Įkraunama...
Įkraunama...

Baldų gamintojai

QUOTE(Išmanioji @ 2014 01 18, 11:38)
Pas mus maža virtuvė, 3 metrai, tai jie mums pigiausią kainą 4200 paskaičiavo, bet čia be jokių "mandrumų", o visi kiti nuo 2200 iki 3800. Tiesa vieni 4500 paskaičiavo tik su visai blumais, brangiais fasadais, stalviršiu. Gal, kad spintelės viršutinės iki lubų, nes dauguma skaičiuoja tais vadinamais bėginiais metrais, o jie gal priklausomai nuo spintelių aukščio, nežinau bandau galvoti kodėl.

Tiesa, gal dar dėl to, kad mes prie Kauno gyvensim, tai atvežimą, dar kažką skaičiuoja kitaip  g.gif

Na žinot susinervavau  doh.gif kodėl tada mums brangiau siūlo, nei kitiems...parašysiu, kad peržiūrėtų kainą, gal kažką suklydo skaičiuodami.

Na nežinau, man už 318*314 cm virtuvės baldus (ilgesnėj sienoj viršutinės spintelės iki lubų su tyliu uždarymu, 9 Blun stalčiai, kargo) vokiška plokštė fasaduose, storesnis stalviršis su klijavimu ir plokščių raštų suderinimu kainavo 7300 lt. Tiesa visiems siuntinėjau su išsamiu projektu, pasirinkta plokšte, bet net ir tada daug kas patingėjo atsakyti į mano užklausas biggrin.gif
Atsakyti
Bandysiu kita savaite ir as siusti uzklausas, paziuresu, ka man atrasys, jei atrasys.

Gal kas turit kokia a la atmintine, kas tie blumai, kargiukai ir pan? blush2.gif Pasidalinkite, prasau 4u.gif
Atsakyti
Ir as pradejau siuntinet. Anksciau 3 siunciau, tai atsake tik vienas. Siandien dar vienam nusiunciau su projektu, tai labai maloniai bendrauja, praso tel nr apsitarimui ir tt.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 01 18, 12:09)
Nu jooo brangokai, jei be jokiu mandrumu, bet i proto ribas tikrai dar ieina  ax.gif . Bet siaip tai kaina visad pakyla tariantis issamiau, tai gal ir tie kiti susikeltu, o sie jau nebe.  Nemanau, kad del to, kad toliau vezti schmoll.gif  Gal tikrai reiktu perskaiciuoti, tiesiai sviesiai parasyti,kad nustebino,  kad kiti tokias paskaiciavo, na kad paaiskintu kas ir kodel  mirksiukas.gif .

Bandykit paskaiciuoti kaip jums iseitu su standartinemis spintelemis, ne tam kad pirktumet, bet tam kad susiorientuotumet. Kad ir is tos nuorodos, kur ikeliau.

Gal ir būtų taip, kaip Jūs sakote g.gif bandysim dar su pasirinktais susisiekti ir perklausti, gal nusiderės.

QUOTE(irisas @ 2014 01 18, 14:20)
Na nežinau, man už 318*314 cm virtuvės baldus (ilgesnėj sienoj viršutinės spintelės iki lubų su tyliu uždarymu, 9 Blun stalčiai, kargo) vokiška plokštė fasaduose, storesnis stalviršis su klijavimu ir plokščių raštų suderinimu kainavo 7300 lt. Tiesa visiems siuntinėjau su išsamiu projektu, pasirinkta plokšte, bet net ir tada daug kas patingėjo atsakyti į mano užklausas  biggrin.gif

O kada Jums gamino? Mes prieš 1-2 savaites klausėm kainų... Bet vistiek net ir Jūsų kainą padalinus į dvi dalis (grubiai) gaunasi pigiau Jūsų. Gal šiais metais pakėlė kainas, o gal derėtis reikia bandyti.

Ačiū, kad pasakėt man apie jų kainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Išmanioji @ 2014 01 18, 22:25)
Gal ir būtų taip, kaip Jūs sakote  g.gif  bandysim dar su pasirinktais susisiekti ir perklausti, gal nusiderės.
O kada Jums gamino? Mes prieš 1-2 savaites klausėm kainų... Bet vistiek net ir Jūsų kainą padalinus į dvi dalis (grubiai) gaunasi pigiau Jūsų. Gal šiais metais pakėlė kainas, o gal derėtis reikia bandyti.

Ačiū, kad pasakėt man apie jų kainas 4u.gif

Man darė prieš metus, draugams vasaros pabaigoj, bet kainos irgi neužlenkė. Apskritai kainas lyginant reikia turėti tikslų projektą, pasirinktas medžiagas ir lyginti tomis pačiomis sąlygmis. Nes plokštės būna ir po 20 lt/m2 ir po 50 lt/m2.
Atsakyti
Gal kas darėsi baldus ar žinote ką nors apie madera.lt ar formeda.lt baldininkus? Kaunas. 4u balduose draugai darėsi baldus, bet kaina nebuvo iš žemų, bet galvojo, kad geriau, kai įmonė rekomenduota. Kokybe kol kas nesiskundžia. Aš ieškau pigiau blush2.gif
Atsakyti
Mes uzsisakinejome virtuves baldus is www.vintori.lt pries kokius 5 metus, kol kas neturime jokiu nusiskundimu. Niekas nesuluzo, nesukrypo, detales apskaiciuotos, patogu viskuo naudotis.
Atsakyti
Sveiki, kur klaipedietes uzsisakote savo virtuvems baldus, gal galite ka rekomenduoti? Gal kas gaminotes virtuvinius cia www.vaidvilesbaldai.lt , kokie butu atsiliepimai?
Ir kaip yra su ,,easy kitchen'' , ar ju salonu nebera, ar as neberandu biggrin.gif .Anksciau buvo Banginyje ir Minijos balduose, bet buvau nuvaziavusi, tai nemaciau ju. Tiesa, minijos balduose dar yra virekta, gal kas uzsisakinejote ir turite atsiliepimu apie ju darba.
Atsakyti
Labas rytas, gali kuri mamytė vilnietė užsakinėjo neseniai baldus? Ieškau patikimo baldininko ar firmos, kurie galėtu pagaminti rašomąjį stalą su dviem spintelėmis ir lovą su patalynės dėže, kad galėtų patarti ir darbą atliktų sąžiningai. Labai lauksiu , ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. Prireikė man kokio meistrelio vln, kuris padarytų keletą smulkių darbelių. Turim keletą tokio tipo kėdžių http://www.baldunama...de-argento.html, kurioms reiktų sėdimųjų minkštų dalių. biggrin.gif Kol kas kai pasako kainą, tai noris mest lauk. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

kas galėtų pagaminti tokius baldus, domina kėdės, sofa ir foteliai:

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVT: 29 sausio 2014 - 13:36
Sveiki. Gal kas nors galit rekomenduoti baldų gamintojus virtuves baldų užsakymui? Norisi baldų, bet už patrauklia kaina, kad patartų, pakonsultuotų kaip tiksliai ercvę isnaudoti ir t.t.Gyvenam Marijampoles apskrityje...Dekojam
Atsakyti