Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvykes ilgam...

QUOTE(L'inoma @ 2012 10 22, 20:55)
Buna vegetariska?Koks receptas?  g.gif
Papildyta:
aj aj aj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O pakalbejot tik apie darba  g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vertas jis grieko, vienmetis mano ir nevedęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 22, 14:03)
oaga, man ir rupi, kaip gi oksaniuxxs lelytes tyrimai g.gif
as ir pasidejus vegetariskos cili sriubos recepta, galvojau ryt virti, siandien mazytems moliugu viriau  thumbup.gif

Labas rytas mano drauges 4u.gif Taip mudvi nakvojome sianakty jau namie tarp savo vyru wub.gif Ismiegojo panelyte puikiai vos ne po 4 valandas wub.gif ne vaikas ,o auksas...
Bet mano seima vakar aplanke baisi baisi ir protu nesuvokiama nelaime -dabar dar nesuvokiu kaip taip galejo jis padaryt ,-pasikore mano brolis ,mamyte mano soke,as kol kas kapstausi ,tikiuosi nepaluzt siandien ,nes pasarvoto dar nemaciau ...branginkime vieni kitus ,kad ir kokie kartais kitu veiksmai buna neadekvatus ...
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 23, 09:00)
Labas rytas mano drauges 4u.gif Taip mudvi nakvojome sianakty jau namie tarp savo vyru  wub.gif Ismiegojo panelyte puikiai vos ne po 4 valandas wub.gif ne vaikas ,o auksas...
Bet mano seima vakar aplanke baisi baisi ir protu nesuvokiama nelaime -dabar dar nesuvokiu kaip taip galejo jis padaryt ,-pasikore mano brolis ,mamyte mano soke,as kol kas kapstausi ,tikiuosi nepaluzt siandien ,nes pasarvoto dar nemaciau ...branginkime vieni kitus ,kad ir kokie kartais kitu veiksmai buna neadekvatus ...

4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykis dėl savo šeimos, savo vaikų, mamytės. Palaikykit vieni kitus. Ir neieškokit kaltų, neieškokit atsakymų. Manau žmogus dvasiškai sirgo....Ramybės jam. Žinau ką reiškia tokios nelaimės verysad.gif Labai užjaučiu verysad.gif Palaikyk mamą kiek gali, tai be proto sunku............

Ir visi mažais žingsneliais eikite į priekį. Tiek, kiek galit.............

O mano suplanuotas poilsis ir nesaldus. Mb perėmė estafetę iš Gabijos arba apsinuodijo, nes tokį įtartiną melioną valgė. Tai sėdžiu ap........ ir ap ..........namuose ne euforijoj. Nekalbu, kad naktį nemiegojau visą, tai kažkaip ššššš.

Aišku tai juokingos problemos, palyginus su viršutiniu postu. Tik va gaila, kad prisiplanavau visko veikt, o noro ir jėgų nėra. Nes reikia eit namus kuopt doh.gif Nes visur man smirdi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2012 10 22, 20:55)
Buna vegetariska?Koks receptas?  g.gif

receptas cia
Atsakyti
Oksaniuk, laikykis...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Oksaniuks,stiprybes tau console.gif console.gif Daugiau neturiu ka pasakyti verysad.gif Dabar pati prisiminiau,kai viena ryta paskambino sesuo ir pasake,kad brolis mire cray.gif Jauti didziule tustuma,bet turi gyventi toliau,o taves siuo metu labai reikia mazai lelytei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oksaniuxxs, uzuojauta ir palaikymas...Toks jau gyvenimas, vieni ateina, kiti iseina, ir tik Viespats zino kelius, kuriais mums skirta praeiti... Prisimenu tavo parasyma apie broli, mano situacija tokia pati, ir kelis kartus jis jau buvo ta riba priejes (gydytas nuo alkoholizmo ir depresijos, net gydytojai nezinojo, kuri liga atsirado pirma, o kuri tik pirmosios pasekme), ir tik jo pacio pastangu deka jis gali judet i prieki...gauna pagalbos is manes su mano nustatytom salygom tiek, kiek jis pats nori jos priimt...matyt tavo brolis pavargo klaidziot...amzina jam atilsi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 23 spalio 2012 - 09:22
Oksaniuks, stiprybės tau 4u.gif Palaikykit mamytę.
Gal brolis pavargo. Aš tikiu, kad yra tas gyvenimas anapus, kad taip nieks nesibaigia. Žmogus, neradęs čia savo gyvenime ramybės ir pilnatvės, tikrai ras ten kažkur... Tik tiek, kad artimui skaudu.
Atsakyti
Sveikutės, užuojauta oksaniuk... 4u.gif
Atsakyti
Oksaniuk zinau kad jokie zodziai nepaguos tai imk 4u.gif ir dug stiprybes dabar jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Yra pas mus mamyčių iš Vilniaus, gal kuriai netoli šios vaistinės ir paštas?
Turėčiau labai didelį prašymą blush2.gif

Vokiečių vaistinė Vokiečių g. 9, Senamiestis, Vilnius
Šiandien dirba: 09:00-20:00
Gintarinė vaistinė L.Asanavičiūtės g. 20a, Karoliniškės, Vilnius
Šiandien dirba: 08:00-20:00
Norfos vaistinė Kalvarijų g. 206, Baltupiai, Vilnius
Šiandien dirba: 08:00-21:00
Širdažolė vaistinė (fil.1) Algirdo g. 28/Naugarduko g. 15, Naujamiestis, Vilnius
Šiandien dirba: 08:00-20:00
Atsakyti
Spindulele, man netoli baltupiu norfos vaistine, tik vat kad as grisiu tik sestadieni vakare, tai galeciau sekmadieni tik issiust...

sveikos!
Atsakyti