Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(aureka @ 2012 10 26, 20:50)
O citomegala kaip suprantu is kraujo nustato.Man paeme 4 meginius is viso ir nuograndas is maksties.Kaip minejau as dariausi Sorpo.

Jo, aš skaityt nemoku doh.gif Įdomu, kažin a Geromedoje daro, nes Sopro nė nežinau, kur yr. ax.gif

Manau, kad man neprošal citomegalą ir toksoplazmozę išsitirt.

O dėl interpretacijų, Aureka, tikrai užbėk pas gydytoją, juolab tas citomegalas toks įtartinas... 4u.gif Dėl prolaktino džiugu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 26, 19:39)
Na, prolaktino lygis keičiasi organizme, tai natūralu, ir pagal ciklo etapą - tinkamas lygis.

O dėl citomegalo, jeigu pas tave 29.5, jeigu teigiamas jau nuo 1.1 skaitosi - taip suprantu, kad yra pas tave tas virusas, ir reikėtų šituos rezultatus gydytojai parodyti, ji ir pakomentuos.  4u.gif

O citomegalas pagal kraują nustatomas? Taip? Ir daro tokį tyrimą laboratorijose?

Citomegalo turi buti 2 skaiciai: vienas IgG kitas IgM,

tai pagal mane IgG rodo, ar apskritai esi sirgus ir esi nesiotoja- tai teigiamas reiskia, kad rasta jo antikuniu- ir turi pasyvia jo forma.
o teigiamas IgM reikstu- kad dabar si forma dar yra aktyvi.
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 26, 20:39)
O citomegalas pagal kraują nustatomas? Taip? Ir daro tokį tyrimą laboratorijose?

Taip is kraujo daromas, ir beje gali pasiteirauti gal ir poliklinikuose daro nes as dariausi tyrimus veze i grybo gatve ir mokejau tik 32lt dare du rodiklius, o taip jie kainuoja paie 100lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuole @ 2012 10 27, 10:26)
Citomegalo turi buti 2 skaiciai: vienas IgG kitas IgM,

tai pagal mane IgG rodo, ar apskritai esi sirgus ir esi nesiotoja- tai teigiamas reiskia, kad rasta jo antikuniu- ir turi pasyvia jo forma.
o teigiamas IgM reikstu- kad dabar si forma dar yra aktyvi.

Tai va butent, kad pas mane tik viena raso Citomegalo viruso (CMV) IgG tyr. imunofer.metodu.Tai reiskia tyrimas neinformatyvus?
Bet zinokit mane siandien istiko sokas blink.gif Normalios mmm neateina, tik tokiu isskyru vos rusvu yra.jau paketais apsiginklavus, bet nepramusa.Nu galvoju ant juoko testa sugadinsiu nes tikrai nieko nera schmoll.gif Ir ka jus galvojat-teigiama rodo
wacko.gif Vos nenugriuvau.Ir saugojomes atrodo ax.gif O be to ir prolaktinas nebuvo padidejes.Nieko nesuprantu.Po P jau negaletu rodyt taip ilgai teigiamo kaip suprantu ane? Gal dar testukas koks blogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 28, 11:03)
Tai va butent, kad pas mane tik viena raso Citomegalo viruso (CMV) IgG tyr. imunofer.metodu.Tai reiskia tyrimas neinformatyvus?
Bet zinokit mane siandien istiko sokas  blink.gif Normalios mmm neateina, tik tokiu isskyru vos rusvu yra.jau paketais apsiginklavus, bet nepramusa.Nu galvoju ant juoko testa sugadinsiu nes tikrai nieko nera  schmoll.gif  Ir ka jus galvojat-teigiama rodo
wacko.gif Vos nenugriuvau.Ir saugojomes atrodo  ax.gif O be to ir prolaktinas nebuvo padidejes.Nieko nesuprantu.Po P jau negaletu rodyt taip ilgai teigiamo kaip suprantu ane? Gal dar testukas koks blogas  g.gif

O kada buvo A daryta g.gif Na kiek zinau teigiama gali rodyti tik pora savaiciu gal bet tikrai neilgiau, o tai gal tikrai nestuke.gif bigsmile.gif Jai tyrimukai tavo visi geri tai nera ko nerimauti o sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 28, 11:03)
Bet zinokit mane siandien istiko sokas  blink.gif Normalios mmm neateina, tik tokiu isskyru vos rusvu yra.jau paketais apsiginklavus, bet nepramusa.Nu galvoju ant juoko testa sugadinsiu nes tikrai nieko nera  schmoll.gif  Ir ka jus galvojat-teigiama rodo
wacko.gif Vos nenugriuvau.Ir saugojomes atrodo  ax.gif O be to ir prolaktinas nebuvo padidejes.Nieko nesuprantu.Po P jau negaletu rodyt taip ilgai teigiamo kaip suprantu ane? Gal dar testukas koks blogas  g.gif

Bėgsi HCG ar lauksi, pramuš ar ne mėnesinės? Sėkmės bet kuriuo atveju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 10 28, 14:10)
O kada buvo A daryta  g.gif  Na kiek zinau teigiama gali rodyti tik pora savaiciu gal bet tikrai neilgiau, o tai gal tikrai  nestuke.gif  bigsmile.gif  Jai tyrimukai tavo visi geri tai nera ko nerimauti o sveikinu  4u.gif

Man persileidimas buvo rugpjucio 20d.Issisukau be A.Po to buvo vienos mmm.Ir kaip ir saugojomes.Sakau, kad nemokam naudotis prez. biggrin.gif
Dar net nespejau nueit pirmai apziurai po P.
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 28, 17:28)
Bėgsi HCG ar lauksi, pramuš ar ne mėnesinės? Sėkmės bet kuriuo atveju  4u.gif

Na rytoj bandysiu skambint gyd ir registruotis.Net nezinau ko pirma griebtis doh.gif Sakai verta pasidaryt HCG g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 28, 18:24)
Man persileidimas buvo rugpjucio 20d.Issisukau be A.Po to buvo vienos mmm.Ir kaip ir saugojomes.Sakau, kad nemokam naudotis prez.  biggrin.gif
Dar net nespejau nueit pirmai apziurai po P.

Na rytoj bandysiu skambint gyd ir registruotis.Net nezinau ko pirma griebtis  doh.gif Sakai verta pasidaryt HCG  g.gif

Verta mirksiukas.gif slapuke.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2012 10 28, 20:23)
Verta mirksiukas.gif slapuke.. doh.gif

kodel slapuke ? blink.gif
O tai gal dar ir progesterona patikrint g.gif sako irgi nestumui itakos turi ?
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 28, 21:29)
kodel slapuke ?  blink.gif
O tai gal dar ir progesterona patikrint  g.gif  sako irgi nestumui itakos turi ?

Turi.
Nesakau, kad žutbūtinai reikia darytis HCG, nebent tik pačiai įdomu, ar tikėti testu ar ne. Linkiu, kad tektų patikėti. smile.gif O šiaip, ar tirsies tuos hormonus, ar ne - bus kaip turi būti, tad nesiblaškyk, jei neketinai jų tirtis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2012 10 28, 20:44)
Turi.
Nesakau, kad žutbūtinai reikia darytis HCG, nebent tik pačiai įdomu, ar tikėti testu ar ne. Linkiu, kad tektų patikėti. smile.gif O šiaip, ar tirsies tuos hormonus, ar ne - bus kaip turi būti, tad nesiblaškyk, jei neketinai jų tirtis.  4u.gif

as dar nieko neketinau biggrin.gif na tiksliau norejau dar daug ka padaryt uztai ir sokas lengvas gavosi.aisku bus taip kaip turi buti, tik vel bijau likimo pokstu.uztai ir galvoju ka galiu dabar padaryt. jei tie tyrimai kazkiek pades tai as juos daryciau.galvoju pas gyd jau su kazkokiom ziniom nueit.o gal ir geriau ji pasakytu ka daryt..kai tokia patirtis, tai nezinia jau ko griebtis
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2012 10 28, 21:48)
as dar nieko neketinau  biggrin.gif  na tiksliau norejau dar daug ka padaryt uztai ir sokas lengvas gavosi.aisku bus taip kaip turi buti, tik vel bijau likimo pokstu.uztai ir galvoju ka galiu dabar padaryt. jei tie tyrimai kazkiek pades tai as juos daryciau.galvoju pas gyd jau su kazkokiom ziniom nueit.o gal ir geriau ji pasakytu ka daryt..kai tokia patirtis, tai nezinia jau ko griebtis

SVARBIAUSIA NUSIRAMINT IR NEPANIKUOT,GRIEBTIS NIEKO NEREIKIA YRA KAIP YRA 4u.gif laukiam ziniu kurios patvirtintu tavo nestuke.gif
Atsakyti