Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(lineva @ 2012 11 20, 22:16)
As ne į temą, bet kitaip negaliu pranesti, kad Jūsų AŽ pilna, negaliu atrašyti , nes jau rašiau šiandien 5 kartus blush2.gif

Jau laisva ax.gif
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2012 11 20, 22:05)
nebepamenu kokios pas jusu vaika bedeles? esat isitikinusi kad aukle sugebes pasirupinti jusu vaiku?

As jauneliui aukle samdyciau - vyresnelis mano i darziuka zygiuoja 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ikeliu nauja tvarka neigalumo nustatymo su klausimais gal kam prireiks http://tar.tic.lt/De...C1-AF237AC82B0F
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(ingulite @ 2012 11 21, 09:14)
Labas rytas ikeliu nauja tvarka neigalumo nustatymo su klausimais gal kam prireiks http://tar.tic.lt/De...C1-AF237AC82B0F

Ačiū, dabar aiškiau kas ir kaip. Ir ko komisijoje klausineji, nors iš 28 klausimų man uždave maks 6 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 11 22, 22:19)
Sveikos,
Ačiū, dabar aiškiau kas ir kaip. Ir ko komisijoje klausineji, nors iš 28 klausimų man uždave maks 6 doh.gif

Manes tai visu klausimu klausinejo.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 22, 22:22)
Manes tai visu klausimu klausinejo.

žinok, nea, užtat ir nustebau.

Ir paskui dave pasirašyti lapą, kažkaip tik akimis permečiau ir neužfiksavau kiek ten balų buvo. Pagal mane iš kiekvienos srities kiek atsimenu klausimus man uždavė po vieną g.gif

Šiaip logiška kad duotų tą testą tevams pildyti, o ne uždavinetų tuos klausimus. Ko jie bijo, kad pasunkinsim davo vaikams būklę blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 11 22, 22:31)
žinok, nea, užtat ir nustebau.

Ir paskui dave pasirašyti lapą, kažkaip tik akimis permečiau ir neužfiksavau kiek ten balų buvo. Pagal mane iš kiekvienos srities kiek atsimenu klausimus man uždavė po vieną g.gif

Šiaip logiška kad duotų tą testą tevams pildyti, o ne uždavinetų tuos klausimus. Ko jie bijo, kad pasunkinsim davo vaikams būklę blink.gif  doh.gif

na kad man aplamai ten tie klausimai bereikalingi, juk jau daktarai, ppt, darzelio isvadose viskas buna aprasyta, ka vaikas sugeba o ko ne. gaunasi pilstymas is tuscio i kiaura. juk nesakyciau kad vaikas bendrauja puikiai su vaikais, jei darzelio charakteristikoj viskas atvirksciai parasyta.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 11 22, 23:25)
na kad man aplamai ten tie klausimai bereikalingi, juk jau daktarai, ppt, darzelio isvadose viskas buna aprasyta, ka vaikas sugeba o ko ne. gaunasi pilstymas is tuscio i kiaura. juk nesakyciau kad vaikas bendrauja puikiai su vaikais, jei darzelio charakteristikoj viskas atvirksciai parasyta.

užtat visi turi darbo... doh.gif

Labadienis, atostogos kaip ir baigėsi. Prasirgom su mažium. Mano nosis vis dar kaip kanalizacija, galva net kliuksi doh.gif

bet pasiguodžiau tik tuo, kad nieko nebuvau suplanavus ir nereikėjo imti nedarbingumo.
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif

Grystu i gyvenima biggrin.gif 2 egzaminai is kalbos islaikyti galima gyvent biggrin.gif

QUOTE(ingulite @ 2012 11 21, 07:14)

Kaip idomu gyvenime maniskis neatsakinejo i situos klausimus kai neigaluma pratesinejom g.gif pries 3 metus ju dar nebuvo,matyt cia nauja sugalvojo g.gif aciu uz info 4u.gif einu ieskot suaugusiuju klausimus
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 23, 16:30)
Labas dienas  4u.gif

Grystu i gyvenima  biggrin.gif 2 egzaminai is kalbos islaikyti galima gyvent  biggrin.gif
Kaip idomu gyvenime maniskis neatsakinejo i situos klausimus kai neigaluma pratesinejom  g.gif pries 3 metus ju dar nebuvo,matyt cia nauja sugalvojo  g.gif aciu uz info  4u.gif einu ieskot suaugusiuju klausimus

a kokie čia egzaminai pas tamsta? bigsmile.gif

čia nuo šių metų liepos lygtais tvarka nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 11 23, 14:46)
a kokie čia egzaminai pas tamsta? bigsmile.gif

čia nuo šių metų liepos lygtais tvarka nauja g.gif

Danu kalbos 3 modulis doh.gif liko dar 2 doh.gif

Tai ir sakau kazkas naujo g.gif nerandu niekur suaugusiu klausimyno gal jo isvis nera unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2012 11 23, 16:59)
Danu kalbos 3 modulis doh.gif liko dar 2  doh.gif

Tai ir sakau kazkas naujo  g.gif nerandu niekur suaugusiu klausimyno gal jo isvis nera  unsure.gif

o jūs kai tęsit bus jau 18 metų vaikinui?

nes yra 3 klasimynas - vaikams nuo 14 iki 18 metų.
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2012 11 23, 18:26)
o jūs kai tęsit bus jau 18 metų vaikinui?

nes yra 3 klasimynas - vaikams nuo 14 iki 18 metų.

Pirmiausia tai i mane galima tu biggrin.gif

Taip kitais metais maniskiui bus jau 18m smile.gif

Tai va ir galvoju greiciausiai i tuos klausimus ir atsakines,nes suaugusiuju taip ir neradau niekur g.gif
Atsakyti