Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

QUOTE(Arizona @ 2012 10 08, 14:02)
Gal kuri turite sita sijona? kaip kokybe ir kokio dydzio reiktu su 97 cm per klubus, kad graziai kristu? gal S?
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jEK2CKC

Gal zinote ka nors apie si sijona???
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 10 08, 14:48)
Nieko ypatingo, as kazkaip nusivylus jcrew trikotazinem bliuzelem  ax.gif
Papildyta:

Del dydzio pakomentuoti negaliu, bet 26inc. x2.54=66.04 yra vidines siules ilgis  4u.gif

vidine siule jauciu nuo klyno i apacia.. 66 mazai,kaip kapriai bus ne kaip kelnes verysad.gif
aciukas
Atsakyti
Gal zinot kaip skiriasi siu pensil sijonu ilgis? Isivaizduoju, kad factory versija trumpesne g.gif
Lyn, atrodo, turi factory versija ax.gif

Factory pencil skirt in double-serge wool
No. 2 pencil skirt in double-serge

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 08 spalio 2012 - 13:56
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 10 08, 14:53)
vidine siule  jauciu nuo klyno i apacia.. 66 mazai,kaip kapriai bus ne kaip kelnes  verysad.gif
aciukas

Su mano ugiu butu kelnes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 10 08, 14:55)
Lyn, atrodo, turi factory versija ax.gif

Factory pencil skirt in double-serge wool
No. 2 pencil skirt in double-serge

4u.gif

turiu turiu faactory. tikrai trumpesnis jei jcrew, bet reikia paziureti gal factory atitinka jcrew petite ilgi. ilgiai surasyti prie sijonu. Siaip as net factory nesiau trumpinti, nes megstu, kad matytusi keliai ... ax.gif kadangi man factory didokas sijonas, laikesi ant klubu, tai su su 169 ugiu jis buvo man lygiai iki puses keliu
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 10 08, 07:36)

Man visos trikotazines skalbiant skalbykleje nueina skylutem. Daugiau trikotaziniu neperku.

blink.gif Gal jūsų skalbyklė arba skalbimo priemonė "šiurkšti"? Arba gal kartu skalbėte kažką su aštriomis detalėmis, pvz, neužtrauktu užtrauktuku? Neįsivaizduoju, kaip taip gali būti, nė viena mano Jcrew maikutė nėra nuėjusi skylėmis, o maikučių turiu nemažai.

QUOTE(Ingakalnis @ 2012 10 08, 12:07)
nu imu 8  4u.gif  kudesiu jei ka  lotuliukas.gif

8 jums bus pats tas, turiu 8 su 103/69 cm, tai per liemenį nemažai vietos lieka, bet per uodegą kaip tik.

QUOTE(lauryna50 @ 2012 10 08, 12:52)
Mergaites, padekit!!!! Nerandu forume tokios info - klubai 103, liemuo 73.
Koki dydi sijonuku ir kelniu ziureti? 8 ar 10?  g.gif  g.gif  g.gif
Per kokia mergaite galeciau nusipirkti, kad speti papildoma -25% pasinaudoti
ACIU!

8 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 10 08, 15:02)
turiu turiu  faactory. tikrai trumpesnis  jei  jcrew,  bet reikia  paziureti  gal  factory  atitinka  jcrew  petite  ilgi. ilgiai  surasyti prie  sijonu. Siaip  as  net  factory nesiau  trumpinti, nes  megstu, kad  matytusi  keliai ... ax.gif  kadangi  man  factory didokas  sijonas,  laikesi ant  klubu,  tai su  su  169  ugiu  jis  buvo  man  lygiai iki  puses  keliu

Aciu, Lyn 4u.gif Musu ugis toks pat, tai tokio ilgio ir noreciau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
O emei is factory savo iprasta sijonu dydi ir buvo didokas g.gif Ar tiesiog nepataikei su dydziu?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 10 08, 15:23)
Aciu, Lyn 4u.gif Musu ugis toks pat, tai tokio ilgio ir noreciau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
O emei is factory savo iprasta sijonu dydi ir buvo didokas g.gif Ar tiesiog nepataikei su dydziu?
4u.gif

as su savo ismatavimais 72-97 vis metydavausi pencil sijonuose imti ar 4 ar 6 dydi. kartais imtu 4, kartais 6. bet vis gi manau, kad su tokia klubu apimtimi yra geriausia 6 dydis - tiesa liemuo visida buna platus, o ties klubais neaptempta, o laisva. Pagalvojau, kad ziema ir siltesnes pedkelnes norisi uzsideti, ta emiau 6. Manau, kad butu buves geras ir 4, taciau butu liemuo auksciau ir ties klubais butu aptemptas
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2012 10 08, 13:42)
Sveikos, sakykite kas turite sia bliuskute, ar rankovems nera trumpos?  g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/67757.jsp

3/4 rankoves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_urte @ 2012 10 08, 15:56)
3/4 rankoves  4u.gif

pas mane navy spalva, rankoves ilgesnes nei 3/4.
Atsakyti
Merginos o kaip TIPPI CARDIGAN ilgis? gal turite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 10 08, 16:26)
pas mane navy spalva, rankoves ilgesnes nei 3/4.

Nu gal siek tiek jos ir ilgesnes nei 3/4, bet ne "pilnai" ilgos rankoves biggrin.gif
Atsakyti