Įkraunama...
Įkraunama...

Vektoriniai santykiai pagal kinų horoskopa

QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 23:18)
Na gerai, Tarkim moteris dvynys, jai idomu, ar jai tinka vandenis vyras. Jis ganetinai yra nutoles, bet jei ziureti i zodiaku zenklu suderinamuma, jie abu priklauso oro zneklam todel yra suderinami. Ka teorija sako apie tokius nutolimus?

O jei vandenis vyras skaiciuos, kokie santykiai su zmona dvyne, tai nutolimas kaip ir minimalus.

Čia mano aprašomas suderinamumas nėra pagal stichijas, o pagal ženklų nutolimą viens nuo kito. Visi nutolimai yra daugmaž teigiami, išskyrus nutolimą per 6 ir 8. Pvz: jautis - šaulys arba jautis - svarstyklės. Tokios poros jei jos apskritai sugyvena, tai labai audringai ir komplikuotai. Yra nežmoniška trauka viens kitam, bet ir konfliktai.

Su laiku įkelsiu info apie visus nutolimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 26 spalio 2012 - 22:35
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 26, 23:33)
Čia mano aprašomas suderinamumas nėra pagal stichijas,  o pagal ženklų nutolimą viens nuo kito.  Visi nutolimai yra daugmaž teigiami, išskyrus nutolimą per 6 ir 8. Pvz: jautis - šaulys arba jautis - svarstyklės. Tokios poros jei jos apskritai sugyvena, tai labai audringai ir komplikuotai. Yra nežmoniška trauka viens kitam, bet ir konfliktai.

Bet juk tas nuotolis priklauso kas skaiciuoja t.y. koks zneklas poroje tai daro. Tarkim, dvynys, nori suzinoti, kaip jam bus su oziaragiu, vandeniu, avinu, ar jauciu. Nutolimas labai didelis, rodo komplikacijas. Brt jei ta pati skaiciuos oziaragis, vandenis, avinas, jautis noredami ivertinti, kaip tinka jiems dvynys, tuomet nutolimas minimalus, santikiai puikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 spalio 2012 - 22:43
QUOTE(Moonte @ 2012 10 26, 23:42)
Bet juk tas nuotolis priklauso kas skaiciuoja t.y. koks zneklas poroje tai daro. Tarkim, dvynys, nori suzinoti, kaip jam bus su oziaragiu, vandeniu, avinu, ar jauciu. Nutolimas labai didelis, rodo komplikacijas. Brt jei ta pati skaiciuos oziaragis, vandenis, avinas, jautis noredami ivertinti, kaip tinka jiems dvynys, tuomet nutolimas minimalus, santikiai puikus.

Taip, nuotolis priklauso nuo to, KAS pradeda skaičiuoti, todėl Dvyniui su Vėžiu - vienaip, o su Ožiaragiu kitaip, bet ne Pozitzviau ar negatyviau priklausomai nuo atstumo (artumo ar nutolimo). Net nesvarbu kas skaičiuoja, kiekvienas gauna SAVĄ prognozę ir ji daugeliu atveju pozityvi, išskyrus 8 : 6 nors ir tokius santykius labai daug kas palaiko fatalia bet....meile.

Bet nemanau jog labai verta į tai gilintis, nes tai visgi tik "populiarioji" astrologija, tik daugmaž nusakanti tendencijas santykiuose. Truputį kantrybės, įkelsiu tekstą, tada bus aiškiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 26 spalio 2012 - 23:16
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 26, 23:13)
Mielai, tik šiame derinyje, kaip ir nėra nieko "gelbėtino" : jus abu vienų metų, vektoriaus nėra, tarp zodiako ženklų - taip pat... žuvis nuo vėžio nutolusi per 5 žingsnius. Skaičiuojama pradedant savimi (žuvis - 1) toliau einant ratu: avinas, jautis, dvyniai, vėžys (5) ir t.t.  (su laiku įkelsiu straipsniuka apie visų skaičių suderinamumą...)

kaip Virtualūs ženklai pagal Kvašą jūs abu - profesoriai.

jokių man žinomų anomalijų nesimato, bet visgi įdomu, kodėl šaukiate SOS? Ką tokio jaučiate?

aciu,o kas tie vadinami profesoriai?

SOS nera,tik pykstames daznokai. doh.gif
o taip tai domina suderinamumas musu.
Papildyta:
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 27, 00:15)

Bet nemanau jog labai verta į tai gilintis, nes tai visgi tik "populiarioji" astrologija, tik daugmaž nusakanti tendencijas santykiuose. Truputį kantrybės, įkelsiu tekstą, tada bus aiškiau.

oj laukiam laukiam.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 26, 12:56)
Aš beskaitydama visas šias zodiakines - horoskopines teorijas imu galvoti, jog geras seksas taip pat yra sąlygojamas vektoriaus...kiekvienam ženklui sava vektorinė pora ir tada visiem gerai... bent jau seksualiai.. o jei stogai ima važiuoti.. tai čia jau kita problema  biggrin.gif

mano vyras ir as esam vektorine pora, ir pagal ja as esu vergas, o jis valdovas.
mano vyras kaip meiluzis tobulas, demesingas, karstas, pazista moters kuna, bet nesijauciu lovoje kad buciau verge. gal truputi - nes visada buna kada ir kaip jis nori, bet kai esu paciam procese tai nesu nei surista, nei prievartaujama biggrin.gif !!!
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2012 10 28, 00:19)
mano vyras ir as esam vektorine pora, ir pagal ja as esu vergas, o jis valdovas.
mano vyras kaip meiluzis tobulas, demesingas, karstas, pazista moters kuna, bet nesijauciu lovoje kad buciau verge. gal truputi - nes visada buna kada ir kaip jis nori, bet kai esu paciam procese tai nesu nei surista, nei prievartaujama biggrin.gif !!!

vergo ir valdovo pozicijos poroje ne seksualinėse praktikose reiškiasi. Tai daugiau energetiniai dalykai, įtakų pasiskirstymas, netolygus balansas, vienos asmenybės išstūmimas kita. Bet pastebėta, jog būtent vekrotinės poros geriausiai dera seksualiai...
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 28, 01:47)
vergo ir valdovo pozicijos poroje ne seksualinėse praktikose reiškiasi. Tai daugiau energetiniai dalykai, įtakų pasiskirstymas, netolygus balansas, vienos asmenybės išstūmimas kita. Bet pastebėta, jog būtent vekrotinės poros geriausiai dera seksualiai...

na kazkaip reikia testi gyvenima ir taip. zinant kas esu ir kad esu 'vergas'. beje as labai minksta ir greit ikalbama. mano valdovas truputi tinginiauja savo soste sededamas.
Atsakyti
Aš žiurkė/skorpė.
Pirmas vyras -vektorius: beždžionė/ožiaragis.
Santuoka trumpalaikė. Santykiai audringi tiek barniai, tiek susitaikymai. Išsiskyrėm, paskui gal bent 4 kartus bandėm suėję gyventi kartu. Ilgokai taip tampėmės. Tiesa sakant, netgi dabar po visiško išsiskyrimo daugiau nei 10 metų, manau tiek aš, o ir jis, tokios galimybės sueiti neatmetam. Netiesinga, nes jis man valdovas pagal šitą teoriją , o praktiškai buvo atvirkščiai.
Antras vyras-vektorius:arklys/Liūtas. Santykiai pastoviai žemyn. Jokių pakilių susitaikymų nerasta. Barniai žiaurūs. ištempėm 6 metus. Vėlgi neteisinga, aš jam valdovė- bet praktiškai atvirkščiai buvo. Džiaugiuosi išsiskyrusi, apie susitaikymą net nepagalvoju. Tiesiog jaučiuos išivadavusi, nors aš valdovė jam.
Dabartinis draugas- vektorius:Beždžionė/ Liūtas. Dar bendro gyvenimo neturim, bet santykiai jau dabar audringi ir kartu negalime, ir atskirai negalime. Tampomės. Bet čia jaučiasi, kad jis kaip ir yra pagal teoriją valdovas, taip ir yra praktiškai.
Du vaikai- zodiakiniai mano vektoriai/dvyniai.Labai jaučiasi- kad bando mane valdyti. O aš galvojau , kad čia vis paauglystės tęsiasi.biggrin.gif ir dar iš jų vienas yra mano vektorius - valdovas- beždžionė- tai dvigubai vadovauja :smile.gif
Tokie tad praktiniai pastebėjimai apie teoriją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4xmama: 29 spalio 2012 - 13:16
QUOTE(4xmama @ 2012 10 29, 14:01)
Aš žiurkė/skorpė.
Pirmas vyras -vektorius: beždžionė/ožiaragis.
Santuoka trumpalaikė. Santykiai audringi tiek barniai, tiek susitaikymai. Išsiskyrėm, paskui gal bent 4 kartus bandėm suėję gyventi kartu. Ilgokai taip tampėmės. Tiesa sakant, netgi dabar po visiško išsiskyrimo daugiau nei 10 metų, manau tiek aš, o ir jis, tokios galimybės sueiti neatmetam. Netiesinga, nes jis man valdovas pagal šitą teoriją , o praktiškai buvo atvirkščiai.
Antras vyras-vektorius:arklys/Liūtas. Santykiai pastoviai žemyn. Jokių pakilių susitaikymų nerasta. Barniai žiaurūs. ištempėm 6 metus. Vėlgi neteisinga, aš jam valdovė- bet praktiškai atvirkščiai buvo. Džiaugiuosi išsiskyrusi, apie susitaikymą net nepagalvoju. Tiesiog jaučiuos išivadavusi, nors aš valdovė jam.
Dabartinis draugas- vektorius:Beždžionė/ Liūtas. Dar bendro gyvenimo neturim, bet santykiai jau dabar audringi ir kartu negalime, ir atskirai negalime. Tampomės. Bet čia jaučiasi, kad jis kaip ir yra pagal teoriją valdovas, taip ir yra praktiškai.
Du vaikai- zodiakiniai mano vektoriai/dvyniai.Labai jaučiasi- kad bando mane valdyti. O aš galvojau , kad čia vis paauglystės tęsiasi.biggrin.gif ir dar iš jų vienas yra mano vektorius - valdovas- beždžionė- tai dvigubai vadovauja :smile.gif
Tokie tad praktiniai pastebėjimai apie teoriją.

a jezau, kaip jus mėto...doh.gif
toks įspūdis, jog normalaus gyvenimo taip ir nebuvo...

Kodėl tos rolės realybėje apsikeičia vietomis - neįsivaizduoju...bet taip tikrai yra. Viena iš versijų - jog užleidžiat pozicijas...arba pagal teoriją tas roles mes netaip suprantame... iš esmės man kartais atrodo, jog būtent vergui tokiuose santykiuose geriau, nes jis - tas vadinamasis energetinis vampyras.. o valdovui kaip tik ir prisieina tą vampyrą "šerti'.. tiekti jam energiją... galiausiai valdovas jaučiasi išmelžtas.. gal todėl kaip vergas???

Džiugu viena, jog ši teorija visgi egzistupoja praktikoje, nors tiesą pasakius "džiaugtis" tai tikrai nėra kuo...

P.s. kada visgi supratot, jog Jūsų gyvenime kažkokios nesąmonės darosi? Jog santykiai nenormalūs ir kažkaip viens į kitą panašūs? Ką apskritai po tiek metų rietenų ir stresų galvojate apie gyvenimą?

Dar klausimas: ar su visais tais vyrais vektoriais budavo kažkas panašaus į "meilę iš pirmo žvilgsnio" ? Kuo ir kaip jie jus patraukdavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 29 spalio 2012 - 14:35
Beje tarp zodiako ženklų yra grupė tokių, kuriems vektoriniai santykiai yra numatyti pagal horoskopą ir jie vektoriniuose santykiuose jaučiasi žymiai geriau nei "normaliuose":

Gaidys - Vandenis, Gaidys - Vežys,

Šuo - Ožiaragis, Šuo - Jautis,

Kiaulė - Liūtas, Kiaulė - Svarstyklės,

Žiurkė - Svarstyklės, Žiurkė - Šaulys,

Jautis - Vandenis, Jautis - Dvyniai,

Katinas - Ožiaragis, Katinas - Liūtas,

Drakonas - Žuvys, Drakonas- Vežys,

Gyvatė - Skorpionas, Gyvatė - Šaulys,

Arklys - Žuvys, Arklys - Avinas,

Ožka - Dvyniai, Ožka - Mergelė,

Beždžionė - Avinas, Beždžionė - Mergelė.
Atsakyti
QUOTE(Teta Danute @ 2012 10 29, 15:06)
a jezau, kaip jus mėto...doh.gif
toks įspūdis, jog normalaus gyvenimo taip ir nebuvo...

Tiesa, sakant aš taip ir jaučiuosi- normaliai dar negyvenusi. Vis galvojau, kad aš kaip skorpė sau gyvenimą vis specialiai pasigadinu- kad galėčiau kankintis. bet gal šita teorija čia veikia?[COLOR=blue][COLOR=purple]

Kodėl tos rolės realybėje apsikeičia vietomis - neįsivaizduoju...bet taip tikrai yra. Viena iš versijų - jog užleidžiat pozicijas...arba pagal teoriją tas roles mes netaip suprantame... iš esmės man kartais atrodo, jog būtent vergui tokiuose santykiuose geriau, nes jis - tas vadinamasis energetinis vampyras.. o valdovui kaip tik ir prisieina tą vampyrą "šerti'.. tiekti jam energiją... galiausiai valdovas jaučiasi išmelžtas.. gal todėl kaip vergas???

Na, jei taip aiškinant apsikeitimą rolių gal  ir taip-su pirmu exu- gal aš jį ir nuvampyrinau, ir tiesiog pajaučiau, kad man per mažai jo energijos. Su antru- jaučiausi- jaučiuosi išsivadavusi- tai gal jis iš manęs energiją siurbė?[COLOR=blue]
[COLOR=purple]
P.s. kada visgi supratot, jog Jūsų gyvenime kažkokios nesąmonės darosi? Jog santykiai nenormalūs ir kažkaip viens į kitą panašūs? Ką apskritai po tiek metų rietenų ir stresų galvojate apie gyvenimą?

Galvoju, kad tai kaip prakeiksmas man  ar karma. Kodėl aš juos- vektorinius pasirenku (neįsivaizduoju)...Juk visad šalia būdavo ir kitų simpatijų- normalių ir netgi tokių su kuriais sutapimas pagal tą rusišką saitą 3-7 balai būtų buvę, bet išsirenku su kuriais riebus 0.
Kodėl taip darosi nesupratau ir nesuprantu, tiesiog šią temą atradau, nes nežinau ką daryti su trečiuoju vektoriumi, nes pažįstami 3 metus, jis baisiai spaudžia vestuvėm, o aš vat kažkokią baimę ar nuojautą turiu ir stabdau.
Nors lietuviškam saite rašo kad žiurkei beždžionė tinkamas partneris- kodėl tinkamas?
http://www.horoskopa...zenklai/ziurke/
[COLOR=blue]
[COLOR=purple]

Dar klausimas: ar su visais tais vyrais vektoriais budavo kažkas panašaus į "meilę iš pirmo žvilgsnio" ? Kuo ir kaip jie jus patraukdavo?

Nebūdavo  iš mano pusės meilių iš pirmo žvilgsnio, man jie netgi nepatikdavo iš pradžių, o vat iš vaikinų taip- jie vos ne antru sakiniu sakydavo, kad įsimylėjo. Mano meilė kažkur vėliau atsirasdavo, bet ar tai tikrai meilė net nežinau...
O įdomiausia. Kai sutikdavau šiuos vektorius, visad turėdavau meilę - jau draugaudavau su kitais vaikinais. Su pirmu kai susitikau, turėjau- draugavau vaikiną 5 metus. Mano pirmasis vektorius man netgi nepatiko išvis- bet kažkaip užkariavo mane: dėmesiu, globa. Ištekėjau staiga, nors iki paskutinės minutės abejojau.
Su antru vėl istorija. su savo vaikinu išvažiavau į užsienį ir sutikau ten atkeliavusį lietuvį antrąją vektorių, kuris vėlgi rodė iniciatyvą daugiau nei aš. Man vis kažkoks balsas šnabždėjo, nieko gero nebus.vis juo abejodavau.  Ir jo vis klausdavau- ar jis tikras, nes amžiaus skirtumas, mano vaikai iš pirmos santuokos ir t.t. jis buvo 200 proc tikras, kad to nori.
Su trečiu vektoriumi vėl ta pati istorija.Turėjau simpatiją ir pasimaišė šitas, kuris irgi net nepatiko.  Taip ir tampomės. Ir ką dabar daryti, žinant mano patirtį.
Keista dar tai , kad aš visus juos tris lygindavau (lyginu)- kažkas yra panašaus, nors tiek išoriškai, tiek charakteriais visi skirtingi. Ypač trečias pyksta, kad man kažkodėl užsiciklinę, ir aš jam sakau, kad bus tas pats kas su pirmu ir antru vektoriumi. Jis sako: man galvoje netelpa, kaip tu gale mane lyginti su savo pirmais exais ir iš anksto galvoti blogai.  O kodėl aš juos lyginu- pati nesuprantu... gal čia pagal šitą teoriją-gal vektorių galias jaučiu- nežinau....
Protas visad sakydavo (sako)- nedaryk, bet kažkodėl tęsdavau (tęsiu)-čia  kaip užburtas ratas. Ir tai ne širdies balsas.
[COLOR=blue]
[COLOR=purple]
Ką Kwasha patartų?

į klausimą kas bendro tarp trijų:visi jie man nepatikdavo iš pradžių, ir visi mane nukovodavo iš kitų vaikinų. smile.gif kazkodel normalus vaikinai- kurie nera vektoriai man, nekovodavo taip dėl manęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4xmama: 30 spalio 2012 - 11:56
Kaip matau vektoriniai santykiai yra Jūsų gyvenimo scenarijus. Tikrai idomu kodėl...Ar tai karma? Visai gali būti.. Yra toks dalykas kaip "Samsaros grandinės" (rusiškai - "kandaly") Tiesiog gyvenimas jus naudoja kaip kokią karminę mokytoją... O į tas Samsaros grandines patenkama sekančiu principu: turit vaikiną, su kuriuo bendraujat.. jis jus myli.. nuoširdžiai.. o jums kely staiga pasimaišo kitas.."vektorius"..atmuša jus nuo mylimojo... Mylimasis paliekamas.. jis įskaudintas... kenčia... ir žinia nelinki jums laimės su tuo kitu... va tokiais atvejais i visatą nusisiunčia kaip ir "prakeiksmas".. "vat kad TAU taip..." ir galiausiai šis prakeiksmas suveikia...čia viena iį versijų pagal Olegą Gadetskij... gali beje būti, jog tokį prakeiksmą savo gyvenimiškoje biografijoje nešiojasi ir tie Jūsų kelyje sutikti "vektoriai".. jog tai JIE yra baudžiami.. o likimas kaip tik Jūsų asmeny suranda jiems "budelį" ir Jūsų charakterio ypatumų pagalba "pamoko" juos gyvenimo...

Klausykite, o Jūs kartais ne lapkričio 4 dieną gimusi???
Tada tokį gyvenimą būtų dar lengviau paaiškinti cool.gif

Ar žiurkei tinka beždžionė...vieni sako jog tai pati idealiausia sąjunga.. kiti priduria- taip.. bet tas idealumas - tik žiurkės sąskaita... jei žiurkė sugebės visame kame nusileisti... o dar kiti sako - ne.. per daug barnių.

Geriausia tokiais atvejais yra kreiptis i astrologus ir pasidaryti Jūsų gimimo horoskopą ir Jūsų su partneriu suderinamumą. Mes visad galvojam, jog astrologija - tai kažkokia bajka...nerimta.. bet nieks kits gyvenime taip gerai nepaaiškins Jūsų prigimties kaip geras astrologas. Jis gali ir santykių tėkmę nusakyti... ir duoti patarimų, į kurią pusę keistis (labai svarbu yra žinoti TIKSLŲ jūsų ir jūsų partnerio gimimo laiką bei vietą) . Beje.. tikri astrologai nekreilpai dėmesio į vektorius... Vektroriai - tai labai grubus ir paviršutiniškas apibūdinimas.. "poluliarščina", bet ne santykių esmė. Visad reikia žiūrėti konkrečiai į abiejų horoskopus. Kiek yra tekę stebėti iš šono, tai į astrologus kreipiasi būtent vektorinės poros (matyt jaučiama kažkokia santykių anomalija) bet atsakymai kaskart būna kitokie... kartais tai būna pirmo laipsnio karminė meilė, kai žmonės viens kitam tiesiog likimo skirti... kitiems yra buvę atsakymų jog taip.. tai melė.. bet ji vis persiverčia į neapykantą...

O ką pasakytų Kvaša? Nežinau... turbūt vis tą patį kaip ir apie degtinę.. jei nekenkia - gerkit į sveikatą... smile.gif
Šiaip jau vektoriniai santykiai vyresniame amžiuje gal ne tokie ir pavojingi... žmonės būna jau susitupėję ir ne taip labai reaguoja emociškai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teta Danute: 30 spalio 2012 - 12:24