Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Venecija_ @ 2012 09 27, 08:09)
na as kad ilgiau nelauksiiu kaip pirmuju menesiniu tai faktas smile.gif galbut dar ir pries kelis kartus sukvailiosim smile.gif mano pusesere po A 9 sav, palauke pirmuju mm ir iskart pasigamino smile.gif grazi mergaite auga smile.gif o daktarai sake puse metu palaukti smile.gif

kiek daktaru tiek nuomoniu.man tai iskart sake sulaukti pirmu mmmir pradeti.ir vat jau nuo geguzes vis dar planuojam doh.gif siandien mmm parsivilko, taigi trukt uz vadziu ir vel is pradziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2012 09 27, 20:33)
kiek daktaru tiek nuomoniu.man tai iskart sake sulaukti pirmu mmmir pradeti.ir vat jau nuo geguzes vis dar planuojam doh.gif siandien mmm parsivilko, taigi trukt uz vadziu ir vel is pradziu doh.gif

man irgi sad.gif ir vel ir vel is praddziu ., ir taip kiekviena menesi ...
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 09 28, 01:35)
man irgi sad.gif ir vel ir vel is praddziu ., ir taip kiekviena menesi ...

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, atejau vel i Jusu temuke, pries tai turejau apie 16 sav persileidima, o dabar 9 sav vaisiaus sirdele neplaka greiciausiai, nes plakimo nelabai mato lyg kazkas yra bet tai labai leto ir greiciausiai nuo mano sirdies ritmo tik matosi. Siaubingai jauciuosi moraliskai, fiziskai nei kraujuoju nei nieko, sake po savaites atvaziuoti i ligonine ziures kas kaip, ir jai ka reikes valyti. Man idomu kam buvo toks nedidelis nestumas ar butinai su narkoze reikia valyti? Ar galima ir vaistais kazkaip kad savaime issivalytu g.gif
Atsakyti
Irena, Orchidėja laikykitės viskas bus gerai 4u.gif wub.gif
Aga&Aga- mano pirmas nėštumas nutrūko 11 savaičių, viską beveik iškraujavau namie, tik po savaitės nuėjus pasitikrinti dar ne viskas buvo pasišalinę tai paguldė į ligoninę ir pabaigė visą valymą vaistukų pagalba. O valymus manau be išimties daro tik su narkoze...
Niekas nepaguos šiuo metu ir visi užuojautos žodžiai tik dar labiau erzins, bet su laiku visos emocijos rims, lengvės...Linkiu, kad tas laikas ateitų kuo greičiau console.gif
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 09 28, 09:16)
Irena, Orchidėja laikykitės viskas bus gerai 4u.gif  wub.gif
Aga&Aga- mano pirmas nėštumas nutrūko 11 savaičių, viską beveik iškraujavau namie, tik po savaitės nuėjus pasitikrinti dar ne viskas buvo pasišalinę tai paguldė į ligoninę ir pabaigė visą valymą vaistukų pagalba. O valymus manau be išimties daro tik su narkoze...
Niekas nepaguos šiuo metu ir visi užuojautos žodžiai tik dar labiau erzins, bet su laiku visos emocijos rims, lengvės...Linkiu, kad tas laikas ateitų kuo greičiau console.gif

Tai ir man pirma sake bandys su vaistukais, vis tikiuosi kad su vaistukais savaime issivalys ir nereiks jokiu narkoziu verysad.gif O kaip tie vaistukai veikia? Iskviecia kraujavima ir saremius ar kaip? Sorry kad klausineju ir priverciu tai prisiminti, bet noriu kuo daugiau zinoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 09 28, 09:35)
Tai ir man pirma sake bandys su vaistukais, vis tikiuosi kad su vaistukais savaime issivalys ir nereiks jokiu narkoziu  verysad.gif O kaip tie vaistukai veikia? Iskviecia kraujavima ir saremius ar kaip? Sorry kad klausineju ir priverciu tai prisiminti, bet noriu kuo daugiau zinoti  verysad.gif

Nieko tokio, jau susigyvenau su tai kas įvyko...kadangi aš dar vis kraujavau tai vaistus gėriau, o jei nėra kraujuojama tai dedasi jie į makštį ir sukelia dirbtinį gimdymą...
Atsakyti
QUOTE(pampotaukšlėlis @ 2012 09 28, 10:49)
Nieko tokio, jau susigyvenau su tai kas įvyko...kadangi aš dar vis kraujavau tai vaistus gėriau, o jei nėra kraujuojama tai dedasi jie į makštį ir sukelia dirbtinį gimdymą...

Tai vat kad nera kraujavimo, jauciuosi gerai. O su tais vaistukais, su tuo dirbtiniu gimdymo galima tai viska iskesti namuose, ar reikia buti ligonineje? Man lengviau butu viska tai isgyventi namuose verysad.gif
Atsakyti
Na aš buvau ligoninėje ir net neklausiau ar kitaip įmanoma, nes jau praktiškai viską buvau atkentėjus namie ir jokių skaumų, kuriuos man prognozavo nejaučiau...Tai dar dieną palaikė stebėjimui, kad neprasidėtų staigus kraujavimas, dėl šios priežasties turbūt ir neleistų šių vaistų gerti namie...
Atsakyti
QUOTE(aga&aga @ 2012 09 28, 10:04)
Tai vat kad nera kraujavimo, jauciuosi gerai. O su tais vaistukais, su tuo dirbtiniu gimdymo galima tai viska iskesti namuose, ar reikia buti ligonineje? Man lengviau butu viska tai isgyventi namuose  verysad.gif

idomu, ka matys gimdoje. nes nuo to daug priklauso. pas mane kai pamate, tai sake, kad laukti nebegalim, nes vaisiukas jau pradejes irti, gimda pilna kraujo ir laukimas gali sukelti uzdegimus. todel skubiai dare valyma ir 7.5 sav, ir kai buvo jau 12.

jei procesas dar neisisenejes- gal skatins, kad savaime valytusi. Tau paciai tai butu tikrai geriau, nes kai jokios intervencijos, nebera rizikos, kad liks randai gimdoje, nei narkozes paliekamu pasekmiu.

linkiu , kad greiciau issikapstytum is sio ziauraus sapno.
ir tikrai liudna, kad tenka cia grizti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 28 rugsėjo 2012 - 11:00
sveikos,

man irgi apie 9-tą savaitę pasakė, kad neplaka širdis.. bet aš sakiau, jog lauksiu, kol savaime viskas įvyks
prievarta neguldo ir nieko nedaro
11 sav. sulaukiau skausmų ir kraujavimų. Valėsi labai ilgai ir skausmingai, bet išsivalė be papildomo įsikišimo.
Man siūlė rinktis- laukti, gultis ligoninėn skatinti su vaistais arba, kaip visada, lieka valymas mechaninis su narkoze.

Laikykis, mergyte, kaip aš Tave suprantu.. kaip sunku patikėt, kad jau VISKAS, kaip norisi dar stebuklo, kad gal dar daktarai klysta, gi nei skauda, nei kraujuoji....
laikykis!!!!!!
dar ne laikas tapti vėl mamomis..
Atsakyti
Sveikos mergaites :0 jungiuosi i jusu buri jeigu priimsite 4u.gif rugpjucio 1 d. ivyko savaiminis persileidimas nestumas buvo 11 savaiciu, praktiskai viska iskraujavau pati, tik nuejus po savaites dar buvo like truputy, gydytoja bijodama kad neprasidetu uzdegimas pagulde mane i ligonine ir dave vaistu, palaike per nakty stebejimui, kad nepradeciau smarkiai kraujuoti, bet nepradejau, tik tepliojo mane nezymiai, po vaistu kurso nuejus pas gine ji man pasake kad situacija labai gera ir kad viskas jau issivale. liepe sulaukti menesiniu ir tada ateiti pasirodyti, visai neseniai pabaigiau surgti mm ir pirmadieny keliausiu pas gine, laukiu su nekantrumu ka ji pasakys, kokia situacija, taip norisi kuo greiciau pradeti planuoti, bet ji buvo jau uziminusi kad rekomenduotu palaukti du ciklus... vienas jau praejo, tauip nesinoretu laukti antrojo... bet svarbiausia kad viskas butu gerai, fiziskai jauciuosi atsigavusi, viskas gerai... tik va su emocijomis truputy sudetinga. praejus po persileidimo savaitei suzinojau kad brolio zmona laukiasi, o dar praejus porai savaiciu kad ir mano sesuo laikiasi, tai pas jas terminas lb panasus... abi kaip susitarusios vienu metu, ir pirmagimiai dar, o as va tokia atsumta, venge jos su manim bendrauti, bijo iskaudinti, uzgauti, bet va ir pasidziaugti nori, skano nuotraukas kai parode tai nesusilaikiau, asaros savaime riedet pradejo, kartais pagalvoju uz ka taip emociskai sunku man, butu zymiai lengviau jei nebutu seimoje dar tokios papildomos situacijos...
Bet as tikiu man mums sikart viskas bus gerai, turi buti gerai 4u.gif
Papildyta:
oj kiek klaideliu atsiprasau 4u.gif
Atsakyti