Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

o mes su antruoju nesam nei karto vienoj lovoj...
su pirmu - jis iki beveik triju metu bludijo naktim. tai atsinesdavom kol uzmigdavo ir vel atgal i lova...
o dabar - miegu viena kaip karaliene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 19, 18:28)
Afi,musu pirmasis budamas leliuku  nei diena nei nakty nuo ranku nenukrapstomas buvo,o kas buvo nezinau,bet galvoju dabar ,kad buvo pilvukas ,nes buvo sotus ir siltai ..nu kantrybes jums ,isaugs uz keliu menesiuku.. 
O man katik pakilo upas ,nes katik atbuciavus lelyte parejau su ismelztais papuliais:Dnusitraukiau ten kad paziuret kiek jo yra ,o jo norma kartui ir dar su biskiu,tai ji misinuko nebevalge...gyd.sake pagal tyrimus krenta bililiurbinas tai ryte nejungs lempu ir paziures ar vel nekyla..tai betkokiu atveju savaitgaliui liekam,kad pirm.padarytu kraujo tyrimus ,o tada bijau net leist mintim isisvajot apie namus..bet siandien su savo vyrais sakem kai vesimes Evute namo pirksim torta ,o vaikas fejerverka leis:D:D
dar padekoti noriu jums uz optimizma ir patarimus ,uz gera zodi ..aciu mielososios..kuri ten raset ,kad su mergaitem irgi del geltos gulejot-ar gali ta gelta isgydyta ,lempas isjungus vel sukilti?man taip keista kai gyd .taip pasake ..nors gal ji geriau zino ka kalba,bet tokia nemaloni,is  tarybiniu laiku uzsibuvusi ,be jokios uzuojautos ,be jokio svelnesnio zodzio,amzinai nepatenkinta ...

Nežinau ar gali sukilt ta gelta, nes mūsų ištisai po lempom nelaikė. Tik kadangi buvo labai geltona ir labai daug numetė svorio - mums taikė kitokį gydymą. Man kažkaip keista, kad tau kažką peza, nes mano abi dukros buvo kaip morkos iki 1,5 mėnesio. O į ligoninę paguldė gal po mėnesio, tik nukritus svoriui. Ir jei maitinsi pati - tas geltonumas ilgiau praeidinės. Kažkaip keista, kad po kelių dienelių - visi taip gąsdina.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

turiu klausima ar jusu vaikai atpilinejo, nes maniske katik taip atpyle kad su B vos soko negavom unsure.gif budavo ir seniau kad atpila bet ne gausiai, kazi kodel vaikai atpila ir ka daryti?

Oksaniuk kaip jusu naktele praejo?
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 20, 09:07)
Labas rytas 4u.gif

turiu klausima ar jusu vaikai atpilinejo, nes maniske katik taip atpyle kad su B vos soko negavom unsure.gif  budavo ir seniau kad atpila bet ne gausiai, kazi kodel vaikai atpila ir ka daryti?

mano atpylinejo, nesmarkiai, bet yra buve ir po daug kelis kartus. patarimau gavau maitint dazniau, kad po mazesni kieki gautu, geriau bus skrandukui, o paskui savaime susitvarkys. svarbiausia neduot vienu ypu prisivalgyt, t.y. paciunkina, pailset, panesiot stacia, vel paciunkint mirksiukas.gif po truputi, po truputi ir pripras susitvarkyt su gaunamo maisto kiekiu
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 10 20, 09:07)
Labas rytas 4u.gif

turiu klausima ar jusu vaikai atpilinejo, nes maniske katik taip atpyle kad su B vos soko negavom unsure.gif  budavo ir seniau kad atpila bet ne gausiai, kazi kodel vaikai atpila ir ka daryti?

Mano labai mažai atpylinėdavo, bet žinau vaikučių kur tikrai daug atpildavo g.gif
Labas rytas 4u.gif
Lekiu pas daktarę, savo skausmingoms procedūroms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 20, 08:52)
mano atpylinejo, nesmarkiai, bet yra buve ir po daug kelis kartus. patarimau gavau maitint dazniau, kad po mazesni kieki gautu, geriau bus skrandukui, o paskui savaime susitvarkys. svarbiausia neduot vienu ypu prisivalgyt, t.y. paciunkina, pailset, panesiot stacia, vel paciunkint  mirksiukas.gif po truputi, po truputi ir pripras susitvarkyt su gaunamo maisto kiekiu

aciu reiks bandyt kazka su maistu ziuret, gal rimtai ji per daug man privalgo, nes pienas bega upeliu kolkas, kol neprasidejo pieno krize unsure.gif
Atsakyti
smagu girdet, kad pienelio netruksta, tai toks lobis blush2.gif
cia tau afi, paskaityk, ir nurimk
Atpylinėjimas - dažniausiai nepavojinga fiziologinė pirmų mėnesių kūdikių būklė. Naujagimio ir pirmų mėnesių mažylio skrandis - tarsi nesandarus, silpnai užrištas maišelis. Skrandžio raumenų raukas, jungiantis skrandį su stemple ir sulaikantis, kad maistas nepatektų atgal į stemplę, burną, yra labai silpnas. Kūdikiui smarkiai sujudėjus ar atsirūgus su oru atgal atpilamas pienukas, ką tik mažylio išgertas, ar jau apvirškintas tarsi varškė.
Kiekvienas suaugęs žino, kokią savijautą sukelia pykinimas ir vėmimas. Tačiau atpylinėjantis kūdikis jaučiasi visai neblogai, - nesiskundžia apetitu, domisi, džiaugiasi gyvenimu. Jei jūsų kūdikis gana dažnai atpylinėja, tačiau pakankamai priauga svorio ir reguliariai tuštinasi - neabejokite, jis sveikas. Atpylinėjimas praeis, kai sustiprės skrandžio rauko raumenukai (apie 4-6 mėn.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 20 spalio 2012 - 09:19
Labas rytas..
Mes siandien irgi pirma karta atpylem,tai sesute vaiku sake turbut per daug ir per greit privalge..svarbu ,kad atrugtu pavalgiusi ,tada mazesne tikimybe ,kad atpils..pas mane pienuko atsirado ir jau nuo vakar nereikia damaitint misinuku..siandien atejo vizituot zmoniska gyd.tai geltyte ant ribos butu galima man ja atiduot,bet sutarem ,kad geriau pasviest dar ,kad atitrukt nuo ribos daugiau ,nes gali ir pakilt 3-4 para..ryt gal darys kraujo tyrimus o tada ziures ar mazeja infekcija ir gal pirmadieni po piet namuku lektume..dievuliau busiu tokia laiminga isbuciuosiu zeme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 20, 10:34)
Labas rytas..

Labas mamukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas klostosi taip, kaip ir turejo buti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ilsekis, gerai maitinkis, ir lelytei maistelio bus thumbup.gif
linkiu, kad pirmadieni nakvotumet jau namuciuos 4u.gif

o man biski galva skauda.... doh.gif doh.gif doh.gif drinks_cheers.gif vakar, po koncerto iki 2 val. nakties rolleyes.gif
siandien rezultatas doh.gif
bet koncertas puikus, ispudziai kuo geriausi thumbup.gif
o dabar MB su kitais vyrais ir vaikais nupirkau bilietus i krepsini Zalgiris-Neptunas, tegu ir jie pasipramogauja drinks_cheers.gif
mano 5-ete irgi eis, seniai zyze, kad niekada nebuvo sporto varzybose, tai eis daugiau vaiku, bus linksma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 20 spalio 2012 - 10:36
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 20, 09:16)
smagu girdet, kad pienelio netruksta, tai toks lobis  blush2.gif
-

aciu 4u.gif

bent jau manau kad netruksta nes kai valgo is vienos is kitos upelis bega, o jei biski pati paspaudziu tai sauna visa srove i prieki lotuliukas.gif

Oksaniuk labai geros zinios bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 20, 10:16)
smagu girdet, kad pienelio netruksta, tai toks lobis  blush2.gif
Atpylinėjimas - dažniausiai nepavojinga fiziologinė pirmų mėnesių kūdikių būklė. Naujagimio ir pirmų mėnesių mažylio skrandis - tarsi nesandarus, silpnai užrištas maišelis. Skrandžio raumenų raukas, jungiantis skrandį su stemple ir sulaikantis, kad maistas nepatektų atgal į stemplę, burną, yra labai silpnas. Kūdikiui smarkiai sujudėjus ar atsirūgus su oru atgal atpilamas pienukas, ką tik mažylio išgertas, ar jau apvirškintas tarsi varškė.
Kiekvienas suaugęs žino, kokią savijautą sukelia pykinimas ir vėmimas. Tačiau atpylinėjantis kūdikis jaučiasi visai neblogai, - nesiskundžia apetitu, domisi, džiaugiasi gyvenimu. Jei jūsų kūdikis gana dažnai atpylinėja, tačiau pakankamai priauga svorio ir reguliariai tuštinasi - neabejokite, jis sveikas. Atpylinėjimas praeis, kai sustiprės skrandžio rauko raumenukai (apie 4-6 mėn.)

Mano atpylinejo vos ne iki metu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 20, 10:34)
Labas rytas..
Mes siandien irgi pirma karta atpylem,tai sesute vaiku sake turbut per daug ir per greit privalge..svarbu ,kad atrugtu pavalgiusi ,tada mazesne tikimybe ,kad atpils..pas mane pienuko atsirado ir jau nuo vakar nereikia damaitint misinuku..siandien atejo vizituot zmoniska gyd.tai geltyte ant ribos butu galima man ja atiduot,bet sutarem ,kad geriau pasviest dar ,kad atitrukt nuo ribos daugiau ,nes gali ir pakilt 3-4 para..ryt gal darys kraujo tyrimus o tada ziures ar mazeja infekcija ir gal pirmadieni po piet namuku lektume..dievuliau busiu tokia laiminga isbuciuosiu zeme biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Oksaniuks,naujienos puikios thumbup.gif Ir kaip faina,kad pienelio turi smile.gif Super,taip ir toliau, ir nesileisk is veziu ismusama visokiu ten seseliu. O reanimacijoj tai man irgi tik viena gydytoja patiko,pavardes neatsimenu,tik vardas lygtais Lina.

afi,mano didysis labai atpylinejo,tiesiog sliaukom varydavo,man atrodydavo,kad ka suvalgo,ta atpila. Ir nors as maitinau misinuku,bet irgi liepdavo,truputi paduoti,paskui panesioti,kad atsirugtu,vel duoti ir taip toliau. Dabar paziurejau,lelytei jau tuoj trys savaites.Ar pati matai,kaip laikas lekia smile.gif

janneta,kantrybes procedurose 4u.gif
Atsakyti