Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytelis.
Vilma_M siulyciau nueiti pas gine ir parodyti savo BT abieju ciklu gal kokiu minciu jai kils ir gal kokiu tyrimu parekomenduos pasidaryti.2 metai nemazas tarpas gal kas pasikeite.
Atsakyti
QUOTE(Vilma_M @ 2012 10 11, 09:32)
matuoju antras ciklas ir antras ciklas tokios pat kalvos  doh.gif
tikrai taip ir praeitas toks buvo ir sprendėm kad anovuliacinis, tai galvoju,gal  nebūna tos ovuliacijos,todėl ir leliaus nėra  verysad.gif  tyrimus esu dariusi prieš 2 metus,viskas gerai sakė, bet to gėrio rezultatų taip ir nesulaukiau  doh.gif

Tada siūlau nieko nebelaukti ir eiti ten kur priklauso, ne pas parastą ginę, o pas vaisingumo specus 4u.gif Gal kokios PK yra, gal reikia tik stimuliuotis ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif Pasirodau su savuoju blush2.gif

QUOTE(*milka* @ 2012 10 11, 09:42)
Labas rytelis.
Vilma_M siulyciau nueiti pas gine ir parodyti savo BT abieju ciklu gal kokiu minciu jai kils ir gal kokiu tyrimu parekomenduos pasidaryti.2 metai nemazas tarpas gal kas pasikeite.

Nevisi daktariukai vienodi, bet daugelis BT matavimo nepripažįsta ir net nežiūri į grafikus.....
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 11, 10:02)
Tada siūlau nieko nebelaukti ir eiti ten kur priklauso, ne pas parastą ginę, o pas vaisingumo specus  4u.gif  Gal kokios PK yra, gal reikia tik stimuliuotis ir viskas bus gerai  4u.gif

drinks_cheers.gif Sutinku su Frėjuke!
Maniškis žaidimas:
Nekylu nors tu ką....
Atsakyti
Merginos, ką manote apie mano grafikėlį? man jau nebeaišku, kodėl OT nerodo nieko. BT irgi kažkaip keistai... nežinau kuo tikėti ir ar daryti OT testus toliau...
http://www.fertility.....ulation Chart
Atsakyti
QUOTE(Reaqua @ 2012 10 11, 10:20)
Merginos, ką manote apie mano grafikėlį? man jau nebeaišku, kodėl OT nerodo nieko. BT irgi kažkaip keistai... nežinau kuo tikėti ir ar daryti OT testus toliau...
http://www.fertility.....ulation Chart

Kadangi bendra tendencija rodo kritimą, siūlyčiau nenuleisti rankyčių - jeigu darote OT, darykite ir toliau, nes panašu kad greitu metu Jus aplankyt O 4u.gif nes su FF nubrėžta O linija aš tirkai nesutikčiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 11 spalio 2012 - 09:29
Labas rytas.. 4u.gif Mano BT kolkas laikosi gražiai ir stabiliai, bet jau pilvuka raižo o dar 5d. iki mmm doh.gif tai nei netikiu, kad jos nepareis.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2012 10 11, 10:30)
netikiu, kad jos nepareis.. unsure.gif

O mes laikom kumščius ir netikim kad jos pareis! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2012 10 11, 11:28)
Kadangi bendra tendencija rodo kritimą, siūlyčiau nenuleisti rankyčių - jeigu darote OT, darykite ir toliau, nes panašu kad greitu metu Jus aplankyt O  4u.gif nes su FF nubrėžta O linija aš tirkai nesutikčiau  g.gif

Aš irgi taip manau, kad neteisingai brėžia liniją. nes išskyros rodo artėjantį O.. Na reika dar testukų nusipirkti tuomet.
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2012 10 11, 10:12)
drinks_cheers.gif Sutinku su Frėjuke!
Maniškis žaidimas:
Nekylu nors tu ką....

Skaičiau prieš kelis psl kad kažkokių bėdelių yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 10 11, 10:49)
Skaičiau prieš kelis psl  kad kažkokių bėdelių yra  blush2.gif

ten jau ne bėdelės o cielos bėdos... biggrin.gif Bet moters reprodukcinė sistema - mistiška ir nenuspėjama.... Vienu metu: uždegimai kiaušintakiuose, natūralus pastojimas neįmanomas. Vėliau 2 nepavykę IVF'ai. Po jų GN. Jos rezultatai: kiaušintakiai pratekami ir t.t. Tad kol ilsisi organizmas nuo rimtų procedūrų, - aš matuoju BT, pati iš savęs juokiuosi ir tikiuosi stebuklo... Vienokiu ar kitokiu būdu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Stebuklų būna, patikėk manim 4u.gif wub.gif

Aš vaikštau vaikštau aplink savo O, gal jau greit prieisiu biggrin.gif
Atsakyti