QUOTE(Egless @ 2014 04 14, 10:49)
As galiu rekomenduot Dermaceutics kosmetika, na tikrai labai

Kainos panasiai kaip ir ODOS, bet nesausina, naktinis kremukas tai isvis stebuklingas - atsikeli oda svarutele, skaisti, raukslyciu mazu nebera. Dieninis kremukas su vit. C ir oksidantu gerai drekina. Aisku ir pylingai savo duoda su mikrodermabrazija, bet as jas daraus, karta y pora menesiu ar reciau, kai atvykstu y LT.
http://www.grozioaka...ermaceutic.html
Tikrai rekomenduoju
Sveikos merginos, prisidėsiu ir aš su savo kuklia rūgštinių pylingų ir priemonių po jų patirtimi. Dariausi du Dermaceutics pylingus (glikolio+salicilio r.), prieš tai ultragarsu išvalius mechaniškai odą. Po antrojo pylingo praėjo jau 5 sav. ir penktadienį eisiu į trečią procedūrą. Kadangi su akne kovoju kokius 8 metus (esu ir Roaccutane tris serijas sugėrus per tą laiką), esu išbandžiusi visokiausių priemonių, bet dar niekuo taip nesidžiaugiau kaip Dermaceutic priemonėmis ir pylingais. Taip kad ir aš LABAI rekomenduoju. Naudoju Dermaceutics Foamer 5 prausiklį ryte ir Neostratos Resurface prausiklį vakare, Dermaceutic K-Ceutic kremuką (glikoproteinai, vitaminai A+E, ir t.t.) ryte, Dermaceutic Hyal Ceutic kremuką (haliurono r., aloe vera, vit.E, jojoba) vakare ir Dermaceutic Oil reducing Mask 15 (glikolio+salicilio r.) dukart savaitėje. Dienos metu dar nepakeičiamoji Exuviance Cover Blend pudra. Plius šiuos du mėn.maitinuosi pagal specialų mitybos planą (pagal maisto netoleravimo testą), tai oda mano žymiai pagerėjo, gilūs spuogai nekyla, poros žymiai švaresnės, oda nesusiriebaluoja iki vakaro.
Turiu pasakyti, kad pirmą mėn buvau benuleidžianti rankas, nes tiesiog atrodė niekas man niekad nepadės, bet kaip dabar negaliu atsidžiaugti kantrybės rezultatais... Ir tai tik pusiaukelė

Šitos priemomės+tinkama mityba man nerealiai veikia. Dar porą mėn.tęsiu pilingus, o kai neliks aktyvios aknės bandysiu randelius šalinti. Neapsisprendžiu, IPL, TCA ar microneedling procedūros geriausiai veikia? Gal kas bandė visas ir gali palyginti?