Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew - aptariame ir patariame

QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2012 10 17, 12:53)
na va, atsiėmiau vakar šią bliuskutę  ax.gif

per krūtinę 89 cm., XS dydis kaip tik, netempia per krūtinę, gražiai prigludę..  smile.gif 
tik sunervino, tos siūlės kur prie kaklo prieky, nevienodos  doh.gif  viena trumpesnė, kita ilgesnė  doh.gif  kur žiūri kokybės kontrolė  g.gif

Bet jos ir turi but nevienodos mirksiukas.gif
Padidink jcrew nuotrauka, pamatysi.
Atsakyti
Merginos, ar Merino V-neck kardiganai didinti kažkiek, ar atitinka dydį? Gal kas turit M ar L ir galit išmatuot? Labai būčiau dėkinga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=šviesi lapė,2012 10 17, 13:13]
Merginos, ar Merino V-neck kardiganai didinti kažkiek, ar atitinka dydį? Gal kas turit M ar L ir galit išmatuot? Labai būčiau dėkinga 4u.gif

tikrai nedidinti
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 10 17, 11:57)
Bet jos ir turi but nevienodos  mirksiukas.gif
Padidink jcrew nuotrauka, pamatysi.

pastebėjau, bet ar tikrai taip turi būti? g.gif man tai čia kaip klaida siuvimo....
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2012 10 17, 13:41)
pastebėjau, bet ar tikrai taip turi būti?  g.gif  man tai čia kaip klaida siuvimo....

as manau, kad taip turi but.
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2012 10 17, 14:14)

as irgi manyciau kad taip turi buti mirksiukas.gif

o as truputi nusivylusi savo bliuskute optic dot, po pirmo skalbimo truputi bando suktis sonines siules, visada galvodavau kad pats zemiausias kokybes lygis kai prasisuka siules, pasirodo ir crew ne isimtis verysad.gif , nors skalbiau ant paties svelniausio rezimo, kartu su merino megstukais 30lapisniu ir be grezimo doh.gif
Atsakyti
Raudonplauke12, siūlės taip turi būti,čia toks modelis, yra iš senos kolekcijos lininis megztukas šonuose su kreivom siūlėm smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Nonna @ 2012 10 17, 13:14)

QUOTE(MaGre @ 2012 10 17, 13:37)
as irgi manyciau kad taip turi buti  mirksiukas.gif

o as truputi nusivylusi savo bliuskute optic dot, po pirmo skalbimo truputi bando suktis sonines siules, visada galvodavau kad  pats zemiausias kokybes lygis kai prasisuka siules, pasirodo ir crew ne isimtis  verysad.gif , nors skalbiau ant paties svelniausio rezimo, kartu su merino megstukais 30lapisniu ir be grezimo  doh.gif

QUOTE(wife @ 2012 10 17, 13:40)
Raudonplauke12, siūlės taip turi būti,čia toks modelis, yra iš senos kolekcijos lininis megztukas šonuose su kreivom siūlėm  smile.gif

na teks tokią nešiot, bat vat man kažkodėl minusas čia, užsakant nepastebėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2012 10 17, 14:40)
Raudonplauke12, siūlės taip turi būti,čia toks modelis, yra iš senos kolekcijos lininis megztukas šonuose su kreivom siūlėm  smile.gif

gal galit imesti kaip atrodo ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2012 10 17, 12:53)
http://www.jcrew.com...~~~~~/21838.jsp

per krūtinę 89 cm., XS dydis kaip tik, netempia per krūtinę, gražiai prigludę..  smile.gif 
tik sunervino, tos siūlės kur prie kaklo prieky, nevienodos  doh.gif  viena trumpesnė, kita ilgesnė  doh.gif  kur žiūri kokybės kontrolė  g.gif

Aš irgi tokios dar laukiu wub.gif o kaip jos medžiagytė, kaip trikotažas, ar kaip megztukas plonas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2012 10 17, 11:53)
http://www.jcrew.com...~~~~~/21838.jsp

Taip, man su 90 cm irgi XS gera, tik man rankoves siaurokos, nors mano rankos tai nestoros g.gif bet manau kelis kartus uzsidejus prasitemps. Visumoj patiko. As i tas siules net demesio neatkreipiau, man jos neuzkliuvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Karickike @ 2012 10 17, 14:09)
o kaip jos medžiagytė, kaip trikotažas, ar kaip megztukas plonas  g.gif  ?

Ne megztukas, kaip maikute.
Atsakyti
Gavau laiska is kazkokios Makenzes, kur tada registravomes j.crew smile.gif nepamenu, ten reikejo pildyt tel nr? Nes jie pasirodo nores pasikalbeti biggrin.gif idomu, ka jie pamane kai pamate tiek prisiregistravusiu lietuviu cool.gif
Atsakyti