Įkraunama...
Įkraunama...

Bechterevo liga ( ankilozinis spondiloartritas)

QUOTE(Dzeida @ 2014 12 18, 17:57)
Na prie jusu simptomu ,tai jau tikrai bet koks reumatologas paskirs ta tyrima smile.gif Kad tik teisingai viska nustatytu ir normaliai vaistus sureguliutu ,o paskui esant remisijai pamazu ir kitaip i gyvenima galima kabintis smile.gif Kada pas reumatologa?

Gruodžio 29 smile.gif siuntimą išrašė lapkričio 27, tai jaučiu, tarsi praėjo visa amžinybe ir viena diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2014 12 18, 19:38)
Gruodžio 29  smile.gif siuntimą išrašė lapkričio 27, tai jaučiu, tarsi praėjo visa amžinybe ir viena diena  biggrin.gif

Na jo tas tiesa smile.gif lauksim rezultatu ir geru ziniu smile.gif
Atsakyti
Man šia savaite jau patvirtino šia liga. Nors jau pries metus viskas prasidejo, tik neuzteko kazko ten kad ja galetu patvirtinti ir kompensuoti vaistus. Realiai dar nesusitaikiau su liga. Man katik suejo 28 metai
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 12 21, 20:57)
Man šia savaite jau patvirtino šia liga. Nors jau pries metus viskas prasidejo, tik neuzteko kazko ten kad ja galetu patvirtinti ir kompensuoti vaistus. Realiai dar nesusitaikiau su liga. Man katik suejo 28 metai

LIudna su tom ligom sad.gif , o ka skauda labiausiai , kuria stuburo dali ? unsure.gif .O ta antigena rado ?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 12 22, 15:33)
LIudna su tom ligom sad.gif , o ka skauda labiausiai , kuria stuburo dali ? unsure.gif .O ta antigena rado ?

Taip,turiu ta gena uztai gana greitai nustate. Labiausiai skauda kaires puses kluba,dar stubura. Jau kokia savaite einu is proto kaip skauda,bet dar atsikeliu is lovos tad esu del to patenkinka. Laukiu nesulaukiu kada tas paumejimas praeis
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2014 12 21, 19:57)

Sveiki, užjaučiu...
Turiu klausimėlį apie antigeno tyrimą: kaip greitai gavote tą rezultatą? Tą pačią dieną ar vėliau? 4u.gif

P.S. Jau 3 savaites jaučiu skausmą kaklo srity doh.gif dabar jau ne tik sakro sąnariai skauda, bet ir kaklą, na ir greitai metasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2014 12 24, 13:21)
Sveiki, užjaučiu...
Turiu klausimėlį apie antigeno tyrimą: kaip greitai gavote tą rezultatą? Tą pačią dieną ar vėliau?  4u.gif

P.S. Jau 3 savaites jaučiu skausmą kaklo srity  doh.gif  dabar jau ne tik sakro sąnariai skauda, bet ir kaklą, na ir greitai metasi  blink.gif

Man dare daug kraujo tyrimu vienu kartu ir liepe ateiti po 2sav. Tada ir gavau atsakyma
Atsakyti
Ką gi, grįžau iš vizito pas reumatologę... 4u.gif

taigi, antigeno tyrimo neišrašė kažkodėl, bet išrašė vitamino D3, antistreptolizino (anginos bakterijų) ir kaulų tankio tyrimus. Nors angina sirgau tik vaikystėje ir tai vieną kartą, tai nežinau, kodel skyrė, na nežinau, kaip tai susiję blush2.gif
Išrašė meloxicamo dabar. Siuntime į kaulo tankio tyrimą buvo parašyta "įtariamas spondilitas"
Žodžiu... tyrimų maratonas vis dar tęsiasi...
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2014 12 29, 15:43)
Ką gi, grįžau iš vizito pas reumatologę...  4u.gif

taigi, antigeno tyrimo neišrašė kažkodėl, bet išrašė vitamino D3, antistreptolizino (anginos bakterijų) ir kaulų tankio tyrimus. Nors angina sirgau tik vaikystėje ir tai vieną kartą, tai nežinau, kodel skyrė, na nežinau, kaip tai susiję  blush2.gif 
Išrašė meloxicamo dabar. Siuntime į kaulo tankio tyrimą buvo parašyta "įtariamas spondilitas"
Žodžiu... tyrimų maratonas vis dar tęsiasi...

Kartais persirgus angina tonzilese lieka tokie kamstukai, ir tai buna nuolatinis infekcijos zidinukas, bet jei daznai nesikartoja tai neturetu taip but , nes man tris kart i metus reikejo gert antibiotikus vien del gerkles, todel reumatologe liepe issioperuot, as ta ir padariau, gerkle maziau skauda bet sanariai nuo to nepasveiko . O kaulu tanki tirs tomografu , ar kitu tokiu aparatu ? Meloksikama ir as ilgai geriau. O kaulu tanki greitai padarys, ar ilgos eiles?
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 12 29, 15:52)
Kartais persirgus angina tonzilese lieka tokie kamstukai, ir tai buna nuolatinis infekcijos zidinukas, bet jei daznai nesikartoja tai neturetu taip but , nes man tris kart i metus reikejo gert antibiotikus vien del gerkles, todel reumatologe liepe issioperuot, as ta ir padariau, gerkle maziau skauda bet sanariai nuo to nepasveiko . O kaulu tanki tirs tomografu , ar kitu tokiu aparatu ? Meloksikama ir as ilgai geriau. O kaulu tanki greitai padarys, ar ilgos eiles?

Ryt skambinsiu užsiregistruoti (siūlė darytis smėlio gatvės klinikoje Vilniuje). Tai tikiuosi iki kito vizito (sausio 13) spės atlikti bigsmile.gif Atrodo tomografu, nes žiūrės stuburą 4u.gif
O kaip aikčiojau iš skausmo, kai čiuopinėjo stuburą blink.gif prieš mėnesį, kai tyrė ortopedas traumatologas, skaudėjo kryžkaulį, kai žiūrėjo, dabar jau visą stuburą, nuo kaklo iki kryžkaulio g.gif liepė pasiekti rankų pirštais grindis, bet aišku tai nepavyko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2014 12 29, 18:18)
Ryt skambinsiu užsiregistruoti (siūlė darytis smėlio gatvės klinikoje Vilniuje). Tai tikiuosi iki kito vizito (sausio 13) spės atlikti  bigsmile.gif  Atrodo tomografu, nes žiūrės stuburą  4u.gif
O kaip aikčiojau iš skausmo, kai čiuopinėjo stuburą  blink.gif  prieš mėnesį, kai tyrė ortopedas traumatologas, skaudėjo kryžkaulį, kai žiūrėjo, dabar jau visą stuburą, nuo kaklo iki kryžkaulio  g.gif  liepė pasiekti rankų pirštais grindis, bet aišku tai nepavyko  lotuliukas.gif

Oi as net vaikystej pirstais nepasiekdavau grindu smile.gif , as maniau gal ten kaulu tanki ziures kalvariju gatvej , kur ortopedinis ten aparatu specialiu tiria .
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2014 12 29, 22:15)
Oi as net vaikystej pirstais nepasiekdavau grindu smile.gif , as maniau gal ten kaulu tanki ziures kalvariju gatvej , kur ortopedinis ten aparatu specialiu tiria .

Jau 8 dieną vartoju tą Recoxą (Meloksikamas 15mg) ir galiu pasakyti, kad seniai nebuvo tokio palengvėjimo thumbup.gif dabar bent jaučiu, kad gyvenu biggrin.gif nors reumatologe sakė, kad MRT nematė uždegimo, bet galvoju, kad jei priešuždegiminiai veikia, gal ir yra kažkoks uždegimas g.gif nes gal kitokiu atveju nesuveiktų... ir tikiuosi, kad visų skausmų šaltiniu nebus tonzilės, nes su gerkle problemų neturiu smile.gif ir laukiu kaulo tankio tyrimo sausio 22 smile.gif
P.S. Reumatologė nežiūrėjo disko su MRT vaizdais, tik skaitė išvadas parašytas radiologės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnius05: 07 sausio 2015 - 13:22