A ką veikiat?
Naktipiečiams obuolių pyrago pririjom ir gulim. Ką čia veiksi, šalta.
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 16, 21:28)
Naktipiečiams obuolių pyrago pririjom ir gulim. Ką čia veiksi, šalta.
O aš išsikepiau sočios picos tai pririjau 17 ale soti iki dabar

O man dar 3 dienos lėkimo ir po dokumentų pridavimo -relaksas.
Kaži, ar jau Oksaniuką paoperavo
Nu va. Man vakar pagaliau pečius atvažiavo. Jau šią savaitę pajungs ir bus namelis šiltas.
Santechnikai jau filtrus vandeniui deda ir tą normalų turėsiu.
Gavau šviestuvų pavyzdžius, tai jau nebeišsirenku. Jaučiu teks į albumiuką įmest, gal padėsit

Nu va. Man vakar pagaliau pečius atvažiavo. Jau šią savaitę pajungs ir bus namelis šiltas.

Gavau šviestuvų pavyzdžius, tai jau nebeišsirenku. Jaučiu teks į albumiuką įmest, gal padėsit

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 10 17, 09:22)
Kaži, ar jau Oksaniuką paoperavo
Santechnikai jau filtrus vandeniui deda ir tą normalų turėsiu.

Biski veliau paskambinsiu draugei,siandien kaip tik operacinej dirba,tai sakiau graziai susiuti Oksana

O tu Spindulele,dek viska.Paskui ir naujus namucius gausi parodyti

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 16, 12:10)
Mergytes prisiduodu-esu ligoninej,ryte operuos...laikykit kumscius

Sveikos

QUOTE(L'inoma @ 2012 10 17, 12:37)
Sveika sveika

Kazkaip retokai bepasirodai

Ir isvis daug mamyciu nubyrejo,gal tetukai gryzo?

O paciute,tai kaip i vandeni dingo

Sveikos. Mes vis namuose tryse. Vaikai kaip ir sveiki. Galeciau leist i darza, bet gydytoja israse pazymas abiem po dvi savaites, tai nereiks uz darzeli moket kol pati rus busiu 
mums irgi reikia sviestuvo i svetaine, bet niekaip neissirenkam
Oksaniukui dideli sveikinimai is anksto

mums irgi reikia sviestuvo i svetaine, bet niekaip neissirenkam

Oksaniukui dideli sveikinimai is anksto

QUOTE(rinann @ 2012 10 17, 11:40)
Sveika sveika

Musu negrizo

As nelabai laiko turiu, kai vaikis nemiega, sunku ir prisesti, nes lenda iskart, tai tvarkausi, skalbiu ir t.t. poto paguldau, einu i dusa, pavalgau ,darau jam pietus, zurnaliuka paskaitau. Poto atsikelia, tai i lauka judam, poto namuose zaidziam, zodziu veiksmo yra

Nu tu ple, ple. Pasirodo, mūsų namas pasirašė prašymą, kad nuo lapkričio 1 tešildytų. Pirmą kart girdžiu

pas mus vakar paleido, bet as neatsukau, nes nejauciu, kad reiktu. namuose rodo +20