Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų komplimentai

Is savo maziuko komplimentu sulaukiu dazniau nei is vyro...
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2008 01 27, 19:07)
Is savo maziuko komplimentu sulaukiu dazniau nei is vyro...

Pritariu smile.gif
Atsakyti
Man didžiausias mano 3-mečio komplimentas '"mama, myliu tave" thumbup.gif
tik pastebėjau, kai pradedu jį barti taip ir pradeda komplimentus sakyti, ir išgaruoja visi piktumai lotuliukas.gif Gerai, kad nevisada tuos "stebuklingus žodžius" tik pradejus pyktis sako biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Maniškis irgi dažnai sako ,kad myli apsikabina,pabučiuoja.kai užsidedu ką nors naujo apžiūri :'vau kokia tu graži" lotuliukas.gif
Atsakyti
Mama, kokie dideli tavo papukai smile.gif
Atsakyti
As irgi komplimentu is sunaus girdziu daugiau nei is vyro: "mamyte, kaip tu kvepi", "kokia tu grazi" arba "koks tavo grazus sijonas". Vis stebiuosi - is kur jis ismoko... wub.gif
Atsakyti
o maniskis 5m sako, kad kai jis uzaugs tai as busiu jo graziausia zmona lotuliukas.gif ir dar sako "myliu Tave iki visos planetos" wub.gif
Atsakyti
Idomiausias komplimentas buvo pasakytas musu teveliui - tu grazus kaip parsiukas hihihi.gif
Atsakyti
ax.gif na mano panele neseniai "pamalonino" mane: "tu, mamyte, jau visai didele ir protinga.... nu, bet dar ne visai uzaugus, nes tetis didesnis"......
Atsakyti
Išvada, reikia iškoti jaunų vyrų 4u.gif
maniškė jeigu mane pagiria tai ir tėti iškarto pagiria, kad lygybė būtų, bet kai tėtis giria mažąją, kažkodėl pamiršta pagirti mažosios mamą lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano aukselis 2,5 metukų, kai paklausiau koks mano vardas, pasakė Mamytė, Mamytė Brangioji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(logica @ 2008 02 29, 18:14)
Man didžiausias mano 3-mečio komplimentas '"mama, myliu tave"  thumbup.gif
tik pastebėjau, kai pradedu jį barti taip ir pradeda komplimentus sakyti, ir išgaruoja visi piktumai  lotuliukas.gif Gerai, kad nevisada tuos "stebuklingus žodžius" tik pradejus pyktis sako  biggrin.gif

Aš irgi iš savo 3,5 metų pypliuko girdžiu "mama, as tave labai myliu" ir ateina apkabinti wub.gif

QUOTE(Winnie @ 2008 03 18, 13:49)
Idomiausias komplimentas buvo pasakytas musu teveliui - tu grazus kaip parsiukas  hihihi.gif

Na, pas mus pora kartų irgi situacija panaši buvo: aš jo klausiu: tu kas toks? jis atsako: kačiukas; klausiu: o mama kas? jis atsako: karvė lotuliukas.gif Lygtai, jei būtų pasakęs tai suaugęs, ar įsižeisčiau, o jis nieko blogo tuo nenori pasakyti: jis tiesiog kaip gyvūną išvardijo. Nes mūsų šeimoje niekas taip nesivardžiuoja. cool.gif
Atsakyti