Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

O kaip tippi in cashmere, su 91cm krutine ir placiais peciais reiktu S ar XS dydzio? unsure.gif
Atsakyti
NA ir as susiigundziau-nusiunciau uzsakyma silkinukei... bet su dydziu tai pasimeciau-6 ar 8 imti su savo 96 cm doh.gif Jei didinta-tai 6 pakanka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2012 10 10, 14:39)
Bet man Blythe su 90 cm krutine 2 dydis puikiai tiko smile.gif

o kaip rankovyciu ilgis, kazin ar tiktu aukstaugems ? g.gif
Atsakyti
kate man katik parase bigsmile.gif
Papildyta:
mergaites parasykit prasau kaip su Blythe marskinuku rankovytem, ar tiks 2 dydis 178 cm ugiui kazin g.gif
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2012 10 10, 15:00)
kate man katik parase  bigsmile.gif
Papildyta:
mergaites parasykit prasau kaip su  Blythe marskinuku rankovytem, ar tiks 2 dydis 178 cm ugiui kazin  g.gif

Mane irgi tas pats klausimas domina. Turiu dvejas blythe Tall 2 dydzio, tinka idealiai. Galvoju ar paprasto 2 dydzio nebus per trumpa... is plocio kaip suprantu jos vienodos, bet skiriasi tik ilgiai?
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 10 10, 16:02)
Mane irgi tas pats klausimas domina. Turiu dvejas blythe Tall 2 dydzio, tinka idealiai. Galvoju ar paprasto 2 dydzio nebus per trumpa... is plocio kaip suprantu jos vienodos, bet skiriasi tik ilgiai?

tai pati atsaket i klausima - turit tall ir idealiai - tai jei imsit ne tall, tai aisku, kad nebus idealiai
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 10 10, 13:26)
Man tai lyg normaliai leido šią spalvą įsidėt. Pagavo kaip tik man šnd Fabiana ją bigsmile.gif

Kokį dydį pavyko pačiupti kokia kaina? 4u.gif

Mergaitės, patarkit gi dėl dydžio Tippi cardigan, turit ne viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 10 10, 16:26)
O man ji visai tokia universali pasirode smile.gif Ziuriu, jau ispirko bigsmile.gif

Man irgi atrodo, kad ji tokia labai universali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 10 10, 16:02)

Turiu 2 dydi ir Tall ir Regular, ugis 172 cm, tai Tall man gerokai per ilga, nesioju tik susikisus, esu laaabai ilgaranke, bet tas Regular rankoves man geros, Tall tokios laisvai pakritusios 4u.gif

Ech, pasiemiau as ir ta taskuote Blythe, kur cia zmogus atsilaikysi , kai tokios kainos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 10 spalio 2012 - 16:23
Merginos, pakomentuokit prasau, ar j.crew merino megztukai atitinka dydi ar didinti, jei per krutine 92, pakaks S dydzio?
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2012 10 10, 17:09)
Merginos, pakomentuokit prasau, ar j.crew merino megztukai atitinka dydi ar didinti, jei per krutine 92, pakaks S dydzio?

Jeigu snekate apie Tippi in merino wool tai S dydis su tokiom apimtimis bus geras. Jeigu jusu rankos plonos ir peciai siauri tai net XS dydis tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2012 10 10, 18:15)
Jeigu snekate apie Tippi in merino wool tai S dydis su tokiom apimtimis bus geras. Jeigu jusu rankos plonos ir peciai siauri tai net XS dydis tiktu.

http://www.jcrew.com...p;bmUID=jF6ftmW
api si galvoju g.gif
Atsakyti