Aš savo nuosavą našiajnyką pasveikinau, be jokių dovanų, be nieko - sakau tiek to, pabūk vieną dieną, apsimesim, kad vadovauji viskam tu

QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 16, 13:38)
Aš savo nuosavą našiajnyką pasveikinau, be jokių dovanų, be nieko - sakau tiek to, pabūk vieną dieną, apsimesim, kad vadovauji viskam tu 

Va cia tai pasveikinimas

Poatostoginis kvailas klausimas:
Jei mes apmokame žemės mokestį už fizinį asmenį, tai ir 15 proc.pajamų mokesčio turiu paskaičiuot?

aš irgi savo vyrą pasveikinau, o jis susinepatogino sako "koks aš bosas"

o to tikrojo nesveikinau

Tučka, pas mumi Maksėj burbuolės po 1,49Lt. Neperaugę. Jei noras didysis nepraėjo, pasižiūrėk, kokia padėtis ant jumi

QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 16, 18:16)
Tučka, pas mumi Maksėj burbuolės po 1,49Lt. Neperaugę. Jei noras didysis nepraėjo, pasižiūrėk, kokia padėtis ant jumi 

Pas mumi nemaciau

Vakar nebuvo, šiandien tik.
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 15, 09:09)
Čia turbūt nuo inspektoriaus ar nuo lektoriaus priklauso, nes kai mūsiškė konsultavosi tai liepė rašyt iki DS nutraukimo
o ką tada daryt kai pareigos keičiasi?buvo valytoja, dabar vedėja, darbo pažymėjimas jau gaunasi nebegaliojantis

QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 10 17, 13:02)
o ką tada daryt kai pareigos keičiasi?buvo valytoja, dabar vedėja, darbo pažymėjimas jau gaunasi nebegaliojantis 

Keičiantis pavardei, pareigom yra keičiamas ir darbuotojo pažymėjimas.
Pasijuokti:
Darbo partijos planas
QUOTE(sunflow @ 2012 10 17, 13:10)
Keičiantis pavardei, pareigom yra keičiamas ir darbuotojo pažymėjimas.
Pasijuokti:
Darbo partijos planas
Pasijuokti:
Darbo partijos planas
Ale ot kokie jau 9 Lt sumažino

Kaip man šiandien eina miegas, reikia ketvirtinę ataskaitą kurpt o visiškai nesigalvoja