Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliečiai stato namus **

Gal kas turit likučių cinkuotos skardos ortakių. Reikia burzuikai kaminiuka sukonstruot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2012 11 06, 20:33)
Tuoj atsiusiu numeri mirksiukas.gif bet parasyk prierasa biggrin.gif ,dirba pedantiskai,puikiai,bet yra pasikeles nes pas ji reikia uzsiskyti pries puse metu doh.gif del to yra arogantiskas ax.gif smile.gif

Prasyciau kontaktus ir man mesteleti, jei ten tikrai pries pusmeti reikia uzsakyti blink.gif To smelio ilgiau kaip iki pavasario tikrai neistversiu! doh.gif Jeigu ka, tai mes jau gyvename savo molynuose blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2012 11 06, 20:46)
kur siauliuose virtuve uzsisakyt  g.gif ne firmoj pageidautina  cool.gif  nes daug ten jos gaunas... bijau net pagalvot kiek uzsiprasys  cool.gif

As dariausi is musu rekomendaciju sarasiuko "kokybiskuose balduose". Bendravimas malonus, i terminus tilpo, kokybe irgi kolkas esu patenkinta. Kas del kainos, tai manau visur panasia laiko nuo 1000lt beginis metras.
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2012 11 06, 12:22)
meisras Rimas ,labai kruopstus,laiko patikrintas,bet brangininkas smile.gif

Ar privatininkas,su brigadėle? nebeprisimenu,kas samdė "Patrauka"<kaip ten sekėsi,ar tvarkingai dirbo,gerai padarė?Jau žiūriu į ateitį,nors nežinau kada čia bus tie darbai.
Atsakyti
Mistika su ikurtuvem sveikinimai didziausi:super thumbup.gif thumbup.gif

Del to meistro ides aulina prie rekomenduojamu mirksiukas.gif jis privatininkas dirba vienas su pagalbiniu,jau daug metu, pirmiems musu draugams sudejo pries 7 metus ir viskas grazu smile.gif darbo turi daug del to biski susireiksmines biggrin.gif kiti draugai apziureje musu trinkeles susitare su juo taip pat ,bet gavo tik liepos menesi,iki tiek jau uzimtas doh.gif Bet turiu kito trinkelisto nr.irgi neblogai dirba ,dejo kaimynams ir kaina mazesne ir eiliu dideliu nera mirksiukas.gif vakare parasysiu nr. jei kam reikes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 07 lapkričio 2012 - 08:29
QUOTE(Vyriukas @ 2012 11 06, 23:06)
Gal kas turit likučių cinkuotos skardos ortakių. Reikia burzuikai kaminiuka sukonstruot smile.gif

O kodel save nuodyti nori? Esme tame kad tas cinkuotas vanzdis kaisdamas skleis kenksmingas medziagas... Bent jau paleii pat kamino pradzia cinkas tai tikrai nudegs..
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2012 11 07, 08:21)
Bet turiu kito trinkelisto nr.irgi neblogai dirba ,dejo kaimynams ir kaina mazesne ir eiliu dideliu nera  mirksiukas.gif vakare parasysiu nr. jei kam reikes smile.gif

Man reikės ax.gif
Mistika- smagu tau thumbup.gif
Kas turit gipso kalėjų (ant lubų) kontaktų,glaistytojų.Kokios kainos dabar ? O gal žiemai jau pigiau nuleidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 11 07, 09:59)
Man reikės ax.gif
Mistika- smagu tau thumbup.gif
Kas turit gipso kalėjų (ant lubų) kontaktų,glaistytojų.Kokios kainos dabar ? O gal žiemai jau pigiau nuleidžia g.gif

mums dare Linas ,zojux rekomenduotas mirksiukas.gif nr. yra sarase,su jeis viskas gerai smile.gif del pigiau tai nemanau,jie specialiai pasiskirsto darbus taip kad per vasara daro fasadus,o rudeniop lenda i vidu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2012 11 07, 08:32)
O kodel save nuodyti nori? Esme tame kad tas cinkuotas vanzdis kaisdamas skleis kenksmingas medziagas...  Bent jau paleii pat kamino pradzia cinkas tai tikrai nudegs..

Tai man tik keliems kartams, negi daba pirksiu brangiausiaus dumtakius...
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 11 07, 10:07)
Tai man tik keliems kartams, negi daba pirksiu brangiausiaus dumtakius...

Nuvaziuok i metalo lauzo supirktuve,ten galima geru dalyku rasti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mistika su ikurtuvemis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uždariau dėžę - langai durys, vartai smile.gif
http://dreamhousas.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 11 07, 11:03)
Uždariau dėžę - langai durys, vartai smile.gif
http://dreamhousas.blogspot.com/

is kur langus pirkai,kokia varza?