QUOTE(flight @ 2012 10 14, 13:50)
Mes praeitais metais buvom Čekijoje, šįmet irgi ten važiuosim
Aš vis tiek esu už šalmą, nes...maža kas. Juk susidūrimų pasitaiko visur, ir baigiasi jie labai nevienodai.
Hm, tai gal tada kelnes kokias ryškiai mėlynas ar turkio sp. įsigyt? Ir šalmą tada prie jų?
Ai, vienžo. Rūpi man, kaip atrodau trasoje, ir viskas - net jei kelio ženklas, tai pageidautina, suderintas
Tatruose niekada neslidinėjau, ten tik vasarą buvau. Bendrai ne, buvau ir žiemą, bet tik pakeliui

Kažkodėl mano diedai skersai žiūri į Tatrų trasas, jie gerai žiūri tik į Čekijos ir Slovakijos virtuvę. Tiesa, jie aplamai į visas virtuves teigiamai žiūri

O aš pati tai ir į Alpes vasarą norėčiau, tik, žinia, diedai kaukia. Jiems, mat, slidinėt vasarą nepatogu

O man pačiai tai svarbu grožis, o slidės reikalingos tik kad iki grožio patekt

Galėčiau ir be jų, man tik fotoaparatas būtinas, ne slidės
Tai dabar tu atrodai labai suderintai, jei žiūrėti į spalvų derinimą. Dvi spalvos aplamai retai kada atrodo nesuderintai

O pužsidėjus tamsius akinius arba tą ten kaukę, tavo tipo matysis tik apatinis žandikaulis ir nosies galas.
O jei tau rūpi keisti kažką, kad tiktum prie savo tipo, tai sakyčiau, keisk striukę, o ne kelnes. Pavasariui raudona spalva tinka, tik ne derinyje su juoda! Kontrastas per didelis!
Ir jei eina kalba apie sportinius rūbus, nereikia vadovautis gatvės spalvų derinimu. Sakau gi, toks derinys, kaip žydra - geltona gatvėj atrodo kaip nuo beprotnamio, o ant kalno - kuo natūraliauisiai!