Sveikos mergaites :0 jungiuosi i jusu buri jeigu priimsite

rugpjucio 1 d. ivyko savaiminis persileidimas nestumas buvo 11 savaiciu, praktiskai viska iskraujavau pati, tik nuejus po savaites dar buvo like truputy, gydytoja bijodama kad neprasidetu uzdegimas pagulde mane i ligonine ir dave vaistu, palaike per nakty stebejimui, kad nepradeciau smarkiai kraujuoti, bet nepradejau, tik tepliojo mane nezymiai, po vaistu kurso nuejus pas gine ji man pasake kad situacija labai gera ir kad viskas jau issivale. liepe sulaukti menesiniu ir tada ateiti pasirodyti, visai neseniai pabaigiau surgti mm ir pirmadieny keliausiu pas gine, laukiu su nekantrumu ka ji pasakys, kokia situacija, taip norisi kuo greiciau pradeti planuoti, bet ji buvo jau uziminusi kad rekomenduotu palaukti du ciklus... vienas jau praejo, tauip nesinoretu laukti antrojo... bet svarbiausia kad viskas butu gerai, fiziskai jauciuosi atsigavusi, viskas gerai... tik va su emocijomis truputy sudetinga. praejus po persileidimo savaitei suzinojau kad brolio zmona laukiasi, o dar praejus porai savaiciu kad ir mano sesuo laikiasi, tai pas jas terminas lb panasus... abi kaip susitarusios vienu metu, ir pirmagimiai dar, o as va tokia atsumta, venge jos su manim bendrauti, bijo iskaudinti, uzgauti, bet va ir pasidziaugti nori, skano nuotraukas kai parode tai nesusilaikiau, asaros savaime riedet pradejo, kartais pagalvoju uz ka taip emociskai sunku man, butu zymiai lengviau jei nebutu seimoje dar tokios papildomos situacijos...
Bet as tikiu man mums sikart viskas bus gerai, turi buti gerai
Papildyta:oj kiek klaideliu atsiprasau