Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliečiai stato namus **

Sveiki visi 4u.gif
QUOTE(airise @ 2012 10 26, 17:38)
pasiguldys medieną ant pleveles kokios ant žemes ir gali tepliot. Bet ar jei sutinka taip knistis,nes kiti nenori,reikia patiems .
Papildyta:

Tai žiemai galit užkalti su remais aptemptais plevele,kol langai kada bus.

Vyras sake pas save darbe sausoje vietoje laikys mediena ir ten gales meistrai teplioti thumbup.gif

del langu uzkalimo kazi ar geras variantas nes norime per ziema vidaus darbus daryti wink.gif Na matysim kaip cia bus ax.gif

Beja ka manote apie tamsiu spalvu namus? Va dabar kaip ir prieme sprendima esam kad musu namas bus tamsus. Mama mano baigia isproteti nuo tokio musu sprendimo doh.gif lotuliukas.gif Sako keiksimes visa gyvenima. na aisku priminsiu kad namas ale modernios apdailos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2012 10 28, 04:05)
tas giminaitis pas mane labai simpatiskas lotuliukas.gif

Kreizzy, thumbup.gif pas tave ir pats halovynas simpatiskas visi su graziom sypsenelem...visai nebaisu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2012 10 28, 06:04)
Sveiki visi  4u.gif

Vyras sake pas save darbe sausoje vietoje laikys mediena ir ten gales meistrai teplioti  thumbup.gif 

del langu uzkalimo kazi ar geras variantas nes norime per ziema vidaus darbus daryti wink.gif Na matysim kaip cia bus  ax.gif

Beja ka manote apie tamsiu spalvu namus? Va dabar kaip ir prieme sprendima esam kad musu namas bus tamsus. Mama mano baigia isproteti nuo tokio musu sprendimo  doh.gif  lotuliukas.gif  Sako keiksimes visa gyvenima. na aisku priminsiu kad namas ale modernios apdailos  blush2.gif

Tamsiu,ryskiu namu spalvos ir man labai patinka, kokia spalva zadat dazyti ar gal kokia issirinkot. idomu butu pamatyti ir koks tas namas bus.
Atsakyti
[quote=masajugi,2012 10 28, 17:52]
Kreizzy, thumbup.gif pas tave ir pats halovynas simpatiskas visi su graziom sypsenelem...visai nebaisu biggrin.gif

masajugi uztat dalyviai- sveciai bus baisus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2012 10 28, 16:04)
Sveiki visi  4u.gif

Vyras sake pas save darbe sausoje vietoje laikys mediena ir ten gales meistrai teplioti  thumbup.gif 

del langu uzkalimo kazi ar geras variantas nes norime per ziema vidaus darbus daryti wink.gif Na matysim kaip cia bus  ax.gif

Beja ka manote apie tamsiu spalvu namus? Va dabar kaip ir prieme sprendima esam kad musu namas bus tamsus. Mama mano baigia isproteti nuo tokio musu sprendimo  doh.gif  lotuliukas.gif  Sako keiksimes visa gyvenima. na aisku priminsiu kad namas ale modernios apdailos  blush2.gif

Ziurint kokiu tamsumo tas namas.. Jei juodas tai fool.gif ,bet galima ir su tamsiom spalvom suzaisti graziai. Nors pas mane didzioji namo dalis sviesi....,bet spalvos nebus-tradiciskos. Na,ne visiskai.
Atsakyti
Jo...Spalva namui isrinkt labai sunku. Man ir reikia apsisprest iki pavasario del spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 10 26, 13:56)
kad apie lapkricio 1 dazniausiai ziema duoda apie save zinot, bet paskui vel dingsta ir ilgokai dr tenka sniego palaukt  4u.gif . Ir tas minusas pirmas, tai dar ne taip ir gasdina  smile.gif .

puiku, mums dar reikia šilumos lauko sienai dekoruoti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2012 10 28, 16:04)
Beja ka manote apie tamsiu spalvu namus?

Jeigu nesate linkę į depresiją galite rizikuoti.
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2012 10 28, 10:08)
Labas rytas 
vakar visa vakara puoseme namus helovynui lotuliukas.gif idejau nuotraukas i albuma biggrin.gif dziaugiuos kaip mazas vaikas blush2.gif

puiku thumbup.gif Voratinkliai man irgi labiausiai patiko thumbup.gif Moliūgas su iškritusiais dantimis nerealus thumbup.gif Įsivaizduoju kaip Kalėdoms papuoši namus, jeigu Halowynui tiek laiko skyrei.
Atsakyti
O kaip tokius voratinklius padaryt? Patiko man irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 10 29, 09:41)

aulina aciu 4u.gif

tu voratinkliu yra pirkti balionu sali,jie plesomi rankomis kokio nori dydzio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 10 29, 09:41)

Dydeli vora namuose reikia isitaisyti smile.gif
Atsakyti
Vava, kad beveik juoda namo eksterjera issirinkom smile.gif Na aisku bus sviesesniu detaliu papildomai smile.gif O siaip va tokia atrodo spalva renkames...
user posted image

Cia siaip foto is interneto platybiu ax.gif

Atsakyti
kreizy namuciai atrodo labai graziai thumbup.gif svente bus super

Jema ,man patinka tamsios spalvos ,tik va nemegstu pilku atspalviu ,o cia kaip tik parodei pilkai melyna ...pas mus aplinkoje ir taip daug pilko niurumo ,kad net nezinau
bet jei jums grazu ,tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2012 10 29, 11:50)

buvo SM tema apie juoda isore namo.. tai ten tikrai labai graziu vaidu buvo ax.gif paieskokit gal rasit smile.gif

mes irgi metomes... ty as nes diedas nesikisa i tai... trecdalis namo bus lentelem medinem kaltas, tai reik nusprest kokia spalva aliejuot jas... man norisi raudonos (na zemiskos raudonos o ne tos rekiancios) bet baisu issisokt... visos kitos detales rudu atspalviu... bet dar terasa prie namo, tai kaip ja daryt.. zodziu kaip neprikleckint... o apsisprest reiktu jau, nes pries ziema norim sukalt lenteles....

mes savaitgali langus sudejom bigsmile.gif wub.gif dar kart isimylejau savo namuka.... tik duru dar nedejom tai iskrido kelios zyles ir neranda kaip isskrist.. dauzos i langus doh.gif
Atsakyti