Taip, pipirmėtė, dirvinė mėta tiktų, bruknuolės (nuskausmina ir kraują skystina). Nors ne visai nuo skausmo, aš dar siūlyčiau nardus ir levandas. Jei priežasties nėra, o skauda nuolat, tai
priežastis be abejonės yra. Galbūt įtampa, nuovargis, padidintas jautrumas, todėl atpalaiduojantys, raminantys eteriniai irgi pravers, raminanti nekaršta vonia vakarais su jūros druska ir keliais lašais eterinio, ir reiktų kas antrą dieną pasidaryti kaip gydymo kursą, kad poveikis būtų. Daugiau skysčių reikia pagerti, sąmoningai, kelis kartus per dieną pagurkšnoti vandens, galima su kokio EA lašeliu, kartais vien vanduo padaro stebuklą. Kvapų namų receptas (gaminausi sau nuo galvos skausmo): dirvinių mėtų EA 2 ml., peletrūnų 1 ml., ravintsarų 1 ml., citrinų 0,5 ml., pipirmėčių 0,5 ml. Galima lašinti 1-3 lašus į vandenį ir išgerti, galima patepti smilkinius, kaklą nugaroje, kepenų sritį išoriškai, pauostyti, pagarinti. Netinka kam yra inkstų problemų, jiems mentolis kenksmingas. Kartais man suveikia, o kartais tenka gert vaistus nuo migrenos,neužtenka natūralių priemonių.
Ereba, aš abu silikonus plaukams tik muiluose bandžiau, viename coco, kitame augalinį, ir man abu patiko. Sunku atkasti, koks skirtumas, nes ir daugiau priedų buvau dėjus, o dabar balzamą gaminausi su dar kitokiu silikonu. Kiekvieni plaukai kaip ir oda, skirtingai reaguos. Kad jau taip tiksliai pasakyti kuo skirsis, reiktų daryt vienodas priemones ir tik šitą vieną dalį kaitaliot, tada žiūrėt koks skirtumas. AZ geri aprašymai, pasižiūrėk kurio poveikis tau tinkamesnis, tavo plaukams reikalingesnis. Vargu ar kas labai atidžiai juos abu ant plaukų analizavo
NeringaJn labai daug ir įvairių priemonių yra sau gaminusi plaukams, tik matyt užsiėmus ir retai beužsuka čia, bet gal užmatys klausimą ir galės geriau pakomentuoti