QUOTE(L'inoma @ 2012 10 22, 20:55)
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 10 22, 14:03)
oaga, man ir rupi, kaip gi oksaniuxxs lelytes tyrimai
as ir pasidejus vegetariskos cili sriubos recepta, galvojau ryt virti, siandien mazytems moliugu viriau
as ir pasidejus vegetariskos cili sriubos recepta, galvojau ryt virti, siandien mazytems moliugu viriau
Labas rytas mano drauges
Bet mano seima vakar aplanke baisi baisi ir protu nesuvokiama nelaime -dabar dar nesuvokiu kaip taip galejo jis padaryt ,-pasikore mano brolis ,mamyte mano soke,as kol kas kapstausi ,tikiuosi nepaluzt siandien ,nes pasarvoto dar nemaciau ...branginkime vieni kitus ,kad ir kokie kartais kitu veiksmai buna neadekvatus ...
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 10 23, 09:00)
Labas rytas mano drauges
Taip mudvi nakvojome sianakty jau namie tarp savo vyru
Ismiegojo panelyte puikiai vos ne po 4 valandas
ne vaikas ,o auksas...
Bet mano seima vakar aplanke baisi baisi ir protu nesuvokiama nelaime -dabar dar nesuvokiu kaip taip galejo jis padaryt ,-pasikore mano brolis ,mamyte mano soke,as kol kas kapstausi ,tikiuosi nepaluzt siandien ,nes pasarvoto dar nemaciau ...branginkime vieni kitus ,kad ir kokie kartais kitu veiksmai buna neadekvatus ...
Ir visi mažais žingsneliais eikite į priekį. Tiek, kiek galit.............
O mano suplanuotas poilsis ir nesaldus. Mb perėmė estafetę iš Gabijos arba apsinuodijo, nes tokį įtartiną melioną valgė. Tai sėdžiu ap........ ir ap ..........namuose ne euforijoj. Nekalbu, kad naktį nemiegojau visą, tai kažkaip ššššš.
Aišku tai juokingos problemos, palyginus su viršutiniu postu. Tik va gaila, kad prisiplanavau visko veikt, o noro ir jėgų nėra. Nes reikia eit namus kuopt
Oksaniuk, laikykis...
Oksaniuxxs, uzuojauta ir palaikymas...Toks jau gyvenimas, vieni ateina, kiti iseina, ir tik Viespats zino kelius, kuriais mums skirta praeiti... Prisimenu tavo parasyma apie broli, mano situacija tokia pati, ir kelis kartus jis jau buvo ta riba priejes (gydytas nuo alkoholizmo ir depresijos, net gydytojai nezinojo, kuri liga atsirado pirma, o kuri tik pirmosios pasekme), ir tik jo pacio pastangu deka jis gali judet i prieki...gauna pagalbos is manes su mano nustatytom salygom tiek, kiek jis pats nori jos priimt...matyt tavo brolis pavargo klaidziot...amzina jam atilsi...
Oksaniuks, stiprybės tau
Palaikykit mamytę.
Gal brolis pavargo. Aš tikiu, kad yra tas gyvenimas anapus, kad taip nieks nesibaigia. Žmogus, neradęs čia savo gyvenime ramybės ir pilnatvės, tikrai ras ten kažkur... Tik tiek, kad artimui skaudu.
Gal brolis pavargo. Aš tikiu, kad yra tas gyvenimas anapus, kad taip nieks nesibaigia. Žmogus, neradęs čia savo gyvenime ramybės ir pilnatvės, tikrai ras ten kažkur... Tik tiek, kad artimui skaudu.
Oksaniuk zinau kad jokie zodziai nepaguos tai imk
ir dug stiprybes dabar jusu seimai
Yra pas mus mamyčių iš Vilniaus, gal kuriai netoli šios vaistinės ir paštas?
Turėčiau labai didelį prašymą
Vokiečių vaistinė Vokiečių g. 9, Senamiestis, Vilnius
Šiandien dirba: 09:00-20:00
Gintarinė vaistinė L.Asanavičiūtės g. 20a, Karoliniškės, Vilnius
Šiandien dirba: 08:00-20:00
Norfos vaistinė Kalvarijų g. 206, Baltupiai, Vilnius
Šiandien dirba: 08:00-21:00
Širdažolė vaistinė (fil.1) Algirdo g. 28/Naugarduko g. 15, Naujamiestis, Vilnius
Turėčiau labai didelį prašymą
Vokiečių vaistinė Vokiečių g. 9, Senamiestis, Vilnius
Šiandien dirba: 09:00-20:00
Gintarinė vaistinė L.Asanavičiūtės g. 20a, Karoliniškės, Vilnius
Norfos vaistinė Kalvarijų g. 206, Baltupiai, Vilnius
Šiandien dirba: 08:00-21:00
Širdažolė vaistinė (fil.1) Algirdo g. 28/Naugarduko g. 15, Naujamiestis, Vilnius
Spindulele, man netoli baltupiu norfos vaistine, tik vat kad as grisiu tik sestadieni vakare, tai galeciau sekmadieni tik issiust...
sveikos!
sveikos!