QUOTE(Sypsokites @ 2012 10 04, 02:59)
mano vyras gana lengvai valdo savo emocijas ir randa zodi, kuris sustabdo ir mane nuo zodziu, po kuriu paskui galiu gailetis. mes esam kaip diena ir naktis, skiriasi pomegiai, dienos ritmas, skonis, stilius ir poziuris. jam astrologija, meditacijos, joga yra grynos nesamones, o man tai gyvenimo variklis. jis gyvenime atsargus, galvoja ir apgalvoja, o as pagal nora, jei jis yra, vadinasi kalnus galiu nuverst, atkaklumo netruksta ir tikslai pasiekiami. Kai atvykau pas ji gyvent i uzsieni ir nemokedama kalbos pasakiau kad dirbsiu, jis netikejo, sako ka tu cia sapnuoji
)), bet radau ir dirbau, nes labai norejau, ir kalba greit ismokau.
tai va, jei jis butu karstu emociju, tai turbut stogas kilnotusi nuo musu pokalbiu.. as kaip kokia kvailele vis irodineju savo tiesas, o jis juokauja, sako na taip taip, taip yra..
.. (bet jis visiskai ka kita galvoja, tik nenori konflikto kelti)
o norejau dar pridurti, kad su ex as turejau vektoriu taip pat (su gyvate), tai jis mane nuolat kankino, arba zodziais, arba veiksmais. buvom panasus. stilius, laisvalaikis, poziuris - panasus, net daiktus tokius pat issirinkdavom. bet as vistiek isejau, nes santykiai buvo kaip aukos ir budelio. po issiskyrimo pirmu menesiu net neatsimenu, buvau tarsi zombis. pykstu ant saves, uz ka ji mylejau, buvau tokia naivi ! pagal jusu aprasyma as buvau 'valdove', o jis vergas, bet taip nebuvo, nes is jo buvo fizine ir emocine prievarta. tai kaip suprast, kad buvau valdove
?

tai va, jei jis butu karstu emociju, tai turbut stogas kilnotusi nuo musu pokalbiu.. as kaip kokia kvailele vis irodineju savo tiesas, o jis juokauja, sako na taip taip, taip yra..

o norejau dar pridurti, kad su ex as turejau vektoriu taip pat (su gyvate), tai jis mane nuolat kankino, arba zodziais, arba veiksmais. buvom panasus. stilius, laisvalaikis, poziuris - panasus, net daiktus tokius pat issirinkdavom. bet as vistiek isejau, nes santykiai buvo kaip aukos ir budelio. po issiskyrimo pirmu menesiu net neatsimenu, buvau tarsi zombis. pykstu ant saves, uz ka ji mylejau, buvau tokia naivi ! pagal jusu aprasyma as buvau 'valdove', o jis vergas, bet taip nebuvo, nes is jo buvo fizine ir emocine prievarta. tai kaip suprast, kad buvau valdove

Idomus gyvenimas, ar ne.. ish vieno vektoriaus i kita...-) O kokie Jusu abieju vyru zodiako zhenklai??? Nors ties pasakius.. kai buna vektorius, tai zodiako zhenklai "nebegroja" jokios roles, bent jau taip rasho... Zhmones, vedami aistru paleidzhia vadeles visiems viduje tunantiems demonams ir tada laikykis...katras katra... Ash net tikra, jog tas Exas (gyvate) po metu pats stebisi, kaip jis glejo buti tokiu monstru...
Su naujuju vyru tikrai patarchiau nesivaidyti...Kantrybe kantrybe, bet kai ji truks... nezhinia, koks to vyro tipas... yra tokiu, kurie labai ramus, nekonfliktuoja, tachiau nera kurti... yra toks vokishkas ishsireishkimas - sluoti (stresa) po kilimu... o paskui viena grazhia diena ishgirsti... Vsio... tai buvo paskutinis lashas.. daugiau nebegaliu... Tiesiog vektoriuje reikia samoningai stengtis palaikyti harmoningus santykius.
To fenomeno, jog esi lyg ir valdovas, bet roles kazhkaip apikeitusios - nezhinau kuom paaishkinti, tachiau jog taip yra - gryna tiesa. Gal tiesiog ne viskas nuo vektoriaus poliarishkumo priklauso... visgi asmenybes vaidina taip pat kazhkokia role.
Ash mano santykiuose taip pat buvau valdove, tik to fenomeno tada dar nezhinojau...tai tradiciju vedama labai stengiausi hierarhishkai buti kaip ir " uzh vyro" (za-muzhem)...bet tai padaryti buvo neimanoma...buvo taip anksta, jog popieriaus lapo neprakishi... to vyro buvo neimanoma nors kazhkiek kilstelti... jog uzh jo MAN tarpelis atsirastu...ir visa laika jauchiau kaip mane i avangarda stumia ir veliava i rankas bruka.. neva ... moterie pirmyn.. o mes jau paskui tave...