Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

A ką veikiat?
Atsakyti
Naktipiečiams obuolių pyrago pririjom ir gulim. Ką čia veiksi, šalta.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 16, 21:28)
Naktipiečiams obuolių pyrago pririjom ir gulim. Ką čia veiksi, šalta.

O aš išsikepiau sočios picos tai pririjau 17 ale soti iki dabar biggrin.gif Mažoji liko pas anytą, ale vyras pavėpęs - tai vakaras per niek. Nuo rytojaus gyvanašliausiu Lt. Maniškis dirbs juodai - tai gal tik lovoj ir susitiksim lotuliukas.gif

O man dar 3 dienos lėkimo ir po dokumentų pridavimo -relaksas.
Atsakyti
Kaži, ar jau Oksaniuką paoperavo g.gif

Nu va. Man vakar pagaliau pečius atvažiavo. Jau šią savaitę pajungs ir bus namelis šiltas. thumbup.gif Santechnikai jau filtrus vandeniui deda ir tą normalų turėsiu.
Gavau šviestuvų pavyzdžius, tai jau nebeišsirenku. Jaučiu teks į albumiuką įmest, gal padėsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 17, 09:22)
Kaži, ar jau Oksaniuką paoperavo g.gif

Nu va. Man vakar pagaliau pečius atvažiavo. Jau šią savaitę pajungs ir bus namelis šiltas.  thumbup.gif Santechnikai jau filtrus vandeniui deda ir tą normalų turėsiu.
Gavau šviestuvų pavyzdžius, tai jau nebeišsirenku. Jaučiu teks į albumiuką įmest, gal padėsit g.gif

Biski veliau paskambinsiu draugei,siandien kaip tik operacinej dirba,tai sakiau graziai susiuti Oksana smile.gif Dabar nenoriu trukdyti,nes pats operaciju pikas.

O tu Spindulele,dek viska.Paskui ir naujus namucius gausi parodyti mirksiukas.gif Gal jau zinai,kada kraustotes ar jau persikraustet? g.gif
Atsakyti
Oksaniuks,jau po operacijos.Kadangi drauge isveze i Kauna gimdyve,o sesuo siandien nedirba,tai kol kas tik tokios zinios.Bet tikekimes,viskas ten pas jas gerai. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 16, 12:10)
Mergytes prisiduodu-esu ligoninej,ryte operuos...laikykit kumscius

thumbup.gif wub.gif Laikom, laikom

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2012 10 17, 12:37)
thumbup.gif  wub.gif  Laikom, laikom

Sveikos  4u.gif

Sveika sveika 4u.gif
Kazkaip retokai bepasirodai mirksiukas.gif
Ir isvis daug mamyciu nubyrejo,gal tetukai gryzo? g.gif
O paciute,tai kaip i vandeni dingo blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes vis namuose tryse. Vaikai kaip ir sveiki. Galeciau leist i darza, bet gydytoja israse pazymas abiem po dvi savaites, tai nereiks uz darzeli moket kol pati rus busiu tongue.gif

mums irgi reikia sviestuvo i svetaine, bet niekaip neissirenkam sad.gif

Oksaniukui dideli sveikinimai is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 10 17, 11:40)
Sveika sveika 4u.gif
Kazkaip retokai bepasirodai mirksiukas.gif
Ir isvis daug mamyciu nubyrejo,gal tetukai gryzo? g.gif
O paciute,tai kaip i vandeni dingo blink.gif  blink.gif

Musu negrizo verysad.gif Grish gruodi ant kaledu rodos verysad.gif
As nelabai laiko turiu, kai vaikis nemiega, sunku ir prisesti, nes lenda iskart, tai tvarkausi, skalbiu ir t.t. poto paguldau, einu i dusa, pavalgau ,darau jam pietus, zurnaliuka paskaitau. Poto atsikelia, tai i lauka judam, poto namuose zaidziam, zodziu veiksmo yra 4u.gif
Atsakyti
Nu tu ple, ple. Pasirodo, mūsų namas pasirašė prašymą, kad nuo lapkričio 1 tešildytų. Pirmą kart girdžiu doh.gif
Atsakyti
pas mus vakar paleido, bet as neatsukau, nes nejauciu, kad reiktu. namuose rodo +20
Atsakyti