radau straipsni
radau straipsni
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 19, 15:49)
radau straipsni
ir man bega
taro kitko mano NT dabar jau po gero pusdienio isryskejo ir matau vaiduokli
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 19, 16:22)
ir man bega
o kiek laiko jau nebemaitini ?
man lygtais jau nebebego
as nustojau maitinti daugiau nei pries metus
tik nzn cia gal nuo ano nestumo ? 
juokinga butu tuo tiketi... bet vistiek 
maitinau tik menesi po gimimo
vaiduoklis gera zinia ryt bus ryskesnis
Gal kas rekomenduotų kokius vitaminus po persileidimo? Jaučiuosi labai išsekusi...
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 19, 17:42)
neturiu testo
o krekenu jau nebeturetu buti
QUOTE(Saulė7 @ 2012 10 19, 16:44)
Gal kas rekomenduotų kokius vitaminus po persileidimo? Jaučiuosi labai išsekusi... 
antistress vitaminus geriau po A
Papildyta:
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 19, 16:45)
neturiu testo
kita darysiu turbut sekmadieni
nebent ryt i kauna islekciau
jei vaikas netures temp
tai ir ryt ir sekmadieni daryciau 
bet tiksliai nzn 
nu gal nea ,sian jauciuosi gerai nieko nemaudzia temp 37,1
QUOTE(NikeZ @ 2012 10 19, 17:47)
mano temp irgi pakilusi
sveikutes,na mergaites laukiam laukiam,mes is jusu geru ziniu
QUOTE(rika3 @ 2012 10 20, 16:20)
bet bendra temperatura pakilusi
QUOTE(rika3 @ 2012 10 20, 15:20)
hm...pas mane 10 dpo ,kolkas nieko
QUOTE(Venecija_ @ 2012 10 20, 15:31)
bet bendra temperatura pakilusi
o tu ir BT dar matuoji ,as matai neturiu kada pamiegot tiek
Sveikos
ziuriu intensyvus planavimai cia vyksta
smagu 
O as, merginos, visiskame pasimetime
si cikla labai intensyviai dirbome su MB
(jei taip kiekviena menesi, tai greit kojas pakratysiu
) Jau kuris laikas maudzia pilva bet vis nepramusa, uzvakar droge nusipirkau kazkoki pigu testuka ir vakar is ryto pasidariau, bet pasirode tik viena juostele, po kokiu 5 min. lyg ir pasivaideno antra juostele, bet testuka pasukus i dienos sviesa vos vos kazka buvo galima iziureti, sian jau daug aiskiau matau vaiduokliuka, tai nesuprantu ar cia testas koks brokuotas(daugiau niekada nebepirksiu tokiu dalyku ne vaistineje
)...siandien jau 36 ciklo diena(praeitas ciklas truko 34 dienas), tai jei skaiciuoti nuo ciklo pradzios, jei buciau pastojusi tai tikrai gi ryskesnis testukas turetu buti
su pirmu nestumu kad laukiuosi suzinojau 6 savaite, tada abi juosteles vienodu greiciu labai ryskios tapo, kad net abejoniu nebekilo....dazniausiai pries mmm pas mane dingsta isskyros, o dabar jos kaip per O, bespalves ir tasios....ai nu ir pikta diena is dienos vaikstau
naktimis i tualeta pradejau lakstyti, bet per pirma nestuma pries uzmiegant eidavau i wc, nakti ir dar vos paryciu sulaukdavau, o dabar tik nakti atsikeliu i wc, o ryte dar galiu neskubant pavalgyti ir tik tada uzsinoriu i tualeta, be to si men. nebuvo jokio implantacijos kraujo, is vis jis turi butinai buti? (su pirmu nestumu tepliojo, bet tada dar nesupratau kas tai, galvojau mmm prasideda
)
Tai va esu visiskame pasimetime, nes viskas ne taip kaip buvo pirma karta, o ir nieko daugiau kitaip nejauciu, eisiu sian i vaistine testuko pirkti ir rytoj ryte gadinsiu, nes tokia padetis tik dar labiau nervina....
Tai va esu visiskame pasimetime, nes viskas ne taip kaip buvo pirma karta, o ir nieko daugiau kitaip nejauciu, eisiu sian i vaistine testuko pirkti ir rytoj ryte gadinsiu, nes tokia padetis tik dar labiau nervina....
QUOTE(wikne @ 2012 10 20, 16:41)
Sveikos
smagu 
(jei taip kiekviena menesi, tai greit kojas pakratysiu
) Jau kuris laikas maudzia pilva bet vis nepramusa, uzvakar droge nusipirkau kazkoki pigu testuka ir vakar is ryto pasidariau, bet pasirode tik viena juostele, po kokiu 5 min. lyg ir pasivaideno antra juostele, bet testuka pasukus i dienos sviesa vos vos kazka buvo galima iziureti, sian jau daug aiskiau matau vaiduokliuka, tai nesuprantu ar cia testas koks brokuotas(daugiau niekada nebepirksiu tokiu dalyku ne vaistineje
)...siandien jau 36 ciklo diena(praeitas ciklas truko 34 dienas), tai jei skaiciuoti nuo ciklo pradzios, jei buciau pastojusi tai tikrai gi ryskesnis testukas turetu buti
su pirmu nestumu kad laukiuosi suzinojau 6 savaite, tada abi juosteles vienodu greiciu labai ryskios tapo, kad net abejoniu nebekilo....dazniausiai pries mmm pas mane dingsta isskyros, o dabar jos kaip per O, bespalves ir tasios....ai nu ir pikta diena is dienos vaikstau
naktimis i tualeta pradejau lakstyti, bet per pirma nestuma pries uzmiegant eidavau i wc, nakti ir dar vos paryciu sulaukdavau, o dabar tik nakti atsikeliu i wc, o ryte dar galiu neskubant pavalgyti ir tik tada uzsinoriu i tualeta, be to si men. nebuvo jokio implantacijos kraujo, is vis jis turi butinai buti? (su pirmu nestumu tepliojo, bet tada dar nesupratau kas tai, galvojau mmm prasideda
)
nusipirk normalu testa ir darykis bet kada