Įkraunama...
Įkraunama...

auskaras vyrų dešinėje ausyje

Apklausa: ar tikrai i desine ausi auskara veriasi tik homoseksualai? (113 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
negaliu dar kolkas prabalsuoti... mano nuomone tikrai negejiska. netgi grazu kai koks sidacrinis rutukiukas ausi thumbup.gif zinoma pazystu kam visiskai netinka doh.gif (veresi kietumo delei doh.gif ) o pazystu kuriam nezmoniskai tinka thumbup.gif thumbup.gif wub.gif paziurekit i krepsininkus ypac NBA smile.gif nejau vien gejai???! doh.gif grazuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
Yra vyru, kuriem tinka ir grazu wub.gif bet yra tokiu, kuriems visiskai netinka ir baisiai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Kairej, desinej ar abiejose - koks skirtumas.... Siais laikais tarp auskaru ir seksualines pakraipos jokio rysio nei su ziburiu nerasi smile.gif Kruva vyru, ypac jei prie meno, ir akis dazo, ir nagus lakuoja, ir moteris myli.... Zodz viens kitam nekenkia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sporty: 24 spalio 2006 - 12:31
Gal ir ne gejai, bet man auskarai vyru ausyse kazkaip vis tiek truputi schmoll.gif Visokie pakabukai, apyrankes, ziedeliai irgi doh.gif Vienintelis man grazus vyro papuosalas - vestuvinis ziedas wub.gif
Atsakyti
Man keista tik kai vyrai akis dazosi (netgi ne gejai UK klubuose) (del akiu dazymo - grazu kai dazytos pas Johny Depp'a:wub: wub.gif). O auskarai, nebent ant kokio kaimiecio su trenigais su trim juostelem ir i juos sukistais marskiniais keistai atrodo, o siaip nestebina jokiose vietose. Na, gal nustebau, kai pamaciau pas mergina iverta i kakla is nugaros puses, kazkur virs paskutinio stuburo slankstelio. Kaip ten iveria ir kaip turi buti nepatogu...?
Atsakyti
Man tai vyraisu auskarais kažkaip... schmoll.gif O ypač jei dar koks senas diedas su blizgančiu auskaru, tai matyt vyrui amžiaus krizė...
Atsakyti
jeigu tinka tai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Man asmeniskai labai patinka ,bet va MB nepripazista tokiu , o vienas draugas turi ir labai tiko thumbup.gif o vat kitam netiko doh.gif
Atsakyti
aš manau ,kad ne nes kai kuriems vyrams yra gražu g.gif
Atsakyti
Yra vyru kuriems tikrai tinka tas auskaras wub.gif ir labai graziai atrodo. Nu bet ir yra vyru kuriems tas auskaras, kaip suniui penkta koja doh.gif
Balsavau NE
Atsakyti
Apskritai, vyrai su visokiais auskarais savaime jau itartini. Nachren vyrui auskaras?
Atsakyti
man irgi nelabai grazu kai vyras su auskarais biggrin.gif
Atsakyti