Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 22:30)
aš pradedu mąstyt apie pirkimą, fotkinimąsi, rodymąsi čia ir tada grąžinimą reikalui esant biggrin.gif

Variantas. Tik fotkintis vėl gi problematiška, nes reikia gaudyti šviesą, kad matytųsi gerai spalvos.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 05, 22:32)
Gera mintis  drinks_cheers.gif  Tik as grazinti baisiai nemegstu  unsure.gif

o tai aš tipo mėgstu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 22:34)
Variantas. Tik fotkintis vėl gi problematiška, nes reikia gaudyti šviesą, kad matytųsi gerai spalvos.

nu jei tipą nustatė, tai gal bent matys ar tinka spalva ar ne biggrin.gif ai, tikrai nežinai jau žmogus ką ir daryti

ta nuoroda apie garderobą, jo, gera, aš turiu panašią, irgi rus kalba. bet čia nedaro kapsulių, kur yra dvi trys spalvos, čia perkami baziniai rūbai neutralių tamsių spalvų, tada jau visokie ryškesni ir pan. kapsulės principas šiek tiek kitas, ten nebūtinai visi baziniai rūbai turi būti tamsūs ir pan. nors man pvz šis būdas yra priimtinesnis. nusiperki kelnes, sijoną, suknelę, paltą tamsių spalvų, na gali kokią vieną ir šviesesnę pvz ploščių, tada jau rankiojies ryškesnes, šviesesnes...
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 19:34)
Bytte, Shana, Dontstop ir kitos temos ekspertės, nu kiek galiu čia su savim kalbėtis  ax.gif Būkit geros, žvilgtelkit į albumą ir pasakykit savo nuomonę - cool summer aš ar kažkas kito?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pritariu Shanai dėl soft'to 4u.gif Soft'tas ir būtų kažkas per viduriuką tarp vasaros ir rudens, bet labiau į vasaros pusę. Oda jūsų šalta, akys šaltos, plaukai turi šiltumo, bet "neištempia" visos išvaizdos iki šilto tipo. 14 foto žiauriai softiška biggrin.gif Dauguma kitų nuotraukų neinformatyvios blush2.gif
Atsakyti
aš tai šiandien pardaviau paltuką pūkinį, kuris manęs nepuošė, mano manymu.Juodas jis buvo, o ir didokas čiut. aišku gaila, kad nepataikiau dydžio, bet geriau pusiau basa būsiu nei negraži lotuliukas.gif
aš kai pasižiūriu į savo vidurinėlę, tai kartais net aikčiot priverčia. ji taip meistriškai pasirenka modelius jai tinkančius, o spalvų net atspalvius atskiria toks jausmas.va kad ir aną savaitę skina žiedus darželyje ir sakau:"oi kokia graži, rožinė kaip tavo kepka", tai ji kai išplėtė savo dideles akis iš nuostabos ir pranešė griežtai, kad kiepka rožinė, o gėlė violetinė. aš tai mačiau, bet net nenutuokiau, kad taip atskiria, nes ten abi spalvos vos vos skyrėsi smile.gif ...o jau kaip ji pasirėdo kai ji serga ar šiaip liūdna,tai šakės lotuliukas.gif -visad prašo nukelt iš uždraustos spintos išeiginius rūbus. pasirenka kur kas spalvingesnius, gražesnius ir visaip kaip gražesnius lotuliukas.gif žodž, tik pasimokyt iš tokių keturmečių madisčių reik biggrin.gif

o mane tai siutas suėmė, kad mano prieš kokį pusmetį nusipirkta pilka klasikinė suknelė netinka, o dar taip pigiai pas mus siuvykloje nusvėriau. žodž, spalva netinka, o ir svoris pakrito, tai "pakibo" ji man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 05, 22:40)
Pritariu Shanai dėl soft'to  4u.gif Soft'tas ir būtų kažkas per viduriuką tarp vasaros ir rudens, bet labiau į vasaros pusę. Oda jūsų  šalta, akys šaltos, plaukai turi šiltumo, bet "neištempia" visos išvaizdos iki šilto tipo. 14 foto žiauriai softiška  biggrin.gif Dauguma kitų nuotraukų neinformatyvios  blush2.gif

Ačiū, Dontstop 4u.gif Žinau, kad jau iki gyvo kaulo įgrisę jums tie amžini grįžimai prie spalvinio tipo klausimo blush2.gif O foto tokių informatyvių turbūt ir neturiu blink.gif va tik ta dokumentinė lotuliukas.gif
Atsakyti
Va dar schema, kaip rankiotis garderobą, ką prie ko derint
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 05, 22:44)
Ačiū, Dontstop  4u.gif Žinau, kad jau iki gyvo kaulo įgrisę jums tie amžini grįžimai prie spalvinio tipo klausimo  blush2.gif O foto tokių informatyvių turbūt ir neturiu  blink.gif va tik ta dokumentinė  lotuliukas.gif

Nėr už ką, kad tik padėtų irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 22:45)

Pamenu, pačiam straipsnyje, iš kur schema, dar buvo minėta, kad sijonas gerai būtų tokios pat spalvos, kaip paltas. Kažin kodėl? g.gif Jau keli metai man neduoda ramybės šitas klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 05, 21:45)

aha, ir aš ją buvau užtikus. logiška tokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 05, 22:50)

Pamenu, pačiam straipsnyje, iš kur schema, dar buvo minėta, kad sijonas gerai būtų tokios pat spalvos, kaip paltas.  Kažin kodėl?  g.gif  Jau keli metai man neduoda  ramybės šitas klausimas  g.gif

hm, nežinau g.gif esu skaičius, kad idealiausia, kad sijonas, kelnės, švarkas būtų vienos spalvos, paltas gal tam, kad pratęstų viską, vientisiau atrodytų...dar jei pėdkelnės tokios pat spalvos, batai...gaunas vientisumas, ilgesnės kojos, kūnas nedalomas į dalis..bet o jei sijonas neišlenda iš palto, tada nesuprantu tokio pasiūlymo g.gif
Atsakyti
Nedidelė ataskaita apie mano rudenines kapsules ax.gif

Pirmiausia, tai pagaliau gavau botiljonus, dėl kurių tiek dūsavau temoje laugh.gif Laukiau jų daugiau nei mėnesį wacko.gif Paskutines 2 savaites konkrečiai šaldavau kojas rytais wacko.gif Bet buvau susitarus su pardavėja, kad ji man paskambins kai tik juos gaus ir atidės mano dydį, taigi kantriai laukiau. Štai dėl ko tiek vargų biggrin.gif

user posted image

user posted image

Taip pat dar rugsėjo pradžioje pirkau rankinuką, ne į kapsulę, o taip, sakykim, kolekcijos papildymui. Labai jį myliu ir šiuo metu nešioju dažniausiai iš visų, man jis toks rudeniškas rolleyes.gif

user posted image

Iš to, ką buvau paruošus rudeniui iš anksto, viena palaidinė jau iškeliavo pas mama (nešiojant paaiškėjo trūkumai, palaidinė "lipdavo" į viršų, garankšlijosi kur nereikia), ir visumoj nusprendžiau, kad 4 - 5 palaidinių man per daug unsure.gif 1 buvau užsidėjusi 1 kartą, 1 - 2 kartus, kitas - po kelis kartus, pirmą rugsėjo savaitę dar nešiojau vasaros kapsules, o paskutinę rugsėjo savaitę jau perėjau prie megztinių unsure.gif Pirmą kartą turėjau tiek daug palaidinių vienu metu ir visgi ko gero grįšiu prie įprasto savo varianto - 1 - 2 palaidinės rudens pradžiai/pavasario pabaigai unsure.gif Man gaunasi, kad palaidinių/marškinjių "sezonas" labai trumpas, praktiškai nuo maikių galima iškart šokt tiesiai į plonesnius kardiganus g.gif

Dabar megztukų analizė biggrin.gif
Visgi neprigyja man toks modelis:

user posted image

Pirkau šiam sezonui pabandymui ir darau išvadą, kad nevykęs pirkinys. Toks paprastas prigludęs megztukas išryškina visus viršutinės dalies trūkumus: šoninę, pilvuką, storas rankas, net liemenėlę reikia rinktis atsargiai, nes jei nors kiek įsirėžia į nugaros lašinius, megztukas tai pabrėžia sad.gif Visgi lieku prie savo raštuotų megztukų, nes raštai gerai nukreipia dėmesį nuo probleminių vietų ir užmaskuoja ką reikia ax.gif Žinoma, su sąlyga, kad raštai "teisingi" ir išdėlioti "teisingose" vietose ax.gif ax.gif

Na, ir ateities planai biggrin.gif
Šį savaitgalį pabaigsiu šalį, pirmas blynas, įtakotas mūsų ofiso mados biggrin.gif Visos kolegės gaubiasi megztais kiauraraštiniais šaliais ir aš negaliu atsilikt laugh.gif
Žiemai kaip alternatyvą šaliams sugalvojau tokį daiktą nusimegzt:

user posted imageuser posted image

Dar galvoju ateityje kurti sportinę kapsulę, kol kas palaida bala - vasarinės maikės, naminiai treningai...
Dar ieškau kažkokių ale kalnų batų išvykoms į gamtą vėlyvą rudenį. Ir ale slidininko kelnių, tik plonesnių g.gif Esu mačius sporto prekių parduotuvėse kažką panašaus, bet už normalią kainą dar nemačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 06, 08:53)
Taip pat dar rugsėjo pradžioje pirkau rankinuką, ne į kapsulę, o taip, sakykim, kolekcijos papildymui. Labai jį myliu ir šiuo metu nešioju dažniausiai iš visų, man jis toks rudeniškas  rolleyes.gif

user posted image

Aciu kad dalinat4s 4u.gif Rankinuko spalva(os?) patiko, tik ropliu nemegstu nei gyvu, nei ju odos, nei odos imitaciju (asmenines antipatijos), cia tas lauktasis?
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 06, 09:17)
Aciu kad dalinat4s 4u.gif Rankinuko spalva(os?) patiko, tik ropliu nemegstu nei gyvu, nei ju odos, nei odos imitaciju (asmenines antipatijos), cia tas lauktasis?

Ne, tas raudonas, kurį dar vasarą planavau pirkti iš Deichman per išpardavimą, taip ir nebuvo nukainuotas ir jis dar ten tebėra blink.gif Atėjo naujos kolekcijos ir jis prie jų bigsmile.gif O šis labiau bordo/vyno atspalvio, raudoną kokį nors pirksiu jau gal pavasariop rolleyes.gif
Atsakyti