Įkraunama...
Įkraunama...

**Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(Vyriukas @ 2012 10 03, 16:15)
Gal pas ką nors šiuo metu name montuoja nulinę kanalizciją, vandentiekį? Labai rūpi pasižiūrėt kaip daryt? Arba gal žinot internete ką nors paskaityt ta tema (tipo step by step)
Ačiū smile.gif

Pas mane daro siandien. Ryt jau ateis del betonavimo. Kanalizacija turi but baigta siandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ručike: 04 spalio 2012 - 09:11
QUOTE(Ručike @ 2012 10 04, 09:09)
Pas mane daro siandien. Ryt jau ateis del betonavimo. Kanalizacija turi but baigta siandien.

Gal galiu užsukti po darbų jei būsit vietoje?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 10 04, 10:26)
Gal galiu užsukti po darbų jei būsit vietoje?

Parasysiu i AZ vyro telefono Nr., nes jis turi buti po darbo ten.
Tikiuos pamatysi kazka ko reikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ručike: 04 spalio 2012 - 09:44
QUOTE(Ručike @ 2012 10 04, 09:41)
Parasysiu i  AZ vyro telefono Nr., nes jis turi buti po darbo ten.
Tikiuos pamatysi kazka ko reikia smile.gif

Ačiū. Jau susitariau.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 10 03, 20:57)
iškišt iš žemės prie pat pamato,poto reik prakalt pamatą ir sienos biški,ir įleist į sieną vamzdžius ,aukštį turi žinot maždaug. tada aptinkuot. Ot paaiškinau doh.gif
Skelbiu balsavimą dėl Vyriuko priėmimo į albumą  iki sekmadienio 24 val.Senbuvius kviečiu apsilankyti albume.

Sveiki,

airise, neieinu i albuma verysad.gif arba pakeitet slapuka arba as jo nebeatsimenu - su tokiu, koki pamenu, nebeieinu verysad.gif Noreciau savo nuotraukas pasitvarkyti. Imesk slapuka i az, jei pas jus cia tvarka kokia del slaptazodzio nesikeite...
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 10 04, 10:52)
Ačiū. Jau susitariau.

Tikiuosi kazka pamatysi kas Jums reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2012 10 04, 10:57)
Sveiki,

airise, neieinu i albuma  verysad.gif  arba pakeitet slapuka arba as jo nebeatsimenu - su tokiu, koki pamenu, nebeieinu verysad.gif  Noreciau savo nuotraukas pasitvarkyti. Imesk slapuka i az, jei pas jus cia tvarka kokia del slaptazodzio nesikeite...

nusiunčiu.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2012 10 04, 14:15)
nusiunčiu.

Aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2012 10 04, 09:57)
Sveiki,

airise, neieinu i albuma  verysad.gif  arba pakeitet slapuka arba as jo nebeatsimenu - su tokiu, koki pamenu, nebeieinu verysad.gif  Noreciau savo nuotraukas pasitvarkyti. Imesk slapuka i az, jei pas jus cia tvarka kokia del slaptazodzio nesikeite...

Dabar tik atėjau čia,matau,kad jau gavai slapuką.
Atsakyti
gal kas norit graikisko riesuto??? vakar nusipirkau zagarej, bet kai parsiveziau tai ziuriu kad mano isivaizduojamoj vietoj jis visiskai ne i tema sad.gif o ten kur butu i tema tai tik pavasari tvarkysim zeme.... tai bijau ji per ziema nugalabyt biggrin.gif

nors sako nepersokes griovio nesakyk op, bet siandien visai netiketai nuroviau laukines duris bigsmile.gif jau diedas spaude verkiant uzsakinet, o siandien pas vienus radau gryn kaip man reikia bigsmile.gif ir gan padori kaina, tai ir ciupau... palikau uzsata nes siandien nebuvo kam pakraut... tai ryt pasiimsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 10 04, 19:45)
gal kas norit graikisko riesuto??? vakar nusipirkau zagarej, bet kai parsiveziau tai ziuriu kad mano isivaizduojamoj vietoj jis visiskai ne i tema sad.gif o ten kur butu i tema tai tik pavasari tvarkysim zeme.... tai bijau ji per ziema nugalabyt  biggrin.gif

nors sako nepersokes griovio nesakyk op, bet siandien visai netiketai nuroviau laukines duris  bigsmile.gif  jau diedas spaude verkiant uzsakinet, o siandien pas vienus radau gryn kaip man reikia bigsmile.gif  ir gan padori kaina, tai ir ciupau... palikau uzsata nes siandien nebuvo kam pakraut...  tai ryt pasiimsiu  bigsmile.gif

Tai parodyk,kokias gavai? Kur?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2012 10 04, 21:00)
Tai parodyk,kokias gavai? Kur?

vaizdas daug maz toks:

http://www_viss_lt/d...ns/mdf,okno.jpg

jurine fanera, medine stakta....ilga ten istorija buvo, ta moteriske nusiunte mane pas kitus nes man netiko ju siuloma kaina, o anie pasirodo gamintojai: pamenu tik adresa- dubijos 27. idomus pavadinimas, tai jie tikrai geriausia kaina paskaiciavo is visu mano ieskotu variantu.... tai jau galvojau pas juos uzsisakyt, bet galvoju dar nuvaziuosiu pasideret (vien del to kad imu ir veziuosi...) nu ir nuderejau dar 200lt...
tiesa, duru viena puse jau buvo purksta makrofleksu, bet kaip man jie aiskino atvare savininkas ir ne i ta puse atsidarymas g.gif tai taip ir nedamuse montuot g.gif kiek tame tiesos nezinau g.gif na tikiuosi bus viskas ok g.gif o o pirkau dubijos 3.. vaziavau i bodesa, bet ten taip ir nesulaukus kol po pietu gris kasnors uzsukau i salia esancia firma g.gif
Atsakyti