Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(Daidute @ 2012 09 26, 09:14)
Pagrindinės plepučių 10-tukas  biggrin.gif

Čia tik todėl, kad kai ryte geriu kavą, turiu kalbėtis pati su savimi cool.gif
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 09 26, 09:16)
Aš rytais namie kompo nejungiu, nes ir taip vos spėju  doh.gif

Aš gerdama kavą laikraščius internete permetu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 26, 09:12)
Kaip suprast palaiminimo?  unsure.gif

Matyt direktorius tik turi parašo teisę 4u.gif
Pas mane tas pats, aš suruošiu visus pavedimus, o jis peržiūri ir pasirašo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 09 26, 09:23)
Turime, ketvirtam aukšte gyvename. Bet neturėtų... Nelabai didelis kiekis vandens ir kadangi rinkau vandenį siurbliu, tai daugmaž surinkto vandens kiekį žinau...

Tikėkimės viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 26, 09:12)
Kaip suprast palaiminimo?  unsure.gif

as tik suruosiu pavedimus, jis turi tvirtinti kad butu yvykdyti.. tai puses nepadaro, einu aiskinti kad tikrai reikia.. zodziu.. sitoj vietoj kosmaras doh.gif
kaip jus cia taip susumuojat kiek kuri pripliurpia ir maziausiai dirba biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 26, 09:24)
Čia tik todėl, kad kai ryte geriu kavą, turiu kalbėtis pati su savimi  cool.gif

Aš tai veidą piešiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 09 26, 09:25)
Pas mane tas pats, aš suruošiu visus pavedimus, o jis peržiūri ir pasirašo  mirksiukas.gif

QUOTE(pupute @ 2012 09 26, 09:25)
as tik suruosiu pavedimus, jis turi tvirtinti kad butu yvykdyti.

mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
O tai internetinė bankininkystė kam sugalvota?
Atsakyti
as namukuose negeriu nieko, nes zinau kad atejusi i darba rasiu padaryta kavyte blush2.gif
ar galit tempus mazinti, nespeju skaityti biggrin.gif
tepaluota, mano dir bijo kad issvaistysiu pinigus, o jjis vi snutempai kokius mokejumus savaitei.. aij skaudi tema sitoj vietoj biggrin.gif nervina kai jis isvares kur reikia skambinti, laukti kol pasiims generatoriu, arba kai neturi laukti kol susiieskos o koks degantis pavedimas.. zodziu fuj
o Ramunytre, tavopyragas su viskiu arba romu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 26 rugsėjo 2012 - 08:30
QUOTE(pupute @ 2012 09 26, 09:28)
mano dir bijo kad issvaistysiu pinigus

Tai čia visi taip mano, juk visos buhalterės - vagys. O ypač gerai vogti pinigus per kompiuterį, jei dar nežinojot cool.gif Beje, kaip pastebėjau, ypatinga kontrolė ne pas tuos, kur milijonai vartosi, o pas tuos, kur keli šimtai tūkstančių, arba net tik tūkstančiai doh.gif
Atsakyti
arba buna tukstantukas biggrin.gif biggrin.gif
susitvarkiau kasa, eisiu daryti sarasa ko is lenku reikia, savaitgali leksim aplankyti biggrin.gif
o po to dingsiu is eterio.. panos, Jus darote vadovams analizes?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 26, 09:24)

Aš irgi namuose kava gerdama perskaitau laikraštukus. mirksiukas.gif O jau darbelyje ir pas jus ateinu. ax.gif Na, būna kartais ir iš namų pas jus atlekiu, kai atsikeliu normaliai (6 val ryte) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 09 26, 09:27)
mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif
O tai internetinė bankininkystė kam sugalvota?

Mes naudojame spec. Swedbanko programą Telehansą. O per internetinę bankininkystę aš galiu padaryti per dieną be diriko palaiminimo pavedimu už ne daugiau 4 tūkst.
SEB banke, nors ir naudojames internetine bankininkyste vis tiek, aš tik paruošiu su savo prisijungimai, o jis pasirašo ir pateikia bankui g.gif
DnB banke tik turime dviejų parašų mokėjimų pasirašymo sistemą.
Bet man taip žymiai patogiau, nors neprikibs, kad sumokėjau kam nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
sunflow 4u.gif o apsidraude buta?

QUOTE(pupute @ 2012 09 26, 09:08)
kol kas nusiteikusi kepti obuoliu pyraga  smile.gif musu buvimo kartu 93-ecio menesio proga  blush2.gif reiks interne receptu paieskoti.. gal kuri savo firmini turit? isduosit? smile.gif
susiruosiau avansinius pm ir nt mokejimus, laukiu dir palaiminimo  doh.gif

Mano firminis obuoliu pyragas super paprastas: Po stikline manu kruopu, miltu ir cukraus (viska graziai tolygiai ismaisyti), 5-10 obuoliu (cia nuo to, kaip megsti priklauso) supjaustyti gana smulkiai ir sumaisyti su vaniliniu cukrum bei daug cinamono. Skarda istepti storai sviestu, tada pilti miltu, manu kruopu ir cukraus misini - mazdaug 3/4 viso kiekio. Sudeti obuolius, uzbarstyti likusius manu kruopu, cukraus ir miltu misiniu, bei uztarkuoti ant virsaus kokius 50-100 gramu sviesto tolygiau (as naudoju margarina ir pasaldyta pjaustau riekelemis ir apkloju pyraga), kepti apie 40 min. (kol paskrus graziai), 180 temperaturoj.
Atsakyti