Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Kriaka @ 2012 10 11, 11:36)
Prasau jusu patarimo, ar kas nors is desinrankiu turit indaplove po desine nuo kraiukles? Ar patogu?
As dabar turiu is kaires ir man labai patogu su desine ranka imti ir deti i indaplove. O dabar taip iseina, kad vieta indaplovei lieka tik po desine nuo kriaukles. Ir as nelabai isivaizduoju kaip man gali buti patogu kaire ranka imti tuos indus  doh.gif As uzkietejusi desinranke esu.
Man sako, priprasit, bet man kazkodel atrodo kad ne, bus nepatogu.

Kaip pas jus, pasidalinkit atirtim?

O aš indaplovės vietą rinkau pagal tai, kur laikysiu indus, kad nereiktų per pusę virtuvės nešiot lėkštes ar puodelius. Nors iš esmės gaunasi, kad bus iš kairės nuo kriauklės, ir bute taip daba yra. O ankstesniajame bute buvo iš dešinės nuo kriauklės - man jokio skirtumo - juk atsidarai inndaplovę ir imi kuria tik nori ranka smile.gif
Atsakyti
pas mano mamą dešinėje nuo kriauklės indaplovė.. nesiskundė dėl to schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2012 10 11, 10:36)

Prasau jusu patarimo, ar kas nors is desinrankiu turit indaplove po desine nuo kraiukles? Ar patogu?
As dabar turiu is kaires ir man labai patogu su desine ranka imti ir deti i indaplove. O dabar taip iseina, kad vieta indaplovei lieka tik po desine nuo kriaukles. Ir as nelabai isivaizduoju kaip man gali buti patogu kaire ranka imti tuos indus  doh.gif As uzkietejusi desinranke esu.
Man sako, priprasit, bet man kazkodel atrodo kad ne, bus nepatogu.

Kaip pas jus, pasidalinkit atirtim?

Pas mane po desine, bet as kairiaranke. Bet kaip darem tai visai apie tai negalvojau, tiesiog taip gavosi. Na bet nestovesit gi visa diena prie tos indaploves, kitus seimos narius idarbinsite mirksiukas.gif
Atsakyti
As kairiaranke, indaplove po kaire nuo kriaukles.
Pastebejimas: puodelius laikyti, begalo patogu stalciuje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(neinzy @ 2012 10 11, 10:31)
ir dar klausimas jau gyvenancioms - kiek elektros isnaudojat ne sildymo sezonu?

Mes elektros išnaudojam per vasarą už 80-90 lt, vanduo ne elektra šildomas ir pas mane dujinė, ne indukcine kaitlentė 4u.gif man tai normaliai atrodo g.gif
Atsakyti
Neinzy - Pas mane AEG su poliroze ir sensoriniu ekranu, parašyk savo el.p. į a.z. Nufotkinsiu knygelę ir persiusiu 4u.gif
O dėl kaitlentes tai ėmiau indukcine AEG be remelio, bute turejau dujinę be remelio, bet kai ir isbega ne toli tenubega lotuliukas.gif , ir kažkaip retai nubegdavo kada nuo kaitlentes... o remelio nemiau nes man schmoll.gif negražu ir tie nesvarumai kaupiasi...
Braske - už plyteles pagalbinese patalpose mokejom 25, o vonioje 30.
O glaistymas ir dažymas 26 nes nelygiai buvo nutinkuota. Žinau kad jei lygios sienos ir po 20 galima sutart.
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2012 10 11, 12:42)
o remelio nemiau nes man  schmoll.gif  negražu ir tie nesvarumai kaupiasi...

Tai kad ten nera kur jiems kauptis g.gif
Atsakyti

manau,cia pripratimo reiklas 4u.gif kazkada pas mama indus isplovus reikdavo deti po desine puse, kai isikrausciau pas save i buta gavosi i kaire- is pradziu atrode tragedija- dabar taip pripratau ir atrodi antraip nebemokeciau biggrin.gif biggrin.gif zodziu, pripratimas baisiau uz prigimima 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2012 10 11, 12:42)
Neinzy - Pas mane AEG su poliroze ir sensoriniu ekranu, parašyk savo el.p. į a.z. Nufotkinsiu knygelę ir persiusiu  4u.gif

aciu oro_buckis.gif tai man ta puslapi nufotkink ir imesk ax.gif ir dar gali modeli parasyti- atsisiusciau instrukcija, gal tokia pati smile.gif
Atsakyti

pas mane taip yra, o kas čia nepatogaus g.gif juk atsidarai indaplovę ir krauni tuos indus nesvarbu kuria ranka, man jokių problemų smile.gif

QUOTE(Ritaram @ 2012 10 11, 12:24)
Mes elektros išnaudojam per vasarą už 80-90 lt, vanduo ne elektra šildomas ir pas mane dujinė , ne indukcine kaitlentė  4u.gif man tai normaliai atrodo  g.gif

pas mus lygiai taip pat viskas, elektros išnaudojam 80-100 Lt 4u.gif
Atsakyti
Rutulyte, sveikinimai, naujus namucius papildys leliuko klegesys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 11, 12:55)
Rutulyte, sveikinimai, naujus namucius papildys leliuko klegesys wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 10 11, 12:24)
Mes elektros išnaudojam per vasarą už 80-90 lt, vanduo ne elektra šildomas ir pas mane dujinė, ne indukcine kaitlentė  4u.gif man tai normaliai atrodo  g.gif

QUOTE(rutulyte @ 2012 10 11, 12:53)
pas mane taip yra, o kas čia nepatogaus  g.gif juk atsidarai indaplovę ir krauni tuos indus nesvarbu kuria ranka, man jokių problemų  smile.gif
pas mus lygiai taip pat viskas, elektros išnaudojam 80-100 Lt  4u.gif

Aciu merginos 4u.gif pas mus buna 110-130.. vanduo irgi ne elektra, bet is elektros ryjiku yra kaitlente ir skalbiniu dziovykle g.gif tai gal ir normaliai- bo kazkaip mane cia drauge sumarudijo- sako daug g.gif

RK, kur paskutini karta uzsisakinejai amway- kokios kainos buvo, ir gal gali kontaktus i az ACIU 4u.gif
Atsakyti