Nedidelė ataskaita apie mano rudenines kapsules
Pirmiausia, tai pagaliau gavau botiljonus, dėl kurių tiek dūsavau temoje

Laukiau jų daugiau nei mėnesį

Paskutines 2 savaites konkrečiai šaldavau kojas rytais

Bet buvau susitarus su pardavėja, kad ji man paskambins kai tik juos gaus ir atidės mano dydį, taigi kantriai laukiau. Štai dėl ko tiek vargų

Taip pat dar rugsėjo pradžioje pirkau rankinuką, ne į kapsulę, o taip, sakykim, kolekcijos papildymui. Labai jį myliu ir šiuo metu nešioju dažniausiai iš visų, man jis toks rudeniškas

Iš to, ką buvau paruošus rudeniui iš anksto, viena palaidinė jau iškeliavo pas mama (nešiojant paaiškėjo trūkumai, palaidinė "lipdavo" į viršų, garankšlijosi kur nereikia), ir visumoj nusprendžiau, kad 4 - 5 palaidinių man per daug

1 buvau užsidėjusi 1 kartą, 1 - 2 kartus, kitas - po kelis kartus, pirmą rugsėjo savaitę dar nešiojau vasaros kapsules, o paskutinę rugsėjo savaitę jau perėjau prie megztinių

Pirmą kartą turėjau tiek daug palaidinių vienu metu ir visgi ko gero grįšiu prie įprasto savo varianto - 1 - 2 palaidinės rudens pradžiai/pavasario pabaigai

Man gaunasi, kad palaidinių/marškinjių "sezonas" labai trumpas, praktiškai nuo maikių galima iškart šokt tiesiai į plonesnius kardiganus
Dabar megztukų analizė
Visgi neprigyja man toks modelis:

Pirkau šiam sezonui pabandymui ir darau išvadą, kad nevykęs pirkinys. Toks paprastas prigludęs megztukas išryškina visus viršutinės dalies trūkumus: šoninę, pilvuką, storas rankas, net liemenėlę reikia rinktis atsargiai, nes jei nors kiek įsirėžia į nugaros lašinius, megztukas tai pabrėžia

Visgi lieku prie savo raštuotų megztukų, nes raštai gerai nukreipia dėmesį nuo probleminių vietų ir užmaskuoja ką reikia

Žinoma, su sąlyga, kad raštai "teisingi" ir išdėlioti "teisingose" vietose
Na, ir ateities planai
Šį savaitgalį pabaigsiu šalį, pirmas blynas, įtakotas mūsų ofiso mados

Visos kolegės gaubiasi megztais kiauraraštiniais šaliais ir aš negaliu atsilikt
Žiemai kaip alternatyvą šaliams sugalvojau tokį daiktą nusimegzt:

Dar galvoju ateityje kurti sportinę kapsulę, kol kas palaida bala - vasarinės maikės, naminiai treningai...
Dar ieškau kažkokių ale kalnų batų išvykoms į gamtą vėlyvą rudenį. Ir ale slidininko kelnių, tik plonesnių

Esu mačius sporto prekių parduotuvėse kažką panašaus, bet už normalią kainą dar nemačiau