Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2012 10 30, 18:47)
As tai buciau nekirtes liepu.  g.gif

Jo,reikėjo palikt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 10 30, 19:13)
Dar pasiguosiu- nebeturim miškelio prie namų,naujas kaimynas iškirto viską statybom,dar ir mano liepas liepė irgi nukirst,nes prie ribos visai arti buvo,tipo kad nebūtų lapų cray.gif Dabar taip tuščia  verysad.gif Jokio medelio neber kur pasislėpt nuo saulės.

nenorėčiau tokio kaimyno turėti.
Atsakyti
QUOTE(*drauge* @ 2012 10 30, 13:02)
Šiek tiek į priekį  smile.gif Jau namukas stovi pastatytas. Kitą sav. langus sudės, pradėjom dizainerės ieškoti  ax.gif

Kaip smagu, kad spesit iki rimtesniu salciu thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2012 10 31, 09:18)
nenorėčiau tokio kaimyno turėti.

Na tikrai verysad.gif . Kiek suprantu, dar net negyvena, o jau nurodineja blink.gif .
Papildyta:
Mes tai su santechnikais paskutinius galus suvedinejam... Na, bet jau sildymo sist. veikia taip, kaip MB ir norejo, nors teko ir paciam rankas prikist salia santechniku doh.gif .
Atsakyti
Kažkurioj temoj patarinėja kaimynų egles marinti, kad tik į forumiečio sklypą nelįstų, o čia smerkia žmogų kad nepageidauja svetimų medžių... Patys juk nenorėtumėt, kad kaimynai jūsų sklype miškelius augintų. Pvz dabar kaimyniniame sklype matau, kaip subujojusios trys pušys viena gal 4m aukščio ir panašiai į šonus nuaugusi, kitos truputį mažesnės, bet matosi, kad vienam kaimynui atliko pušelių apželdinant savo sklypą tai susmaigstė pas kaimynus, o tos ten tarpsta iki sulauks tikrojo šeimininko. jei jam netrukdys, tai valio, bet jei trukdys jo planam tai visai pateisinu jų nukirtimą. Ant ribos ir pas mus buvo susmaigstytos 5 pušys po sklypo stumdymo išliko tik viena, bet ir ta tiesiai ant rubežiaus, tai gal man su tvora aplink ją apeiti? Žodžiu, žmonės, būkit toleranktiški ir supratingi ne tik savo naudai.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 10 31, 09:04)

Mes tai su santechnikais paskutinius galus suvedinejam... Na, bet jau sildymo sist. veikia taip, kaip MB ir norejo, nors teko ir paciam rankas prikist salia santechniku  doh.gif .

o kaip norėjo,ką taisėt?
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 31, 09:32)
Žodžiu, žmonės, būkit toleranktiški ir supratingi ne tik savo naudai.

Taip,viskas suprantama,bet gaila tos žalumos,ir dar lakštingalos pavasarį čiulbėdavo tuose medžiuose. Viskas turi keistis ,nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 31, 10:32)
Žodžiu, žmonės, būkit toleranktiški ir supratingi ne tik savo naudai.

Bet kad cia visiskai ne ta situacija - liepas del lapu ir ne savo sklype liepe nukirst, o ne del trukdymo... Negi ruosiantis statyboms ir pradedant statybas trukdo kaimynu lapai? man tai tikrai netrukdo. Ir statybu medziagos visokios kaimyno irgi netrukde, kol nieko toj sklypo vietoj nesiruosem daryt 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2012 10 31, 10:38)
o kaip norėjo,ką taisėt?

na cia vis del tos akumuliacines - pirma karta dare santechnikai ir neprisipazino doh.gif . Vamzdzius ne tam auksty pajunge... Paskui pertvarke, bet vistiek dar ne taip buvo, nes grindinis sildymas tam tikru momentu pradedavo is bet kur karsta vandeni traukt - ne tik is akumuliac, bet ir is boilerio... cia ner labai blogai, gyvena zmones su tokiais trukumais, bet noris akumuliacine pilnai isnaudot, jei jau ja dejom smile.gif . na, zodziu, vamzdi dar viena reikiamam auksty privirino ir voztuva dadejo - dabar kaip ir gerai thumbup.gif .
o santechnikams nuo paskutinio apsilankymo truputi skolos turim, tai ir neatidavem, kol neisitikinom, kad tikrai per joki sujungima nebelasa doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 31 spalio 2012 - 10:32
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 31, 10:32)
Patys juk nenorėtumėt, kad kaimynai jūsų sklype miškelius augintų.

pas airisę nauji sklypai, kitokia situacija, ji nesodino liepų.
Papildyta:
Kai kaimynas dar negyvena, bet jau kišasi į kaimynų reikalus, tai kas bus toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 31 spalio 2012 - 11:04
skaitau apie medzius ir iskart pagalvoju apie savo azuola doh.gif
prie ivaziavimo auga didziulis azuolas ....tai lapu turime tiek kad doh.gif ir visus aplink dar 3 kaimynus jais apdovanojame kas rudeni
nupjauti aisku niekas neleis ,nors trugdo ivaziuoti i kiema didelems masinoms ,ir kiekviena audra baisu kad ant namo neuzgriutu doh.gif
tai galvoju ,koks beprotis tokius medzius sodino pries n metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2012 10 31, 12:17)
skaitau apie medzius ir iskart pagalvoju apie  savo azuola  doh.gif
prie ivaziavimo auga didziulis azuolas  ....tai  lapu turime  tiek kad  doh.gif ir visus aplink dar 3 kaimynus jais apdovanojame kas rudeni
nupjauti aisku niekas neleis ,nors trugdo  ivaziuoti  i kiema  didelems masinoms ,ir kiekviena  audra baisu kad ant namo neuzgriutu  doh.gif
tai galvoju ,koks beprotis tokius medzius sodino pries n metu  ax.gif

Lapai yra neatsiejama rudenio dalis. As mieliau rinkciausi gyventi prie miskelio,negu laukymeje,kur neivieno medelio.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2012 10 31, 12:17)
skaitau apie medzius ir iskart pagalvoju apie  savo azuola  doh.gif
prie ivaziavimo auga didziulis azuolas  ....tai  lapu turime  tiek kad  doh.gif ir visus aplink dar 3 kaimynus jais apdovanojame kas rudeni
nupjauti aisku niekas neleis ,nors trugdo  ivaziuoti  i kiema  didelems masinoms ,ir kiekviena  audra baisu kad ant namo neuzgriutu  doh.gif
tai galvoju ,koks beprotis tokius medzius sodino pries n metu  ax.gif

Osera, kad man tokį medį, aš sugrėbiu savo ir atskridusius lapus, džiaugiuosi kiekvienu iš jų, noriu, kad mano komposto dėžė būtų kuo pilnesnė. Ypač po šio rudens, kai išvežiau ant savo daržo net 10 karučių nuostabaus komposto pavirtusio į derlingą žemę. Manau, kad lapai nėra nei blogai nei gerai, viskas priklauso nuo požiūrio, man jie gerai. Negrėbiu kas dieną, man gražu lapai, sugrėbiu tik 2-3 kartus rudenio gale. Argi tai ne malonumas, ne puikus sportas?
Papildyta:
O ąžuolas tai nepakartojama, spėju jų lapai labai derlingi wub.gif
Atsakyti
Man medziai irgi patinka, bet va per didziuosius salcius vienas berzas is kaimyninio nepriziurimo sklypo taip palinko, kad vos ne langus mums braize virsune - nors siaip jis tikrai ne arti musu sklypo ribos auga g.gif .
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 10 31, 14:54)
Osera, kad man tokį medį, aš sugrėbiu savo ir atskridusius lapus, džiaugiuosi kiekvienu iš jų, noriu, kad mano komposto dėžė būtų kuo pilnesnė. Ypač po šio rudens, kai išvežiau ant savo daržo net 10 karučių nuostabaus komposto pavirtusio į derlingą žemę. Manau, kad lapai nėra nei blogai nei gerai, viskas priklauso nuo požiūrio, man jie gerai. Negrėbiu kas dieną, man gražu lapai, sugrėbiu tik 2-3 kartus rudenio gale. Argi tai ne malonumas, ne puikus sportas?
Papildyta:
O ąžuolas tai nepakartojama, spėju jų lapai labai derlingi  wub.gif

o isivaizduoji kiek lapu nuo to milzinisko azuolo yra g.gif as neisivaizdavau ,kol neteko pirma rudeni juos grebliuoti doh.gif
grebliuojame kasdien ,ir komposto deze jau su kaupu ,ir i zalias atliekas pilama ,ir maisus salia dar dedame doh.gif ir dar puse net nenukritusiu lapu

na bet cia as nieko nesuprantu apie medelius...nesu gamtos zmogus ax.gif
Atsakyti