Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterija daugiau nei skaičiukai

QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 31, 11:41)
Aš savaitgalį planuoju kapstytis tame mėšle, čia MB reikalai, ne darbiniai. Būk gerutė, papurtyk tą savo vadybininką, ką blush2.gif

Būsiu toje įmonėje penktadienį. Į savo knygą įsirašiau tavo pagalbos šauksmą.
Atsakyti
flirt.gif flirt.gif penktadienis ir man nedarbo diena bus jejeje biggrin.gif tik nesumastau ka reiks nuveikti per tiek laisvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 31, 11:45)
Būsiu toje įmonėje penktadienį. Į savo knygą įsirašiau tavo pagalbos šauksmą.

Uj, kaip aš tau myl wub.gif
QUOTE(pupute @ 2012 10 31, 11:49)
nesumastau ka reiks nuveikti per tiek laisvu  biggrin.gif

Gal tau kukū? unsure.gif Keistuolė. Taigis apsivelki storą frotinį chalatą ant naktinių, pasiimi puodą kavos, du glaistytus sūrelius ir marširuoji mašrutu kompas-TV-virtuvė rolleyes.gif
Atsakyti
Klausimas. Kaip apskaityti taksi kvitus. Anksčiau išrašydavo sąskaitą visiems kvitams, nes buvo UAB. Dabar gi taksistai dirba pagal verslo liudijimus ar kitą kokį biesą. Taip pat galit įsivaizduoti kokie taksistai raštingi ir tvarkingi... Nei vardo, nei pavardės, arba neįskaitoma... Čia lyg ir būtų B klasės pajamos? Tai ir deklaruot reiktų.
Atsakyti
Jei IV, tai B klasės pajamos. O apskaityt lygiai taip pat, kaip ir sąskaitas. Plius padidinimo stiklas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 10 31, 11:59)
Jei IV, tai B klasės pajamos. O apskaityt lygiai taip pat, kaip ir sąskaitas. Plius padidinimo stiklas doh.gif

Fcuk tai ir AK ir IV nr reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 10 31, 12:03)
Fcuk tai ir AK ir IV nr reikia doh.gif

O neišeina vieno taksisto tel. pasiimt ir visada kviestis tą patį? Arba sutart, kad išmuštų vieną čekį mėnesio pabaigoj?
Atsakyti
ne namie busim tai neiseis ilsetis.. po kapelius visus apvaziuosim ir pas uosvi sedesim.. jis ruko tai namai persigere tos smarves, vezuosi kuo maziau daiktu kad neysigertu.. tikiuosi sestadieni vakare grysim namusiu smile.gif
kurmi tai nervina.. kai ateina koks patentininkas teikti paslauga stai mane purto.. su vienu sudarem sutarti 09 men ismokejom avansa - jis nieko nepadares, reikia nutrauineti sutarti, rasyti rastus del pinigu grazinimo.. nafik.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklausti, ar yra tvarkančių darbo saugos dokumentus? Kalbejau su drauge, ji vakar buvo seminare, vienas inspektorius jai patarė prie pareiginių instrukcijų parašyti, kad jei darbuotojas darbo metu neblaivus susižalos, visa atsakomybė tenka pačiam darbuotojui. Bandžiau VDI puslapyje ieškoti, niekur tokio dalyko neradau.
Atsakyti
Mergaitės, noriu patarimo:
turime ilgalaikį turtą, Krovininį automobilį. Kai pirkome PVM traukėme į atskaitą. Kaip ir parduoti turime su PVM.
Viskas kaip ir aišku, jeigu perka Lietuvos vienetas arba privatus asmuo.
Bet mūsų direktorius įsigudrino surasti pirkėją kazachą doh.gif
Sako, kad jam kažkas minėjo, kad tiems kazachams kažkas grąžina tą sumokėtą PVM ir pan. Bet Tax Free negalioja, FR0420 irgi negalioja. Tai kas jiems grąžins? Jų šalyje? Tai tada logiškai mąstant ir mums turėtų grąžinti...
Na niekaip man nesidėlioja schmoll.gif
Lyg tais kažkas dirba su automobiliais... Gal patartų...

Ačiū ir gero ilgojo savaitgalio visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2012 10 31, 13:50)
Sveikos,
norėjau paklausti, ar yra tvarkančių darbo saugos dokumentus? Kalbejau su drauge, ji vakar buvo seminare, vienas inspektorius jai patarė prie pareiginių instrukcijų parašyti, kad jei darbuotojas darbo metu neblaivus susižalos, visa atsakomybė tenka pačiam darbuotojui. Bandžiau VDI puslapyje ieškoti, niekur tokio dalyko neradau.

visokius tokius kaip neblaivumas, seimos sudeties ar adresopasikeitimas as traukiu i darbo tvarkos taisykles ir su jomis supazindinu darbuotoja
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 10 31, 14:01)
Mergaitės, noriu patarimo:
turime ilgalaikį turtą, Krovininį automobilį. Kai pirkome PVM traukėme į atskaitą. Kaip ir parduoti turime su PVM.
Viskas kaip ir aišku, jeigu perka Lietuvos vienetas arba privatus asmuo.
Bet mūsų direktorius įsigudrino surasti pirkėją kazachą  doh.gif
Sako, kad jam kažkas minėjo, kad tiems kazachams kažkas grąžina tą sumokėtą PVM ir pan. Bet Tax Free negalioja, FR0420 irgi negalioja. Tai kas jiems grąžins? Jų šalyje? Tai tada logiškai mąstant ir mums turėtų grąžinti...
Na niekaip man nesidėlioja  schmoll.gif
Lyg tais kažkas dirba su automobiliais... Gal patartų...

Ačiū ir gero ilgojo savaitgalio visom  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tiksliai nezinau kaip ten su auto, bet koks PVM jei parduodi ne Lietuvos vienetui? g.gif Man atrodo, kad cia butu elementariausias eksportas. Israsai saskaita kazachams su nuliniu PVM (nepamenu koks ten straipsnis). Neaisku, kas darys eksporta? Greiciausiai kazachai. Tai tada reikia is ju prasyti, kad atsiustu eksporto deklaracija, galima CMR. Tada prisegi prie pardavimo saskaitos kaip irodyma, kad automobilis isvyko uz lietuvos ribu. Jei neramu, kad kazachai neatsius, tada rasai su standartiniu PVM, o jei atsius kazachai deklaracija, tada galima bus ta PVM susigrazinti.
Atsakyti