QUOTE(juki @ 2012 10 12, 20:25)
Juki, labai džiaugiuos, kad mano kelionė sudomino

Smagu, kad ir tau jau teko Transfegerešano kelią aplankyt

Ech, superinis jis - jaučiu, jei tik būtų galimybė, dar kartelį su didžiausiu malonumu juo norėčiau pravažiuot

Tikrai galėčiau jį pavadint kelionės po Rumuniją vinim, o susitikimą su tais gražuoliais arkliais... vinim vinyje

Super gerų emocijų pasikrovėm
QUOTE(ZBITKA @ 2012 10 12, 12:23)
...Keista, kad galima fotografuoti viduje. Italijoje pilyse daugiausiai draudziama fotografuoti
Zbitka, tikrai galima Brano pily fotografuoti

Tik pilies el. puslapy yra nurodyta dviprasmiška informacija rašo, kad už fotografavimą reikia mokėti 20 lėjų, o toliau seka užrašas, kad fotografavimo kaina įeina į bilieto kainą

Aš buvau nusiteikus susimokėti (net neįsivaizduoju - kaipgi atvažiavus į tokią pilį ištverčiau nefotkinus

), bet kasoj perkant bilietus pasakė, kad tikrai nereikia

Na, jei nereikia, tai nereikia liuks - sutaupom kelis litus
Papildyta:
...Na ką, viską ką galėjom jau apšniukštinėjom - laikas atsisveikinti su pilim

Dar vienas kitas žvilgsnis į nuostabų kiemelį, pilies bokštus
...Vėl, eilinį kartą, galiu pasidžiaugti, kad nepasidaviau kitų keliautojų neigiamai įtakai (pesimistiškų atsiliepimų teko tikrai ne vieną skaityti

) ir neaplenkėm šios pilies

Jau ne kartą teko įsitikinti, kad tik patys geriausiai galim nuspręsti kas mums tinka, o kas nelabai...
Papildyta:
...Grįžtam į miestelį
...Suvenyrų turgely sutinkam ir vampyrą Drakulą - pasiūlo "kraujo" paragaut
..."Kraujas" nelabai sudomina - geriau sūrio paskanausim

Eksperimentuot su tošyje brandinamu sūriu nesiryžtam

Perkam tokį, kaip ir prie Balea ežero (nuotraukoj kamputis to sūrio matos) - skonis tikrai fantastiškas
...Sūriu užkandžiausim važiuodami, o dabar pats laikas papietauti - pietums šįkart kuo puikiausiai tiks kebabai
...Pasisotinę ir dvasiškai ir fiziškai, grįžtam į mašiną - keliausim toliau
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...