai nueik ten kur lagaminai ir penktam puslapy bus toks raudonas (didesnis).
va butent sita lagamina mano mama turi,as ji ir dievinu

merginos, gelbekit
Nusipirkau lagamina, ne is paciu pigiausiu.. bet rankenos kaip ir plastikines ir jos ne prisiutos o kaip ir isautos.. ir kelioneje abi luzo.. na ne tai kad luzo, bet kazkas trakstelejo, ir kaip ir atsoko, tad baisu veztis i kita kelione. Gal zinot kur taiso lagaminus? ar is vis ju netaiso? Nes garantija baigesi kaip tik kelioneje..

Nusipirkau lagamina, ne is paciu pigiausiu.. bet rankenos kaip ir plastikines ir jos ne prisiutos o kaip ir isautos.. ir kelioneje abi luzo.. na ne tai kad luzo, bet kazkas trakstelejo, ir kaip ir atsoko, tad baisu veztis i kita kelione. Gal zinot kur taiso lagaminus? ar is vis ju netaiso? Nes garantija baigesi kaip tik kelioneje..

sveikos
o kur pirkot savo lagaminus?
nezinau kur ieskoti..o lb brangaus is kokios "kelioniu operos" nenoriu

ziurint kokiame mieste...
as kadangi gyvenu Siauliuose tai pirkau is prekybos namu.. taciau galima rast samsonite firmos - netoli maximos, o kitus visai normaliomis kainomis saules mieste
as kadangi gyvenu Siauliuose tai pirkau is prekybos namu.. taciau galima rast samsonite firmos - netoli maximos, o kitus visai normaliomis kainomis saules mieste

QUOTE(Sejle @ 2007 04 03, 15:35)
ziurint kokiame mieste...

as ir is ten pirkau, mokejau 99 lt uz kazkur 60 cm auskscio.. jau 200 lt uz firmini nezadu pakloti.. tie isgirti samsonite gal ir geri, bet ir kaina ohoho..
as uz saxoline sumokejau 130 panasus kaip taviskis
ne didziausias bet rodos 3 is 4

ne didziausias bet rodos 3 is 4

Pasiskaitinėju ir vis pagalvoju, kad ir man gal reikia lagaminą keisti
Dabar turiu Polo Ralph Lauren. Senukas jau, daug pakeliavęs, bet dar visai neblogai atrodo
Tik va dėl svorio klausimas iškilo. Mergaitės, o kiek jūsų tušti lagaminai sveria? Maniškis 65x40x25 (pasididinantis) sveria 4,5 kg. Čia daug ar normaliai?
Nes kai svorio limitas 20 kg, tai gaila viena lagaminui tuos 4,5 kg "atiduoti"

QUOTE(Insomnia @ 2007 04 04, 17:33)
Maniškis 65x40x25 (pasididinantis) sveria 4,5 kg. Čia daug ar normaliai?
70x42x27 - 3.8 kg. bet kai pirkau jauciau, kad ir lengvesniu dar yra...

bet manau apie 4 - 5 kg normalu...
QUOTE(tyli_tyla @ 2007 04 03, 15:23)
sveikos
nezinau kur ieskoti..o lb brangaus is kokios "kelioniu operos" nenoriu 

As paskutini karta pirkau Europoj, nepamenu pavadinimo, tasiu parduotuve antrame aukste. Nezinau ar cia gera firma,kazkaip pagal grozi rinkausi

Trumpoms kelionems turejau samsonite nediduka toki,taciau suluzo rankena,ta kuri ishsitraukia,tai net nezinau ar verta ir kur taisyti reiktu,nors sitas tai atlaike 4m.
Dideliu svoris 4-5kg yra normalu,kitaip abejoju ar bus.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 04 03, 17:00)
as ir is ten pirkau, mokejau 99 lt uz kazkur 60 cm auskscio.. jau 200 lt uz firmini nezadu pakloti.. tie isgirti samsonite gal ir geri, bet ir kaina ohoho..
Grange