QUOTE(liepa7 @ 2012 12 19, 14:51)
Dalele ir nuo musu seimos, tau Afrodite
Sekmes!
Aciukas Jums
Liepa7
Mergaites,turiu jums naujiena.Nors pinigeliai ne visi turimi,bet mes surizikavome

ir pradedu stimuliacija Gonaliu 225 ir Luveriu 75.

Labai dziaugiuosi,nors ir baimes yra.

Gydytoja tikrai labai suprantinga, paaiskina,nors ir nerealiai uzsiemusi-visur begte-begte.Bet meldziuosi ir viliuosi,kad siais metais Mes gausime visam gyvenimui pacia nuostabiausia, ismelsta,islaukta,isverkta,issvajota,ismyluota,labai mylima ir taip siekiama dovana-Mes turesime stebukliuka.Nesvarbu,ar du ar trys ar vienas-mums svarbiausia,kad tik viskas pasisektu ir pagaliau Dievulis leistu man priglausti mudvieju meiles vaisiu prie savos krutines,leis pajusti mano vyrui ka reiskia buti teveliu.Akyse mano jau dabar rasant pilnos asaru ir sirdis pradejo tankiau plakti,dar viskas tolima ir trapu...juk gali neaugti foliai ar uzpulti hiperstimuliacija ir viska nutraukti tektu...bet viduj gyliai savyje tikrai tikiu,tikiu svajone savo,tikiu siuo stebuklu kuri galim pasiekti ir
JUSU GERUJU SIRDELIU SAVININKIU deka.Padekai zodziu isreiksti nera,tikrai kiekviena minute,nors ir nikais bet mes vis padekojam,palinkim geroves jusu seimoms ir tuo paciu aisku,pykstam kad tokia valstybe kad zmones visai nerupi.Juk tik jusu deka mes galime bandyti-todel
ACCCCCCIIIIIIIIIUUUUUUUU 
Mes vyksime kitai vizitacijai jau si sestadieni-o kaip laukiu.
Mielos mergaites, as ilgai svarsciau pasakyti ar ne kad pradejom viska,pasakoti..taciau nusprendziau kad pasakysiu apie stimuliacijos pradzi,o kas del tolimesnes eigos-tai labai prasau Jusu atleidimo ir supratimo; po visko ka teko isgyventi ir isgirsti prakeiksmus,linkejimus,piktdziugavimus todel nusprendem kad nerasysiu apie eiga,pukcija kiek idejo.Brangiosios,jei HCG bus neigiamas ir mums neaisku del ko nepavyktu tikrai parasysiu,bet jei tikrai viskas eis stebuklingomis zvaigzdemis-tada ,atleiskit,bet pasakysiu kai jau sirdele uzplaks ir nebus pavojaus musu ir prie jo prisidejusiu jusu stebuklui.Maldauju,supraskit,nesupykit ir neteiskit.Juk viskas be proto trapu-man tiek kartu nepasiseke,ne tik su IVF ar snagutems,bet ir IUI..gyvenimas buvo kaip ir pacios zinot;viltys,laukimai,planavimai,svajones,troskimai,asaros,netektis ir nusivylimas. Aplink nebeliko nieko is draugu kaip ir pas dauguma,nes jie turi savus rupescius,kalba tik apie vaikus,pasakoja,dziugauja-o mes kazkaip kaip is kito eilerascio ideta eilute

todel,po visko stengiames apsaugoti si laikotarpi.Labai tikiuosi jusu supratimo.
Bet pazadu vistiek as jums pranesiu,prisiekiu.
Ir dar karta ACIU kad jus esat gerosios kriksto mamos mano busimo stebuklo