Įkraunama...
Įkraunama...

Solo parduotuvė

QUOTE(zifara @ 2013 08 06, 10:45)
Ar jau atidaryta parduotuve prie Savanoriu ziedo? (Vilniuje) gal jau lankesi kas... ax.gif



Reklamą mačiau, kad atidaryta, bet dar nebuvau schmoll.gif . Niekaip neprisiruošiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2013 08 06, 10:45)
Ar jau atidaryta parduotuve prie Savanoriu ziedo? (Vilniuje) gal jau lankesi kas... ax.gif

Buvau kelis kartus. Nuo vasaros vis žada kad asortimentas padidės, bet... Jei ko daugiau reikia, nepatingiu iki Šiaurės miestelio SOLO pavažiuoti, ji irgi mano nuomone dabar išlikusi geriausia Vilniuje.
Mes mėgstame moldaviškus konservuotus dalykus, kaip agurkėliai, pomidorai. Liuks skonis thumbup.gif Kaina normali. O ypač kai ................ dar ir nuo tos kainos akcijos būna lotuliukas.gif
Grūdėta varškė, pienas, mėsytė, kiaušiniai, kai kada ir daržovės man patinka. Nekalbant apie tualetinius popierius, LAVAZA kavą ar sultis.
Pastoviai perku lydytą sviestą, namuose jau beveik visiškai baigiame atsisakyti kepimui aliejaus. Karbonadą ant jo iškepus, vaikui ausys linksta šlamščiant thumbup.gif O ir kiaušinienės skonis superinis būna mirksiukas.gif

Girdėjau, kad šis tinklas sukurtas kaip konkurencinis dalykas pigiau nusipirkti paprastiems žmonėms bent kokias prekes nei Maximoje, RIMI ar IKI... Savininkas nusprendė įkurti visą tinklą tokių parduotuvių, ir kainos jose turėtų būti labiau "įkandamos" nei kituose tinkluose. Vistiek vynų važiuoja atsivežti, ir prigriebia kitokių papildomai prekių.

Ar tai tiesa, negaliu garantuoti, aš tik ką girdėjau, persakiau. O gal?...
Atsakyti
Man irgi patinka Solo pardoruve, perku ten tigriuko desreles thumbup.gif , miltus, salduminus ir t.t 4u.gif
Atsakyti