Afi,musu pirmasis budamas leliuku nei diena nei nakty nuo ranku nenukrapstomas buvo,o kas buvo nezinau,bet galvoju dabar ,kad buvo pilvukas ,nes buvo sotus ir siltai ..nu kantrybes jums ,isaugs uz keliu menesiuku..
O man katik pakilo upas ,nes katik atbuciavus lelyte parejau su ismelztais papuliais:Dnusitraukiau ten kad paziuret kiek jo yra ,o jo norma kartui ir dar su biskiu,tai ji misinuko nebevalge...gyd.sake pagal tyrimus krenta bililiurbinas tai ryte nejungs lempu ir paziures ar vel nekyla..tai betkokiu atveju savaitgaliui liekam,kad pirm.padarytu kraujo tyrimus ,o tada bijau net leist mintim isisvajot apie namus..bet siandien su savo vyrais sakem kai vesimes Evute namo pirksim torta ,o vaikas fejerverka leis:D:D
dar padekoti noriu jums uz optimizma ir patarimus ,uz gera zodi ..aciu mielososios..kuri ten raset ,kad su mergaitem irgi del geltos gulejot-ar gali ta gelta isgydyta ,lempas isjungus vel sukilti?man taip keista kai gyd .taip pasake ..nors gal ji geriau zino ka kalba,bet tokia nemaloni,is tarybiniu laiku uzsibuvusi ,be jokios uzuojautos ,be jokio svelnesnio zodzio,amzinai nepatenkinta ...
Nežinau ar gali sukilt ta gelta, nes mūsų ištisai po lempom nelaikė. Tik kadangi buvo labai geltona ir labai daug numetė svorio - mums taikė kitokį gydymą. Man kažkaip keista, kad tau kažką peza, nes mano abi dukros buvo kaip morkos iki 1,5 mėnesio. O į ligoninę paguldė gal po mėnesio, tik nukritus svoriui. Ir jei maitinsi pati - tas geltonumas ilgiau praeidinės. Kažkaip keista, kad po kelių dienelių - visi taip gąsdina.