Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

Aš savo nuosavą našiajnyką pasveikinau, be jokių dovanų, be nieko - sakau tiek to, pabūk vieną dieną, apsimesim, kad vadovauji viskam tu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 16, 13:38)
Aš savo nuosavą našiajnyką pasveikinau, be jokių dovanų, be nieko - sakau tiek to, pabūk vieną dieną, apsimesim, kad vadovauji viskam tu hihihi.gif

Va cia tai pasveikinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

thumbup.gif lotuliukas.gif
Poatostoginis kvailas klausimas:
Jei mes apmokame žemės mokestį už fizinį asmenį, tai ir 15 proc.pajamų mokesčio turiu paskaičiuot?
Atsakyti

aš irgi savo vyrą pasveikinau, o jis susinepatogino sako "koks aš bosas" hihihi.gif žadėjau sakyt nenori nereikia aš galiu bosas būti lotuliukas.gif
o to tikrojo nesveikinau schmoll.gif
Atsakyti
Tučka, pas mumi Maksėj burbuolės po 1,49Lt. Neperaugę. Jei noras didysis nepraėjo, pasižiūrėk, kokia padėtis ant jumi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 16, 18:16)
Tučka, pas mumi Maksėj burbuolės po 1,49Lt. Neperaugę. Jei noras didysis nepraėjo, pasižiūrėk, kokia padėtis ant jumi  mirksiukas.gif

Pas mumi nemaciau schmoll.gif
Atsakyti
Vakar nebuvo, šiandien tik.
Atsakyti
niu va kaip skirtingai visi bosai smile.gif sveikos gi smile.gif
buvau siandien seminare apie reprezentacija.. tai nzn smile.gif nieko gero rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 10 15, 09:09)
Čia turbūt nuo inspektoriaus ar nuo lektoriaus priklauso, nes kai mūsiškė konsultavosi tai liepė rašyt iki DS nutraukimo

o ką tada daryt kai pareigos keičiasi?buvo valytoja, dabar vedėja, darbo pažymėjimas jau gaunasi nebegaliojantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 10 17, 13:02)
o ką tada daryt kai pareigos keičiasi?buvo valytoja, dabar vedėja, darbo pažymėjimas jau gaunasi nebegaliojantis  g.gif

Keičiantis pavardei, pareigom yra keičiamas ir darbuotojo pažymėjimas.

Pasijuokti:

Darbo partijos planas

Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 17, 13:10)
Keičiantis pavardei, pareigom yra keičiamas ir darbuotojo pažymėjimas.

Pasijuokti:

Darbo partijos planas

Ale ot kokie jau 9 Lt sumažino lotuliukas.gif
Kaip man šiandien eina miegas, reikia ketvirtinę ataskaitą kurpt o visiškai nesigalvoja doh.gif
Atsakyti
oooj prisidirbau smile.gif
dariau pavedimus, dir man savo kodus susako.. liepe vieno 30 tukst pavedimo nedaryti o as padariau netycia doh.gif doh.gif doh.gif sasakita tuscia, issluota.. geda truputi blush2.gif
Atsakyti